Esimle yazisma lutfen bana cumle kurun

ben adam işe gittimi akşam geleceği saati sayiyorum özlediğim için. Ayrıca başkasının yazdığı birşeyi kocana yollaman çok yanlış içinden gelmiyosa yazmassın ama gelmemeside anormal.

Ne guzel insallah devamli oyle olursunuz. O isten gelecek bekleyisi fazla surmedi bende. Yemekleri hazirlardim devamli gozum saatte ve onun isten gelipdirek eve girmesini beklerdim . Esim eve girmeden once bahcede oturur sigarasini icer teldeki guncellemelere haberlere bakar oyle iceri girerdi bu bir sure boyle dvm etti en sonunda sordum niye direk iceri gormiosun ben seni bekliyorum. Dediki soluklaniyorum iyi dedim bende. Artik onun gelmesinj beklemeyi birakdim bazen farkinda bile olmiyorum bakiorum bide saati gelmis

Benim eşime yazdığım mesajı bi gün kullanabilirsin....

Aşkım gelirken:

Dondurma al en kaymaklısından,

Çilek al en ballısından,

Yumurta al çift sarılısından,

Maydanoz al en saplısından,

Ha bi de kendini al gel en tatlısından...

Bazen eşime takılırım böyle

Eşimin verdiği cevap oooo günündesin akşama parti mi var.

Niyeyse herşeyi sekse bağlıyorlar. Hahahhh

Şaka bi yana herkesin mj olayı farklıdır. Benim içimden bu geliyor senin içinden ne geliyorsa onu yaz.

Bi anda çok romantik şeyler yazarsan adam da afallar.. bence "canım" demekle başla.. "tamam canım, olur canım, görüşürüz canım" buna alışınca aşkım filan eklersin, gelmesine yakın özledim dersin.. özledim diyemiyorsan özledik dersin çocukları da katarsın

Şaka mı bu ???
Ayrıca siz kocanizi neyin içine çekmeye çalışıyorsunuz ???
Kocanız size yazdıklarını aslında başkasına yazdırıyor olsa ne hissederdiniz.

İcinizden gelmiyorsa yazmayın silah zoruyla mi yazıcaksiniz üstüme iyilik sağlık

Bire bir copy-paste sanki internetten en güzel sözler diye aratıp yazmışsınız gibi yapay durur. Ama o kadar tuhaf gelmedi bana konunuz. Kadınlar hep mesaj kritiği yapar aslında sevgililik döneminde 'o şunu yazmış ben ne yazayım' 'şunu şunu dedim iyi olmuş mu' vs.

Bence çok çizginizden kaymadan ufak ufak adımlar atın. Mesela çocuklar da babam ne zaman gelecek diye sordu, özlüyoruz seni filan yazın. Beğendiğiniz hoş bir şarkının linkini atın dinleyince aklıma sen/biz geldik diye, sabah nasılsın iyi misin faslında 'ben çok yorgunum, sen yanımda olmayınca hiç iyi uyuyamıyorum' vs. Yazın. Böyle böyle günlük konuşmaların arasına sıkıştırın romantizmi

Bence de bunlar olur
Cümlelerinin sonuna canım ekle iki gün sonra dozu arttır

Anlayabiliyorum seni canım insan bazen öyle olur hani derlerya
  • Ne tükenmez hazinesin ey dil! Ne devasız bir dert
Sen yinede kalbinin dediği gibi davran o en doğrusudur, için seviyorsa, seviyorum seni ama maalesef beni üzüyorsun yaz

Heralde canım kocişkocuğum benim ya 11 yıldır hiç 2 günden fazla ayrı şehirlerde olmadık 6 7 gün bilemiyorum bu yüzden şimdi bile dipdibe oturuyoruz dokunmalı
Himm maaşallah. Ne kocalar varmış dedik bak bugunki amacına ulaştın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…