• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle yine anlaşamadık :(

Üstüne gitme.son anda isteyecektir. İstemese bile bir haftalik ayrilik size iyi gelebilir.özlem olacaktır

Üstelemeyin bence son güne kadar hiçbir şey demeyin,hazırlığınızı filan yapın.Eminim ki gelecektir eşiniz.Gelmezse bile sıkmayın canınızı.Ben de yalnız olmaktan hoşlanmam ama tek başınıza kafa dinlemiş olursunuz.
Benim yakın bir arkadaşım var grupça bir yere gezmeye gideceğimiz zaman son ana kadar gelmeyeceğim diyordu.Başta gelsin diye çok ısrar ediyorduk ama naza çekiyordu.Daha sonra hiçbir şey dememeye başladık çünkü bu davranışı gerçekten çok sıkmaya başlamıştı sadece biz şuraya gideceğiz istersen gel diyoruz öyle geliyor...Bu kişi erkek bu arada.

gelmezsen gelme de sende:KK45:
çocuk gibi o ne kavga edince gelmem bak
iyiyken he bakarız gelirim:KK49:

Bırakın Şu adamların totosunu kaldırmayı gelmezse gelmesin Çokta fifi bu ne yaa!!!
Sizde bir hafta takılın işte ne güzel kafa dinleyin...

gelmiyorsa gelmesin.
eğitimde tek kal ne olacak ki.
eğitimin mahiyeti nedir bilmiyorum ama genelde sınıf ortamında bir sunum oluyor bizde.
kalan vakitte de çık gittiğin yeri gez tek takıl.
ben daha çok severim tek gezmeyi valla kafama göre gezer tozarım kimseyede muhtaç olmam.

kızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya :mad:

BENCE BIRAK O DÜŞÜNÜP KISKANSIN SENİ...
:(

Back
X