eşimle yemeğe çağırıldık (sorun asosyal ben)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayir bir seyi bilmiyorsun bari sallama. sosyallesmek socio kokunden geliyor yani temel anlamiyla “toplum” ile ilgili bir sey. kocanla ha evde oturmussun ha avmyi gezmissin bu sosyallesmek mi? sosyallesmek insanlarla (sadece kocanla degil) bir seyler paylasabilmek, vakit gecirebilmek, ortak paydada bulusabilmektir. yoksa alir kocami dunyanin en kalabalik yerine gider bir tek onunla muhatap olursam sosyallesmis sayilmiyorum. veya tek basina yaptigin doga yuruyusu, kahve icmek falan da sosyallik degil. aktivite diyebilirsin.

anladik seni her konuda birine kafayi takip polemik cikarmayi seviyorsun, eski nickinle onceden boyle degildin seni de hayat boyle yapti galiba. ama biraz mantikli seyler konus en azindan.
Hay ağzına sağlık. Bilmediğini ya da anlamadığını düşünmüyorum, sırf muhalefet olmak için saçmalıyor.

Evet o ortamda farklı insanlar da varsa sosyalleşmek. Eşle başbaşa gidilen yemek sosyalleşmek değil. Sosyalleşmek için sosyal bir ortam olması gerekir.
Yanlarında bir çiftle yemeğe gideceklerini yazmış zaten 🤦‍♀️ çocuğa öğretir gibi sosyalleşmenin ne olduğunu anlatıyorum resmen. Başbaşa gidilen yemeği nerden çıkardınız konu sahibi yanlarında bi çiftle gideceklerini söylüyor.

hayir bir seyi bilmiyorsun bari sallama. sosyallesmek socio kokunden geliyor yani temel anlamiyla “toplum” ile ilgili bir sey. kocanla ha evde oturmussun ha avmyi gezmissin bu sosyallesmek mi? sosyallesmek insanlarla (sadece kocanla degil) bir seyler paylasabilmek, vakit gecirebilmek, ortak paydada bulusabilmektir. yoksa alir kocami dunyanin en kalabalik yerine gider bir tek onunla muhatap olursam sosyallesmis sayilmiyorum. veya tek basina yaptigin doga yuruyusu, kahve icmek falan da sosyallik degil. aktivite diyebilirsin.

anladik seni her konuda birine kafayi takip polemik cikarmayi seviyorsun, eski nickinle onceden boyle degildin seni de hayat boyle yapti galiba. ama biraz mantikli seyler konus en azindan.
Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmış 😧 bunun nesini anlamıyorsun. Başbaşa değiller. Bi şeyi bilmeyen sensin daha neyden bahsedildiğinden bile bihabersin.

Yanlarında bir çiftle yemeğe gideceklerini yazmış zaten 🤦‍♀️ çocuğa öğretir gibi sosyalleşmenin ne olduğunu anlatıyorum resmen. Başbaşa gidilen yemeği nerden çıkardınız konu sahibi yanlarında bi çiftle gideceklerini söylüyor.
İşte istemiyor bunu konu sahibi. Diyor ki ben sadece gocamlan olmak istiyorum. Başka insanlarla bir arada olmak istemiyorum, sevmiyorum. Okuduğunu anlama dersi veriyoruz. Bu ne demek? Ben sosyalleşmeyi sevmiyorum demek. Sosyalleşmeyi sevmeyen bir kadın sosyalleşmeyi seven bir adamla evliyse o adama yazık deriz.

Sosyalleşme kavramını da biz anlatıyoruz sana iki saattir.

E konu sahibi gidilecek yemekten hoşnut değil işte
Eşi hariç biriyle sosyalleşmekten hoşlanmıyormuş
Sosyal olmadığına burdan kanaat getirmemiş miydik zaten?
Konu sahibi kendine asosyal demiş hatta
Siz şu an bizi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz tam olarak? 👀

İşte istemiyor bunu konu sahibi. Diyor ki ben sadece gocamlan olmak istiyorum. Başka insanlarla bir arada olmak istemiyorum, sevmiyorum. Okuduğunu anlama dersi veriyoruz. Bu ne demek? Ben sosyalleşmeyi sevmiyorum demek. Sosyalleşmeyi sevmeyen bir kadın sosyalleşmeyi seven bir adamla evliyse o adama yazık deriz.

Sosyalleşme kavramını da biz anlatıyoruz sana iki saattir.
Kadın konuşamıyorum diyor. Bununla onun ne alakası var.
Aynen sosyalleşme kavramını anlatmaya çalışıyorsun ama kendin bilmiyorsun. Ben psikoloji okuyorum gayet iyi biliyorum yani. Senin bu tavrına tereciye tere satmak denir. Bana sosyalleşmeyi öğretecekmiş hahaha :D

Sizi hiçbir şeye ikna etmeye çalışmıyorum.
Sanki başbaşa kahve içmeleri sosyalleşmek demişim gibi algı yaratmaya çalışan sinsirellalara konu sabibinin eşiyle başbaşa olmadığını yanlarında bir çift olduğunu anlatmaya çalışıyorum

Kadın konuşamıyorum diyor. Bununla onun ne alakası var.
Aynen sosyalleşme kavramını anlatmaya çalışıyorsun ama kendin bilmiyorsun. Ben psikoloji okuyorum gayet iyi biliyorum yani. Senin bu tavrına tereciye tere satmak denir. Bana sosyalleşmeyi öğretecekmiş hahaha :KK70:
Hangi kaldırım üniversitesinde 😂😂😂

Okuduğunu anla sonra görüşelim, sıkıldım.

