Esimm

Askeresiii

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
88
49
8
27
Merhaba bayanlar bir kaç kere üyelik aldım fakat telefonumun e postasında sorun olduğu için aktiflestiremedim yeni telefona geçtim yeni üyelik aldım öncelikle onu bildireyim.

Konuma gelecek olursam anlaşıldığı üzere eşim askere gitti bugün ikinci günümüz kayinvalidemle beraber yaşıyorum. Sağolsunlar karışma huyları yoktur rahatım çok şükür. 1 senelik evliyim 6 aylık kızım var eşimle severek evlendik. Mutlu giden bir evliliğimiz var şükürler olsun. Işten evine evinden işine giden bir eşim var arkadaş fazla arkadaş ortamı yoktur ayda 1 2 görüşürse görüşür. Işte bu yüzden hergun sürekli yan yana olduğumuzdan birbirimize çok alıştık. Aslında aman aman bir zorlanma yaşamadım 2 gündür sanki ise gitmiste akşam gelecekmiş gibi hissediyorum. Hiç zorlanma yaşamadım. Benim sorum daha yeni olduğu için mi böyle hissediyorum acaba ilerleyen zamanlarda zorluk çeker miyim çok korkuyorum. Gün içinde öyle böyle vakit geçiriyorum. Vakit geçirmek için kendime çeşitli uğraşlar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
Rabbim esim dahil tum askerlerimizi korusun insallah. Hayırlı akşamlar diliyorum.

Ama şimdi soruyorsun söylücem. Evde çocuk, koca 12 ay yok, e zor olacak hem de baya. Maddi durum vardır umarım da sık sık ziyaretine gidebilirsiniz.

Kendinizi oyalamak için de kursa gidin, bebeğinizle bebekli arkadaşınız vs varsa sık sık görüşün, bu tarz gruplara katılın.

Zamanla daha zorlaşacak ama kadınız her şeyin altından kalkarız çok şükür

Teşekkür ediyorum

Denk gelmese ne olacak? Allah allah ya.

Konu sahibi zorlaşır mı zorlaşmaz mı bilemem tecrübem yok fakat eminim ki bunu kaldıracak kadar güçlüsünüzdür.
Konu sahibi açıklamasını yaptı zaten size noluyo pardon?

Öncelikle hayırlı tezkereler A Askeresiii
Şimdi aynı sey değil ama sevgilisi uzun dönem biri olarak söyleyeyim başta bana da öyle gelmişti. Ben niye üzülüyorum yaw yarın okuldan sonra görüşmeyecek miyiz dediğimde aklıma gelirdi.
Tabii ki zor olacak, özel günlerde gözleriniz onu arayacak. Ama en azından siz eşisiniz, nerede asker bilmiyorum ama ziyaretine gitmenize kimse karışmayacak o nedenle sizin icin daha kolay olacağına inanıyorum.
Bazen sinirleri bozulacak çok küçük şeylerden sorun çıkartacak, sizin gülüp geçtiğiniz seye veya normalde gülüp geçtiği bir seye şimdi çok sinirlenebilir, duygusal olacak.. Bu kisim da zor olabilir.. Zamanla alışılıyor ama.
Zaten 1 aylık acemilikten sonra dağıtım izni olacak. Mutlaka gelir. Yemin törenine gidebilirsiniz hatta torenden sonra izin veriyorlar iki gun, duruma göre askerlik yaptığı ilde kalabilirsiniz tabii çocukla zor olmazsa. Ama bence duramaz gelir.
Ilk ay çok zor olacak yerine gore çünkü en yoğun zamanları. Daha sonra biraz rahatlıyorlar (Bu da yerine göre)
Ve Allah gerçekten sabrını veriyor, gelmesine 5 ay kaldı diyorum aaaa ne çabuk Aynen böyle olacak. Gittiği yer eğer soğuk bir yerse dogu vs ona bir şeyler örmeyi düşünebilirsiniz belki hem kafanız dağılır zaman çabucak geçer.
Çok konuştuysam affola. Zor ama geçiyor. Gerçekten geçiyor.

Çok teşekkür ederim canım
Aydında asker yeri çok rahat dediğine göre turizm jandarması komutanları dün gece gelip düştüğünüz bölük en iyi bölük turizm jandarması olduğunuz için usta birliğiniz tatil bölgelerinde olacak demiş yani akdeniz ve ege bölgesi rahat olursunuz demiş umarım öylede olur yemin töreninden sonra alıp eve getireceğiz Allah nasıl ederse bide usta birliği yakın biyer olursa devamlı gitmeyi düşünüyorum. Umarım atlatırız canım. Nelere dayanmıyoruz ki acılarımızla insaniz. Rabbim sanada hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin. Bu güzel yorumun için tekrardan çok teşekkür ediyorum

Canım konuyla alakasız ama aklıma takıldı. Neden kv ile kalıyorsun? Kendi evinde kalsana. İleride anlaşamazsanız diye çekindim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…