Eşimle yine kv yüzünden gerildik

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Eşime kaç gündür doğru düzgün bir yere gitmediğimizi bir yerlere çıkmamızı istediğimizi söyledim. Önce ne gerek var hava soğuk az daha sabret dedi ama sonra kahvaltıya ve ordanda bir yere gitmeye karar verdik. Kv mesaj atmış eşime, yarın lahmacun yaptım gelin diye. Eşim de yarın gidelim akşam dedi. Bende istemediğimi, kendin istiyorsan git dedim çünkü kv beni onların evinde iş yapmıyorum diye (yaptığım halde) eşime şikayet etmişti. Bunun öncesinde de saçmalıkları çok oldu ama bu dediğinden sonra sinirim zıpladı eşimle tartışmıştık. İşte zaten zoraki gidiyordum şimdi hiç gitmek istemiyorum. Eşim kv ye sabah bırakıyor beni akşam alıyor kendisi dışarı çıkıyor. Bundan rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Gittiğimiz zaman bir iki saat kalırız beraber geliriz bana göre mantıklı olanı bu. Sabahtan akşama kadar kv ye yardım edeyim o buna rağmen beni şikayet etsin bende şimdi hoplaya zıplaya gideyim öyle mi. Eşime bunları anlattım. Kapat şu konuyı rahatsız oluyorum dedi. İlla gideceğiz diye tutturdu. Ben ısrar etmeseydim dışarı bile çıkmayacaktık ki bir haftadır bir yere çıkmadık eşim bir gün çalışıp bir gün izinli olmasına rağmen haftasonu genelde bir şeyler yaparız. En sonunda bana o zaman kahvaltıyada gitmiyoruz dedi. Bende ne alaka dedim. Öyle dedi. Gitmezsek gitmeyelim dedim. Haksız mıyım ? Büyük ihtimal yarın sabah yine tartışacağız. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben bir şeyler yapmak için dil dökeyim beyefendi ikna olacak diye bekleyeyim zorla yapsın ama annesinin bir mesajına koşa koşa gidiyor

Son düzenleme:
Eşime kaç gündür doğru düzgün bir yere gitmediğimizi bir yerlere çıkmamızı istediğimizi söyledim. Önce ne gerek var hava soğuk az daha sabret dedi ama sonra kahvaltıya ve ordanda bir yere gitmeye karar verdik. Kv mesaj atmış eşime, yarın lahmacun yaptım gelin diye. Eşim de yarın gidelim akşam dedi. Bende istemediğimi, kendin istiyorsan git dedim çünkü kv beni onların evinde iş yapmıyorum diye (yaptığım halde) şikayet etmişti. Bunun öncesinde de saçmalıkları çok oldu ama bu dediğinden sonra sinirim zıpladı eşimle tartışmıştık. İşte zaten zoraki gidiyordum şimdi hiç gitmek istemiyorum. Eşim kv ye sabah bırakıyor beni akşam alıyor kendisi dışarı çıkıyor. Bundan rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Gittiğimiz zaman bir iki saat kalırız beraber geliriz bana göre mantıklı olanı bu. Sabahtan akşama kadar kv ye yardım edeyim o buna rağmen beni şikayet etsin bende şimdi hoplaya zıplaya gideyim öyle mi. Eşime bunları anlattım. Kapat şu konuyı rahatsız oluyorum dedi. İlla gideceğiz diye tutturdu. Ben ısrar etmeseydim dışarı bile çıkmayacaktık ki bir haftadır bir yere çıkmadık eşim bir gün çalışıp bir gün izinli olmasına rağmen haftasonu genelde bir şeyler yaparız. En sonunda bana o zaman kahvaltıyada gitmiyoruz dedi. Bende ne alaka dedim. Öyle dedi. Gitmezsek gitmeyelim dedim. Haksız mıyım ? Büyük ihtimal yarın sabah yine tartışacağız. Ne yapmalıyım sizce ?
Haklısın canım sabahleyin bırakıp akşama kadar kendisi nereye gidiyor?
Konuyu uzatmadan kararlı olduğunuzu söyleyin...
Erkenden gitmek istemiyorum beraber gidip dönelim deyin.

