Esimle yazisma lutfen bana cumle kurun

Kova burcumusun?

Ben nasil yazacagimi bilmiyorum yazdiklari samimi olmayinca samimi ask sozcuklerine giris yapamiyorum.yazdigimi mesaji size gostereyim siz nasil o mesaji sicK mesaja cevirerek karsilik verirsiniz diyor sanirim.

burada sayfalarca doktururuz iyi hosta adam evine gelince buz dolabiyla karsilasacak o zaman ne olucak?

yazacağınız mesajı ha siz yazmışınız ha bir başkası, kocanız için sizin tlfndan yazılıyor sonuçta ,kocanızın nasıl tepki vereceğini kestiremiyorsunuz cesaret edemiyorsunuz ama adam kötü bir şey dese ben yazmadım ki başkası mı yazmış diyeceksiniz ,bir başkasının yazacak olması sonucu değiştirmeyecek.eşinizi özlediniz mi özlemediniz mi? özlediyseniz yazacağınız en basitinden seni özledim demek çok zor değil,illa süslü cümlelere gerek yok,bir kaç emojiden de faydalanırsınız.eşiniz de karşılık verince gerisi gelir sanırım.

bunu kendime yediremezdim şahsen.. benim başka kadınlardan neyim eksik ki?

Sagol canim, arkadaslar yukardaki yazi beni dillendirmekte. Lutfen yalnis anlamayin sadece destege ve motivasyona cok ihtiyacim var

Ya millet kocasini ne kadar sevip özlediginden bahsetmiş.ee kadinin var bir sorunuki içinden gelmiyor.

Ben kendime olan degeri ve oz guveni o kadar kaybettimki burdaki bazi konularda yazismalari okuyorum supersiniz diyorum

Eminim sen de güzel cümleler kuralım istiyorsun eşinle. O yapmayınca da içinden gelmiyor. O tabuyu yıkıp güzel birşey yazsan. Mesela güzel bi dörtlük.

ben adam işe gittimi akşam geleceği saati sayiyorum özlediğim için. Ayrıca başkasının yazdığı birşeyi kocana yollaman çok yanlış içinden gelmiyosa yazmassın ama gelmemeside anormal.

Esim bana guzel seyler yazmaz sonrada resmi diyaloglar gecer ve sadece gerekli olan seyler yazilir
Yukardaki bacimin dedigi gibi yikilmasi gereken tabular var ve negatif bir spiralin icerisindeyiz . Bunlari yikmak gerekior birazda gururum ve onurum beni engelliyen

İlginç..
Bu hale nasıl geldiniz peki?
Hep mi böyleydi iletişiminiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…