- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Askeresiii
-
Allah razı olsunA Askeresiii merhaba..
Allah kavustursun.. Sayılı gün çabuk geçer derler.. Biraz sabır sadece. Şanslısınız ki kayınvalideniz ile sorununuz yok. Bebişinizle ilgilenirken zaman akip gider. Daha evliliğin başında olduğunuz için özlem illaki olacak. Tez zamanda kavuşmanız dileğimle..
Amin canım çok teşekkür ederimEvliyken asker yolu gözlemek çok zordur eminim ki. Erkekler askerliğini yapmadan evlenmemeli yaa. Allah tez zamanda kavuştursun canım. İnşallah oturduğun şehre yakın yere düşer de sık sık görürsün eşini.
Mecbur evetAlışırsın. Çünkü alışmak zorundadın.
HaklisinizDaha yeni oldugu icin anlamamissiniz zamanla zorlasir diye dusunuyorum
Rabbim başka dert vermesin cekicez mecburBen sevgiliyken gönderdim, Allah bir daha çektirmesin. Herşey bir yana, askerdeki o duygusal açlığıyla beni yedi bitirdi. Komutan ona, o bana... Valla Allah bütün asker eşlerine yardımcı olsun.
Öyle canım aminInsallah hepsi hayirlisiyla gidip gelsinler de herseye alisilir canim. Sayili zaman geceeer.
Allah razı olsunAsker nişanlisiydim bir zamanlar.. Psikolojileri farkli oluyor esiniz rahat bir yerde gorev yapiyordur insallah. Umarim tez zamanda kavuşur yuvaniza donersiniz..
Bende nisanliyim ve nisanlim askerde onu ilk yolladigim yolcu ettigim gunu hatirliyorumda Aman Allahim daha once hic bukadar agladm mi bilmiyorum. Halada oyleyim onsuz hicbir gunun tadi tuzu yok gibi is yerimdeki arkadaslarimdan tutun ogrencilerime danışmanlara kadar herkes benimle birlikte gun saydi. Siz nasl suan iyisiniz anlamadm. Helede bebeklisiniz ve kayinvalide yaninda. Ben onun her izne gelip tekrar donusunde dunyaya kustum yemek yiyemedim uyku haram oldu yuzum gulmedi. Neyseki cok şükür bitti 10 gun sonra geliyor :) 20 gun sonra dugunumux var Allahin izniyle. Sizide Rabbim kavustursun tez zamandaMerhaba bayanlar bir kaç kere üyelik aldım fakat telefonumun e postasında sorun olduğu için aktiflestiremedim yeni telefona geçtim yeni üyelik aldım öncelikle onu bildireyim.
Konuma gelecek olursam anlaşıldığı üzere eşim askere gitti bugün ikinci günümüz kayinvalidemle beraber yaşıyorum. Sağolsunlar karışma huyları yoktur rahatım çok şükür. 1 senelik evliyim 6 aylık kızım var eşimle severek evlendik. Mutlu giden bir evliliğimiz var şükürler olsun. Işten evine evinden işine giden bir eşim var arkadaş fazla arkadaş ortamı yoktur ayda 1 2 görüşürse görüşür. Işte bu yüzden hergun sürekli yan yana olduğumuzdan birbirimize çok alıştık. Aslında aman aman bir zorlanma yaşamadım 2 gündür sanki ise gitmiste akşam gelecekmiş gibi hissediyorum. Hiç zorlanma yaşamadım. Benim sorum daha yeni olduğu için mi böyle hissediyorum acaba ilerleyen zamanlarda zorluk çeker miyim çok korkuyorum. Gün içinde öyle böyle vakit geçiriyorum. Vakit geçirmek için kendime çeşitli uğraşlar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
Rabbim esim dahil tum askerlerimizi korusun insallah. Hayırlı akşamlar diliyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim yolcu ederken bende hayatım boyunca o kadar ağladığını hatırlamıyorum. Iyiyim çünkü iyi olmak zorundayım. Sizin gibi dünyaya kusemem uykum haram olamaz yemeden içmeden kesilemem çünkü benim büyük bir sorumluluğum evlâdım var herkes duygularını sizin gibi yaşayamıyor olabilir. Özlüyorum en derinine kadar kızıma sarılıp teselli oluyorum üzgün olsamda belli etmiyorum ağlamıyorum dik duruyorum işte bende böyle iyiyim.Bende nisanliyim ve nisanlim askerde onu ilk yolladigim yolcu ettigim gunu hatirliyorumda Aman Allahim daha once hic bukadar agladm mi bilmiyorum. Halada oyleyim onsuz hicbir gunun tadi tuzu yok gibi is yerimdeki arkadaslarimdan tutun ogrencilerime danışmanlara kadar herkes benimle birlikte gun saydi. Siz nasl suan iyisiniz anlamadm. Helede bebeklisiniz ve kayinvalide yaninda. Ben onun her izne gelip tekrar donusunde dunyaya kustum yemek yiyemedim uyku haram oldu yuzum gulmedi. Neyseki cok şükür bitti 10 gun sonra geliyor :) 20 gun sonra dugunumux var Allahin izniyle. Sizide Rabbim kavustursun tez zamanda
Merakimi mazur görün 1 yıllık evlilik 6 aylık bebek? Benim mi matematiğim bozuk...
Pardon? Komik bi durum mu var?tam üstüne bastin ayagini kaldir
Matematiğin kötü diyosun yanitam üstüne bastin ayagini kaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?