Sizi bilerek iş yapın diye KV’ye bırakıyor eşiniz. Farkında değilsiniz galiba. Bence kadın tutun KV’ye siz de oturmaya gidin. Çalışmıyorsanız da mutlaka işe girin. Bahaneniz olur, çalışıyorum bir haftasonumuz var diye. Yarın sabah erkenden kalkın ve arkadaşlarınızla görüşün. Bundan sonra da geri adım atmayın, pasif agresif bir tavırla. İlla aşırı zıtlaşmaya gerek yok ama normal konuşarak halledemiyorsanız adam akıllı bir plan yapmanız gerek. Sabah arkadaşlarla kahvaltı gibi. Öyle ayarlayacaksınız ki beraber gidip beraber döneceksiniz. Haftaiçi tüm gün evdeyseniz ve hf’da sabahtan oraya iş için bırakılıyorsunuzdur.

Bundan sonra hiçbir şekilde gitmeyecekseniz, görüşmeyeceksiniz tavrınız anlaşılır ama tamamen hayatınızdan çıkarabilirsiniz gibi durmuyor. İşi yokuşa sürmenin manası yok bence. Bu şekilde eşinizle aranızda hep bir sorun olacak belli ki.

Haklısın canım sabahleyin bırakıp akşama kadar kendisi nereye gidiyor?
Konuyu uzatmadan kararlı olduğunuzu söyleyin...
Erkenden gitmek istemiyorum beraber gidip dönelim deyin.
Zaten bu sefer bırakıp gitmeyeceğini, akşam beraber gideceğimizi söyledi. Ama konu şuan bu değil soğudum sinirliyim tahammül sınırım sınırda artık ona karşı. Bide sürekli niye gelmiyorsunuz böyle olmaz baban kızıyor bak diyen, sürahime kadar nasihat çeken insana karşı inadına bile gitmek istemiyorum

Eşime kaç gündür doğru düzgün bir yere gitmediğimizi bir yerlere çıkmamızı istediğimizi söyledim. Önce ne gerek var hava soğuk az daha sabret dedi ama sonra kahvaltıya ve ordanda bir yere gitmeye karar verdik. Kv mesaj atmış eşime, yarın lahmacun yaptım gelin diye. Eşim de yarın gidelim akşam dedi. Bende istemediğimi, kendin istiyorsan git dedim çünkü kv beni onların evinde iş yapmıyorum diye (yaptığım halde) şikayet etmişti. Bunun öncesinde de saçmalıkları çok oldu ama bu dediğinden sonra sinirim zıpladı eşimle tartışmıştık. İşte zaten zoraki gidiyordum şimdi hiç gitmek istemiyorum. Eşim kv ye sabah bırakıyor beni akşam alıyor kendisi dışarı çıkıyor. Bundan rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Gittiğimiz zaman bir iki saat kalırız beraber geliriz bana göre mantıklı olanı bu. Sabahtan akşama kadar kv ye yardım edeyim o buna rağmen beni şikayet etsin bende şimdi hoplaya zıplaya gideyim öyle mi. Eşime bunları anlattım. Kapat şu konuyı rahatsız oluyorum dedi. İlla gideceğiz diye tutturdu. Ben ısrar etmeseydim dışarı bile çıkmayacaktık ki bir haftadır bir yere çıkmadık eşim bir gün çalışıp bir gün izinli olmasına rağmen haftasonu genelde bir şeyler yaparız. En sonunda bana o zaman kahvaltıyada gitmiyoruz dedi. Bende ne alaka dedim. Öyle dedi. Gitmezsek gitmeyelim dedim. Haksız mıyım ? Büyük ihtimal yarın sabah yine tartışacağız. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben bir şeyler yapmak için dil dökeyim beyefendi ikna olacak diye bekleyeyim zorla yapsın ama annesinin bir mesajına koşa koşa gidiyor
Haksız değilsin ama yaklaşımın yanlış. Kahvaltıya gidin gezin tozun akşam gidin lahmacunu yiyin. Çıkın ordan bir çay için dışarıda üstüne eve dönün. Diğer olayları hiiiic karıştırmayın. Tabi geç olmuş biraz.

