Eşimle yine kv yüzünden gerildik

Eger kahvaltiya gitmezseniz kendiniz cikin disari tek basiniza gezin aksamda o isterse gitsin annesine. Bu sekilde tehtitle size istedigini yaptiramayacagini ogrensin. Hep analarinin istedigi olcak yok oyle geri adim atmayin yoksa hep bu sekilde size istedigini yaptirmaya calisacak

Bir telefonla bize de emri vakiler çok yapıldı..bazen gittik bazen de hayır dedik.esiniz tavrı önemli bunda
Daha önce konuları okudum olaylar aynı takılıp kalmışsınız.sonradan aydinlananlara bayılıyorum.
Boşuna tavır gostermissiniz.

Kapat şu konuyu rahatsız oluyorum mu, dedi. Ay paşaya bak hele. Kendi gönlüne göre yaşasın, hayatındaki kadın da kukla zaten, istediği gibi oynatsın. Oynatamayınca, keyfi kaçıyor tabi. Yazık adama. Ne alaka kayınvalidenin evinde tek başınıza bütün gün kalıp, iş güç yapmak? Hizmetçi misiniz? Niye kabul ediyorsunuz? Bir de iş güç yapıyorum, boş durmuyorum, niye şikayet ediyor diye açıklama yapıyorsunuz ya, sizi iyi sindirmişler.

Ne yapın biliyor musunuz? Şu eşiniz ve eşinizin ailesinden bağımsız olarak kendinize özel bir hayat kurun. Bu nasıl yapılır; üç kuruş da olsa kazanacak olsanız bir işe girin. Hafta sonu kahvaltıya gitmek istiyorsanız, eşinizle değil, arkadaşlarınızla filan ya da hiç olmadı yalnız gidin. Eşinize bu kadar bağımlı olmayın. O ne isterse olmuş, hayatınızı o yönetiyor, o yüzden en ufak bir sesiniz çıkınca paşa keyfi bozuluyor. Fena alıştırmışsınız. Bu düzeni yıkmanız gerekiyor. Yoksa ömür boyu aynı tantanaları çekersiniz.

Sabahtan gitmeyin,aksam uzeri beraber gideceksek gelirim diyin ,
Taviz tavizi ddoğurur

Katınvalidenizle olan problemlerinizi eşinizle çözmeye çalıştığınız sürece evliliğiniz sorunlu bir evlilik olarak ilerler. Evliliğin altın kuralıdır bu, kiminle probleminiz varsa onunla çözmelisiniz.

Katınvalidenizle olan problemlerinizi eşinizle çözmeye çalıştığınız sürece evliliğiniz sorunlu bir evlilik olarak ilerler. Evliliğim altın kuralıdır bu, kiminle probleminiz varsa onunla çözmelisiniz.

Buna +1
Ama problem kayınvalide değil.
Anasının evine karısını sabahtan bırakıp, akşama kadar ortalıktan kaybolması,
O Kadına zaten oraya hizmet et demek.
Ne yapacak kadın onca saat? Süs bebeği gibi bir kenarda otursun diye bırakmıyor.
Zihniyet bozuk.
Yeterince de iş yapmıyormuş, yaranamamış da.

Konu sahibinin Hatası hepten hayatından çıkarmayacaksa,
Kademeli mesafe koymaması..
Önce sadece eşi ile akşamdan akşama giderdi, bir müddet sonra da sen git ben bu akşam dinleneyim, der tek gonderirdi, azaltirdi gorusmeyi.
Once ben orada sabahtan aksama kadar kalmak istemiyorum demis, adam tamam demis,
Sonra hiç gitmem işte inadına dönmüş..

Bu adamlar analarını özledikleri için gidiyorlar madem neden kendileri evde durmuyorlar?
Yok madem çok özlemiyorlar neden gitme gereği duyuyorlar.

Biri şu heriflere gelinlerin kv suratı görmeye bayılmadığını anlatsın lütfen..

Buna +1
Ama problem kayınvalide değil.
Anasının evine karısını sabahtan bırakıp, akşama kadar ortalıktan kaybolması,
O Kadına zaten oraya hizmet et demek.
Ne yapacak kadın onca saat? Süs bebeği gibi bir kenarda otursun diye bırakmıyor.
Zihniyet bozuk.
Yeterince de iş yapmıyormuş, yaranamamış da.

