Esimle yazisma lutfen bana cumle kurun

Himm maaşallah. Ne kocalar varmış dedik bak bugunki amacına ulaştın:))
Arkadaşım var öyle adamlar ama benimki onlardan degil mesela. ama genelde öyle olanların yüzde 60 ı da genelde aldatan ve esinin herşeyi bildiği ama göz yumduğu erkekler oluyor.

Yok yetmiyor sen tak gene gözardı butonu var bildin mi haberin olsun
Baydı ya senin gibiler artık. Sana kocani ne kadar ozledigini sevdigini dokunmali yattigini soran yokki. Reklam peşindesin ve cogu insan bu duruma sinir oluyor. Bu son mesajımdi, diger konulara da ugra biraz daha egonu tatmin icin. Kocisinle iyi geceler.

Kocam beni aldatıyorda haberim mi yok
Sizin için demedim yanlış anlamayın benim eltimde sürekli ayyy kocam kahvaltı hazirlar
İşte çok birlikte oluruz+18 diye anlatır durur ama
Nasıl aldattığını ve bunu eltimi bildiğini başkalarından duyuyorum
Kaynım hakikaten den sürekli iltifat eder bı dediğini iki yapmaz falan
Kardeşi de bilir aldattığını yani eşim alan razı satan razı hesabı herkes alışmış

Kendisi yattı çok özlüyorum bir bilsen asıl senin gibiler sıktı sanane ben nasıl yatıyorum nasıl özlüyorum istediğimi yazarım beğenmeyen gözardı etsin işte site bunu sağlıyor büyük rahatlıl valla merak etme bütün bdv ye yetiyorum sen üzülme cicim

Başka bir konuda da yazdım bugün.İki tane komşumuzun kocasının gözü fıldır fıldır sürekli ama eşleriyle çok iyi gibi gözüküyor korkudan veya kadınlar biraz uyanık olduklarından sanırım.Çünkü kadınlar öyle bir cüsseli ki maşallah adamlar da aksine minicikler:) Ama yapacaklarından geri kalmıyorlar valla.

Güzel kafa...
Bence evliliginiz oldukca renkli olabilir. Ilginc fantazileriniz var cunku...

Eşiniz o kadar gün sizden uzakta ve sadece arada bir mesaj mı atıyor ? Neden aramıyor ?
Yada sizin bu çekingenliğiniz kendinizi tutmanız neden ? Adamdan çocuklarınız var,en özelinizi paylaşmışsınız,kocanızın sesini de mi özlemiyorsunuz bir arayın bir sorun.
Bu nasıl resmi bir evlilik böyle,zoraki bir aradaymışsınız gibi.

Çok afedersiniz mazur görün ama cinsellik yaşıyor musunuz eşinizle,yoksa her konuda mı uzaksınız?

Onca saat hicbisey yazmadi mi?
Cok merak ettim ne zaman aklina geleceksin acaba?

Hayir yazmadi ama bu bizde normal iste. Cogunlukla yazan ben oluyorum ama bende yazmicam bu sefer. Suan ailesinin yaninda 6-7 gunlugune gitti isleri var. Benden cok kucuk Kaynimla yazisiyoruz ama napiyorsunuz fln diye diyalog icindeyiz. Gorumcemlede ayni sekil

Evliligimizdeki bu durum normallesti iste o yuzden boyle bir konu basligi yaptim cunki bendede cok seyler silindi sicak bir adim atamiyorum gururuma dokunuyor. Ote yandan hic kavgamiz tartismamizda olmuyor fazla samimi olmadigimiz icin. Hayir fazla cinsellik yasamiyoruz

bişeyleri düzeltmek istiyorsunuz değil mi
gerçekten istiyorsanız ufak tefek başlayın

bende yazmıcam diye gurur yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…