- 31 Ağustos 2017
- 36
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi Baharda-bir
-
ben adam işe gittimi akşam geleceği saati sayiyorum özlediğim için. Ayrıca başkasının yazdığı birşeyi kocana yollaman çok yanlış içinden gelmiyosa yazmassın ama gelmemeside anormal.
İlginç..
Bu hale nasıl geldiniz peki?
Hep mi böyleydi iletişiminiz?
Hahahaha sen baskasın be lıbıdo6 7 gündür yok içinizden gelmiyorsa bence gelmez ben olsam şimdiye özlemekten gebermiştim
Selam arkadaslar,
Bundan once bir konu acmistim esimle aramizda evlilikten pek eser yok daha cok ev arkadasi gibiyiz. Esim suan sehir disinda 6-7 gun olmicak. Arada bir yazismamiz oluyor naber napiyon cocuklar nasil fln yani samimi olmayan bir diyalog. Yazisirken ona canim cicim optum fln bile yazmak icimden gecmiyo.
Icimden gecse bile o yollari coktan gecip unuttugumuz icin yapamiyorum Bazen diyorum o yazdiginda keske telimi birine verebilsem icten samimi sicak cumleler kurup karsilik verse bakalim durum ne olcak ne dicek. Bende bir uçuk karar aldim esim gene yazdiginda buraya yazcam Sizler ne cvp yazardiniz dicem ve birinizin cevabini kopyalayip direk ona yollicam kendim yazmamis olcam bakalim ortaya nasil birsy cikacak
Heralde canım kocişkocuğum benim yaHahahaha sen baskasın be lıbıdo
Kaç yıllık evlisin cnm sırf meraktan soruyorumHeralde canım kocişkocuğum benim ya11 yıldır hiç 2 günden fazla ayrı şehirlerde olmadık 6 7 gün bilemiyorum bu yüzden şimdi bile dipdibe oturuyoruz dokunmalı
Bence de bunlar olurBi anda çok romantik şeyler yazarsan adam da afallar.. bence "canım" demekle başla.. "tamam canım, olur canım, görüşürüz canım" buna alışınca aşkım filan eklersin, gelmesine yakın özledim dersin.. özledim diyemiyorsan özledik dersin çocukları da katarsın
4 yıl bitiyorKaç yıllık evlisin cnm sırf meraktan soruyorum
Vayyy bee maşallah size ins Allah bozmasın4 yıl bitiyor
Amin canım sağolVayyy bee maşallah size ins Allah bozmasın
Biz en son sizin gibiyken ben 4-5 aylık hamileydim hey gidi günler adam gülümse se diye yüzüne bakıyoruz
Tren değilim ki baksın
Himm maaşallah. Ne kocalar varmış dedik bak bugunki amacına ulaştın:))Heralde canım kocişkocuğum benim ya11 yıldır hiç 2 günden fazla ayrı şehirlerde olmadık 6 7 gün bilemiyorum bu yüzden şimdi bile dipdibe oturuyoruz dokunmalı
Teşekkurler hani madalyamHimm maaşallah. Ne kocalar varmış dedik bak bugunki amacına ulaştın:))
Gerek yok psikolojik rahatlama yetiyor gibi.Teşekkurler hani madalyam
Yok yetmiyor sen tak geneGerek yok psikolojik rahatlama yetiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?