Konu sahibinin Hatası hepten hayatından çıkarmayacaksa,
Kademeli mesafe koymaması..
Önce sadece eşi ile akşamdan akşama giderdi, bir müddet sonra da sen git ben bu akşam dinleneyim, der tek gonderirdi, azaltirdi gorusmeyi.
Once ben orada sabahtan aksama kadar kalmak istemiyorum demis, adam tamam demis,
Sonra hiç gitmem işte inadına dönmüş..

kayınvalidede yalnız kalma sorununu çözmüş aslında. O eşiyle çözmesi gereken bir sorunmuş, doğru ilerleyip çözmüş. 1-0 öndeyken galibiyeti kaçırmış sonraki tavrıyla.
Bir de bir insan yemek yapıcam diyen anneye kolay kolay hayır diyemez. Ben diyemiyorum mesela. Arada eşime emrivaki yaptığım oluyor bu sebeple.

kayınvalidede yalnız kalma sorununu çözmüş aslında. O eşiyle çözmesi gereken bir sorunmuş, doğru ilerleyip çözmüş. 1-0 öndeyken galibiyeti kaçırmış sonraki tavrıyla.
Bir de bir insan yemek yapıcam diyen anneye kolay kolay hayır diyemez. Ben diyemiyorum mesela. Arada eşime emrivaki yaptığım oluyor bu sebeple.

Ben de bu yüzden dedim, hazır kazanım varken ortada, inatlaşmak gereksiz olmuş ki, ne var yani kahvaktiya gidilip, biraz vakit gecirse aksamda bir kac saat ugransa?

He eşinin diğer bir şeyi de, kadını tehditle terbiye etmeye çalışması.
Anneme gitmiyorsakk kahvaltı yok..
Bu biraz sonuç olmuş ama yine de denmez..

Eşiniz, o yokken annesinin evinde kalmak istemeyişinize tamam demiş, beraber gidip yemek yiyebilirdiniz.Önceki konunun sinirini yanlış yerden çıkarmıssınız.

Bende annemin yemek yaptım gelin aramalarına hayır diyemem, yemek mevzu olunca eşim dünden razı olur.😊 Eşinizin annesine tamam demesi normal geldi bana.

Kayınvalideniz, sizi eşinize şikayet ettikten sonra evinize geldi görüncenizle ona karşı bir tavrınız oldu mu, bu konuda rahatsızlığınızı söylediniz mi?

Sizin yanlışınız annesine, kardeşine kızdığınız konuların acısını eşinizden çıkarmaya çalışmanız. Böyle yaparak sorun çözemezsiniz. Aksine durduk yere sorun çıkaran kişi olursunuz.

ben olsam hazır kocam da bu sefer beraber gidip yiyip dönücez demişken hiç ses etmezdim. sabah kahvaltıya çıkardık, sonra kv de yemek yiyip dönerdik.
eve gelincede benim gönlüme göre bir gün geçtiğini, iyi hissettiğimi söylerdim. kv ye beraber gidip beraber kalktığımız yani benim isteklerimi dikkate aldığı için mutlu olduğumu eklerdim.
böyle böyle adam önce şaşırıp sonra zamanlar uyanışa geçebilir bence. çünkü sürekli aynı konuda tartışma yaşanmasına alışmış, artık önemsemiyor bile.

bence sizin tavrınızla zihninde şu oluştu sadece: bak senin istediğin gibi beraber gidip dönecektim ama bunda da sorun çıkardın !

siz kesinlikle haklısınız, kim olsa sinirlenir bu duruma. ama madem eşiniz bunları sürekli anlattığınız halde anlamıyor o zaman başka yöntemler denemelisiniz.
ki bana da sürekli biri aynı konuda şikayetlense ben de bir süre sonra sıkılıp ters tepki gösteririm.
anlaması için farklı yöntemlere geçmeniz lazım.

Ben de bu yüzden dedim, hazır kazanım varken ortada, inatlaşmak gereksiz olmuş ki, ne var yani kahvaktiya gidilip, biraz vakit gecirse aksamda bir kac saat ugransa?

He eşinin diğer bir şeyi de, kadını tehditle terbiye etmeye çalışması.
Anneme gitmiyorsakk kahvaltı yok..
Bu biraz sonuç olmuş ama yine de denmez..

Eşinin tek başına bir yere gidemeyeceğini, onsuz bir şey yapamayacağını bilen adam bununla tehdit eder tabi ki. O yüzden diyoruz ayaklarınızın üstünde durun, kendi paranız, kendi sosyal hayatınız olsun diye. Gezmeni bile adama endekslersen huyuna gitmeyince çocuk gibi ceza verir.

Back
X