- 2 Kasım 2017
- 88
- 49
- 8
- 27
- Konu Sahibi Askeresiii
-
Teşekkür ederimZaman geçtikçe zorlanacaksın ne yazıkki allah kavuştursun
UmarimZamanla daha zorlaşacak ama kadınız her şeyin altından kalkarız çok şükür
1 yıl 2 aylık evliyim direk bir yıl yazdımMerakimi mazur görün 1 yıllık evlilik 6 aylık bebek? Benim mi matematiğim bozuk...
Teşekkür ediyorumAma şimdi soruyorsun söylücem. Evde çocuk, koca 12 ay yok, e zor olacak hem de baya. Maddi durum vardır umarım da sık sık ziyaretine gidebilirsiniz.
Kendinizi oyalamak için de kursa gidin, bebeğinizle bebekli arkadaşınız vs varsa sık sık görüşün, bu tarz gruplara katılın.
Anladım... Allah sabır versin kızına sarıl teselli edin kendinizi1 yıl 2 aylık evliyim direk bir yıl yazdım
Aynı zamanda bebegim erken doğum 7.5 aylık dogdu
Çok teşekkür ederimAnladım... Allah sabır versin kızına sarıl teselli edin kendinizi
Denk gelmese ne olacak? Allah allah ya.Merakimi mazur görün 1 yıllık evlilik 6 aylık bebek? Benim mi matematiğim bozuk...
Denk gelmese ne olacak? Allah allah ya.
Konu sahibi zorlaşır mı zorlaşmaz mı bilemem tecrübem yok fakat eminim ki bunu kaldıracak kadar güçlüsünüzdür.
Konu sahibi açıklamasını yaptı zaten size noluyo pardon?Denk gelmese ne olacak? Allah allah ya.
Konu sahibi zorlaşır mı zorlaşmaz mı bilemem tecrübem yok fakat eminim ki bunu kaldıracak kadar güçlüsünüzdür.
Öncelikle hayırlı tezkereler A Askeresiii
Şimdi aynı sey değil ama sevgilisi uzun dönem biri olarak söyleyeyim başta bana da öyle gelmişti. Ben niye üzülüyorum yaw yarın okuldan sonra görüşmeyecek miyiz dediğimde aklıma gelirdi.
Tabii ki zor olacak, özel günlerde gözleriniz onu arayacak. Ama en azından siz eşisiniz, nerede asker bilmiyorum ama ziyaretine gitmenize kimse karışmayacak o nedenle sizin icin daha kolay olacağına inanıyorum.
Bazen sinirleri bozulacak çok küçük şeylerden sorun çıkartacak, sizin gülüp geçtiğiniz seye veya normalde gülüp geçtiği bir seye şimdi çok sinirlenebilir, duygusal olacak.. Bu kisim da zor olabilir.. Zamanla alışılıyor ama.
Zaten 1 aylık acemilikten sonra dağıtım izni olacak. Mutlaka gelir. Yemin törenine gidebilirsiniz hatta torenden sonra izin veriyorlar iki gun, duruma göre askerlik yaptığı ilde kalabilirsiniz tabii çocukla zor olmazsa. Ama bence duramaz gelir.
Ilk ay çok zor olacak yerine gore çünkü en yoğun zamanları. Daha sonra biraz rahatlıyorlar(Bu da yerine göre)
Ve Allah gerçekten sabrını veriyor, gelmesine 5 ay kaldı diyorum aaaa ne çabukAynen böyle olacak. Gittiği yer eğer soğuk bir yerse dogu vs ona bir şeyler örmeyi düşünebilirsiniz belki hem kafanız dağılır zaman çabucak geçer.
Çok konuştuysam affola. Zor ama geçiyor. Gerçekten geçiyor.
Benim kendi evim yok canım 1 senelik evliyim evlendiğimden bu yana beraberiz eşim askere gitmediği için ayrı eve çıkmadık geldikten sonra cikicazCanım konuyla alakasız ama aklıma takıldı. Neden kv ile kalıyorsun? Kendi evinde kalsana. İleride anlaşamazsanız diye çekindim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?