- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.547
- 698
- Konu Sahibi Baharda-bir
-
Arkadaşım var öyle adamlar ama benimki onlardan degil mesela. ama genelde öyle olanların yüzde 60 ı da genelde aldatan ve esinin herşeyi bildiği ama göz yumduğu erkekler oluyor.Himm maaşallah. Ne kocalar varmış dedik bak bugunki amacına ulaştın:))
Kocam beni aldatıyorda haberim mi yokArkadaşım var öyle adamlar ama benimki onlardan degil mesela. ama genelde öyle olanların yüzde 60 ı da genelde aldatan ve esinin herşeyi bildiği ama göz yumduğu erkekler oluyor.
Baydı ya senin gibiler artık. Sana kocani ne kadar ozledigini sevdigini dokunmali yattigini soran yokki. Reklam peşindesin ve cogu insan bu duruma sinir oluyor. Bu son mesajımdi, diger konulara da ugra biraz daha egonu tatmin icin. Kocisinle iyi geceler.Yok yetmiyor sen tak genegözardı butonu var bildin mi haberin olsun
Sizin için demedim yanlış anlamayın benim eltimde sürekli ayyy kocam kahvaltı hazirlarKocam beni aldatıyorda haberim mi yok
Kendisi yattı çok özlüyorum bir bilsenBaydı ya senin gibiler artık. Sana kocani ne kadar ozledigini sevdigini dokunmali yattigini soran yokki. Reklam peşindesin ve cogu insan bu duruma sinir oluyor. Bu son mesajımdi, diger konulara da ugra biraz daha egonu tatmin icin. Kocisinle iyi geceler.
KK yı da beraberinde okuyorsunuzdurHeralde canım kocişkocuğum benim ya11 yıldır hiç 2 günden fazla ayrı şehirlerde olmadık 6 7 gün bilemiyorum bu yüzden şimdi bile dipdibe oturuyoruz dokunmalı
Bak soruyorsunuz sonra bana gıcık oluyorlarKK yı da beraberinde okuyorsunuzdur
Başka bir konuda da yazdım bugün.İki tane komşumuzun kocasının gözü fıldır fıldır sürekli ama eşleriyle çok iyi gibi gözüküyor korkudan veya kadınlar biraz uyanık olduklarından sanırım.Çünkü kadınlar öyle bir cüsseli ki maşallah adamlar da aksine minicikler:) Ama yapacaklarından geri kalmıyorlar valla.Sizin için demedim yanlış anlamayın benim eltimde sürekli ayyy kocam kahvaltı hazirlar
İşte çok birlikte oluruz+18 diye anlatır durur ama
Nasıl aldattığını ve bunu eltimi bildiğini başkalarından duyuyorum
Kaynım hakikaten den sürekli iltifat eder bı dediğini iki yapmaz falan
Kardeşi de bilir aldattığını yani eşim alan razı satan razı hesabı herkes alışmış
Güzel kafa...Selam arkadaslar,
Bundan once bir konu acmistim esimle aramizda evlilikten pek eser yok daha cok ev arkadasi gibiyiz. Esim suan sehir disinda 6-7 gun olmicak. Arada bir yazismamiz oluyor naber napiyon cocuklar nasil fln yani samimi olmayan bir diyalog. Yazisirken ona canim cicim optum fln bile yazmak icimden gecmiyo.
Icimden gecse bile o yollari coktan gecip unuttugumuz icin yapamiyorum Bazen diyorum o yazdiginda keske telimi birine verebilsem icten samimi sicak cumleler kurup karsilik verse bakalim durum ne olcak ne dicek. Bende bir uçuk karar aldim esim gene yazdiginda buraya yazcam Sizler ne cvp yazardiniz dicem ve birinizin cevabini kopyalayip direk ona yollicam kendim yazmamis olcam bakalim ortaya nasil birsy cikacak
Bak soruyorsunuz sonra bana gıcık oluyorlaryok kıyamam ona, ben okuyorum
Onca saat hicbisey yazmadi mi?Zaten esim hala msj atmadi yazmamada gerek kalmadi
Onca saat hicbisey yazmadi mi?
Cok merak ettim ne zaman aklina geleceksin acaba?
Eşiniz o kadar gün sizden uzakta ve sadece arada bir mesaj mı atıyor ? Neden aramıyor ?
Yada sizin bu çekingenliğiniz kendinizi tutmanız neden ? Adamdan çocuklarınız var,en özelinizi paylaşmışsınız,kocanızın sesini de mi özlemiyorsunuz bir arayın bir sorun.
Bu nasıl resmi bir evlilik böyle,zoraki bir aradaymışsınız gibi.
Çok afedersiniz mazur görün ama cinsellik yaşıyor musunuz eşinizle,yoksa her konuda mı uzaksınız?
bişeyleri düzeltmek istiyorsunuz değil miHayir yazmadi ama bu bizde normal iste. Cogunlukla yazan ben oluyorum ama bende yazmicam bu sefer. Suan ailesinin yaninda 6-7 gunlugune gitti isleri var. Benden cok kucuk Kaynimla yazisiyoruz ama napiyorsunuz fln diye diyalog icindeyiz. Gorumcemlede ayni sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?