- Konu Sahibi blueberries
-
Ben de 30 yaşındayım yeni anne oldum. Cok sukurki benim de guzel giden bir evliliğim var. İkimiz de cok istedik ve türlü sıkıntılardan sonra kızıma kavuştum
Cok guzel muhteşem bir sey. Pişmanlık degil ama bir kac yıl daha beklemek isterdim . Asla kocam değişmedi aksine daha cok üstüme düşer oldu, ama sanki Kocamla iki sevgili olma halimizin değişmesi hoşuma gitmiyor. Ha diyip dışarı cikamamak, her seyde önce bebeğini düşünmek.
Ve cocuk olduktan sonra hep söyle diyorum; yasım 25 falan olsaydı beklerdim bu kadar acele etmezdim:)
Bence sen eşini biraz daha oyala , gezin tozun .
Hamilelik ve lohusalik zor bir süreç. Biz esimle her seyi beraber yapan her yere beraber goden bir çifttik. Birlikte vakit gecirelim diye. ya da kim isten gec cikiyorsa dgrini gider alirdi.Simdi bi sey oluyor mesela bir cok yere ya ben ya da o yalnız gidiyor. Birimiz evde kalalım çocukla ilgilenelim diye ayriyim cogunlukla.
Bir de biz mutlaka uyumak icin birbirimizi bekleyen çifttik yataga birlikte girerdik, simdi o da kalmadı.
Tamam bunların hepsi geçici ama atlatmak zor hele de esine cok düşkün olan bir kadın icin.
Ben bunların hepsini yasıyorum . Ve geçmesini bekliyorum. Allah kimseyi evlatla sinamasin çok cok guzel bir sey ama aceleye gerek yok yerinde olsam 2 sene daha beklerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?