Esiniz sizi zorla mı götürdü neden gidiyorsunuz napiyorsunuz o kadar başkasinin evinde. Sizin tavriniz biraz geç olmuş. Kv de isini kendisi yapsin hizmetcisi değilsiniz ya hafyada bir aksam beraber gidip dönün onun haricinde esiniz gitmek isterse kendisi gitsin. Siz baska plan yapın ve garsonlukta olsa kasiyerlikte olsa çalışın. Çalışıp kendi paranizi kazanmak,kendi arkadasladrınızla plan yapmak gibisi yok

Esiniz sizi zorla mı götürdü neden gidiyorsunuz napiyorsunuz o kadar başkasinin evinde. Sizin tavriniz biraz geç olmuş. Kv de isini kendisi yapsin hizmetcisi değilsiniz ya hafyada bir aksam beraber gidip dönün onun haricinde esiniz gitmek isterse kendisi gitsin. Siz baska plan yapın ve garsonlukta olsa kasiyerlikte olsa çalışın. Çalışıp kendi paranizi kazanmak,kendi arkadasladrınızla plan yapmak gibisi yok
Geç olmadı ki o zaman da tepki vermiştim. Eşim söylendikten sonra haklısın demişti konuyu kapatmamı istedi. Sonra bir daha konuşmadık. Ta ki bugüne kadar. Haklısınız çalışma mevzusunda. Fakat asıl sorunun bu şekilde hallolacağını düşünmüyorum

Beni yanlız birakmicaksin . Diceksiniz sabah kahvaltiya akşam da annesine geçersiniz

Eşime kaç gündür doğru düzgün bir yere gitmediğimizi bir yerlere çıkmamızı istediğimizi söyledim. Önce ne gerek var hava soğuk az daha sabret dedi ama sonra kahvaltıya ve ordanda bir yere gitmeye karar verdik. Kv mesaj atmış eşime, yarın lahmacun yaptım gelin diye. Eşim de yarın gidelim akşam dedi. Bende istemediğimi, kendin istiyorsan git dedim çünkü kv beni onların evinde iş yapmıyorum diye (yaptığım halde) eşime şikayet etmişti. Bunun öncesinde de saçmalıkları çok oldu ama bu dediğinden sonra sinirim zıpladı eşimle tartışmıştık. İşte zaten zoraki gidiyordum şimdi hiç gitmek istemiyorum. Eşim kv ye sabah bırakıyor beni akşam alıyor kendisi dışarı çıkıyor. Bundan rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Gittiğimiz zaman bir iki saat kalırız beraber geliriz bana göre mantıklı olanı bu. Sabahtan akşama kadar kv ye yardım edeyim o buna rağmen beni şikayet etsin bende şimdi hoplaya zıplaya gideyim öyle mi. Eşime bunları anlattım. Kapat şu konuyı rahatsız oluyorum dedi. İlla gideceğiz diye tutturdu. Ben ısrar etmeseydim dışarı bile çıkmayacaktık ki bir haftadır bir yere çıkmadık eşim bir gün çalışıp bir gün izinli olmasına rağmen haftasonu genelde bir şeyler yaparız. En sonunda bana o zaman kahvaltıyada gitmiyoruz dedi. Bende ne alaka dedim. Öyle dedi. Gitmezsek gitmeyelim dedim. Haksız mıyım ? Büyük ihtimal yarın sabah yine tartışacağız. Ne yapmalıyım sizce ?
git ama eşin işten geldikten sonra beraber gidin beni erkenden bırakıyorsun herşeyi yapmama rağmen yapmadı oluyorum madem öyle bizi daha fazla yüz göz etme senle giderim senle kalkarım de