Hangi kaldırım üniversitesinde 😂😂😂

Okuduğunu anla sonra görüşelim, sıkıldım.
Hahahah senin kapısından bile geçemeyeceğin yerler kaldırım ünisi mi olmuş :D okuduğumu anlamadığımı nerden uydurdun. Cevap veremeyenlerinde savunması bu; okuduğunu anlamıyorsun. Anlıyoruz ama belki sen kendini ifade edebilecek birikime sahip değilsinir. Anlaşmazlık ordan çıkıyordur belki bunu da bi düşün.

Sizi hiçbir şeye ikna etmeye çalışmıyorum.
Sanki başbaşa kahve içmeleri sosyalleşmek demişim gibi algı yaratmaya çalışan sinsirellalara konu sabibinin eşiyle başbaşa olmadığını yanlarında bir çift olduğunu anlatmaya çalışıyorum
Düşüp bayılacağım 😂😂
Tekrar yazayım sonrasına mecalim yok
Konu sahibi yemeğe gitmekten memnun değilim demiş ya eşinin iş arkadaşları için
Ben de eşiniz de sizin gibi memnun olmayan biriyse sorun değil ama o arkadaşlarıyla yemeğe gitmek istiyor da siz istemiyorsanız eşinize üzüldüm demişim
Yani yanlarında bir çift var
Konu sahibi sadece eşiyle mutlu
Zaten konu bunun için açılmış
Eşinin nasıl biri olduğunu bilmediğim için iki ihtimali de değerlendirmişim hatta
Ay neyse taMam ya sensin
Biz hep kötüyüz 😂

Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmış 😧 bunun nesini anlamıyorsun. Başbaşa değiller. Bi şeyi bilmeyen sensin daha neyden bahsedildiğinden bile bihabersin.
siz konu sahibi sosyallesmekte degil iletisimde sorun yasiyor dediniz. ben de diyorum ki sosyallesmek cikip bir yerde oylesine oturmak, sadece esinle muhatap olmak degil. o yuzden de “dunyanin en kalabalik yerine gidip sadece esiyle konussa da sosyallesmis olmaz” dedim. onun oncesinde de sosyallesmeyi acikladim. okuma aliskanliginiz yoksa bana cevap yazmayin bence.

baska bir ciftle yemege gidecegi icin endise duyan insan sosyallesmekte sorun yasiyordur. ama siz sosyallesmekte degil iletisimde sorun yasiyor diyorsunuz. birkac kez daha okuyun anlayacaksiniz.

bu arada universiteyi bana soyleyebilirsiniz. benim kapisindan giremeyecegim universite yok. ;)

Konu sahibi kendini asosyal olarak tanımlamış ama kendini bilmiyor. Sonyaya sorsa o söylerdi asosyal olmadığını, çünkü en iyi sonya bilir. Konu sahibi ne bilecek kendi karakterini 😂

Düşüp bayılacağım 😂😂
Tekrar yazayım sonrasına mecalim yok
Konu sahibi yemeğe gitmekten memnun değilim demiş ya eşinin iş arkadaşları için
Ben de eşiniz de sizin gibi memnun olmayan biriyse sorun değil ama o arkadaşlarıyla yemeğe gitmek istiyor da siz istemiyorsanız eşinize üzüldüm demişim
Yani yanlarında bir çift var
Konu sahibi sadece eşiyle mutlu
Zaten konu bunun için açılmış
Eşinin nasıl biri olduğunu bilmediğim için iki ihtimali de değerlendirmişim hatta
Ay neyse taMam ya sensin
Biz hep kötüyüz 😂
Senin eşine üzüldüm inan ki (!) Ne kadar hadsizce bi yorum bu ya. Konu sahibin eşine üzüldüm deme hakkını ne olursa olsun kendine bulamamn lazım hadsiz değilsen eğer.

Konu sahibi kendini asosyal olarak tanımlamış ama kendini bilmiyor. Sonyaya sorsa o söylerdi asosyal olmadığını, çünkü en iyi sonya bilir. Konu sahibi ne bilecek kendi karakterini 😂
Bi yerden sonra itiraz etmeye o kadar odaklandı ki bence neye itiraz ettiğini şaşırdı
Her şey birbirine girdi sonra 😂

Senin benle derdin ne ya :D bi tutturdun sosyallik ne bilmiyosun diye bildiğimi anla diye psikoloji okuduğumu söyledim okuduğum okulun neresi olduğunu bile bilmeden kaldırım ünisi diyorsun :D Yani senin derdin benimle. Sana hiçbir şey yazmamış olmama rağmen zorla kendini konuya ortak edip ben senle uğraşmışım gibi davrnaıyorsun :D

Senin eşine üzüldüm inan ki (!) Ne kadar hadsizce bi yorum bu ya. Konu sahibin eşine üzüldüm deme hakkını ne olursa olsun kendine bulamamn lazım hadsiz değilsen eğer.
E hadsizim belki
Yetkili merci siz misiniz?

Tekrar ediyorum biz konu sahibiyle konuşmaya devam ederek zaten anlaştık
Onaylarsanız işimize devam edeceğiz
İşlem beklemede kaldı 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X