Zaten bu sefer bırakıp gitmeyeceğini, akşam beraber gideceğimizi söyledi. Ama konu şuan bu değil soğudum sinirliyim tahammül sınırım sınırda artık ona karşı. Bide sürekli niye gelmiyorsunuz böyle olmaz baban kızıyor bak diyen, sürahime kadar nasihat çeken insana karşı inadına bile gitmek istemiyorum

Zaten akşam beraber gidecekmişsiniz. Olmayacak yerde olmayacak bir sorun cikarmissiniz.

Tamamen mi başınızı koparaksiniz , Hayır öyleyse gereksiz bu tatsizliklar.

Sonu tamir olunmayacak şekilde su alır geminiz. Yapmayın.

Çok basit ve güzel bir şekilde geçiştirebileceğiniz bir konuda sorun yapmışsınız. Sabah kahvaltı yapıp, gezip dolaşıp akşam da annene gidelim diyebilirdiniz. Sizin için zor bir program olmazdı bu aslında.

Eşinize de bak seninle beraber annene gidince ne güzel geçiyor. Hep böyle Beraber, hep böyle tatlı olsun gidiş gelişlerimiz deyince tartışma da olmaz, gönüller de kırılmazdı.

Kimi zaman Bizi çok rahatsız etseler de, eş ailesiyle ilişki koparmıyor. Bunu istememek lazım erkeklerden. O sebeple böyle kritik noktalarda Kırmak ve kırılmak yerine, esnek olabilmek lazım.

Biraz esnek olunca, pek çok çözüm bulunabiliyor. Mesela bundan sonra ziyaretlere beraber gitmek gibi, ya da tüm gün orada kalıp yardım etmek yerine bir akşam oturmasında beraberce kurup kaldırmak gibi.

Hem sizin, hem eşinizin gönlü olmuş olurdu.

Kahvaltiya gidin kv ye de git yuz verme sorarsa alindim hakkimda soylediklerine de.. ben anca kendi isimi yapabiliyorum de gec.

Şurayı anlamadım eşin seni sabah kayınvalideye bırakıyormuş aksam alıyormuş?? Sen gidemiyormusun evine ? Eşyamısında seni bırakıyor? Atla taksiye git.. şu adamların eline bakmayın ya artık... kahvaltıyada arkadasınla plan yap ye iç gez.. merkezınıze şu adamları koymayın attık

Tamam da canım adam sana hak vermiş. Kahvaltıya, oradan akşam yemeğine plan yapılmış. Gezip tozup yoruldum deyip hazır yemeğe oturacaktın. Orada da iş yapmayacaktın. Yalandan sofra kur, topla bitti. Kusura bakma akılsızca davranmışsın. Eşin de sinirlenmiş. Hiç görüşmeme şansın yok, adam kahvaltı planını ekip de "anama kahvaltıya gidiyok" dememiş. İkinizi de idare etmiş o an. Sen edememişsin. Bence geri adım at ama sınırını koru.

Önceki olay için tatsızlık çıktı bitti. Sen artık oraya hizmet için bırakılmaktan kurtuldun. Artık eşin varsa ordasın. Bu senin hanene +1 puan yazar. Kv kendi işini kendi yapmak zorunda kaldı. Ona da -1 puan geldi.
Ama niye temcit pilavı gibi aynı konuya dönüyorsunuz? Akşamda uğrayıp yiyin lahmacunu gelin evinize. Sanki her akşam yemeğinde onlarlaymış gibi tepki vermenize ne gerek var?

Back
X