- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Askeresiii
-
AşkolsunMatematiğin kötü diyosun yani
Siz kimsinizde hakkımda bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Eğer öyle bişey olsaydı açıklama yapma gereği bile duymam sınırınızı bilin. Evet rahatım iyi anlaşıyoruz herkes kaynanasıyla didismek zorunda değil.Valla hiç öyle düz bir sene yazdım çocuğum 7.5 aylık doğdu demeyin yani niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ki olmışsa evlenmeden önce olmuştur kimsede yargılayamaz yani. Siz herhalde kaçtınız ve yaşınız da küçük çünkü eşiniz yeni askere gitmiş.Ayrı ev bile açamamış size. İyiyim mutluyum diyorsunuz da bir evde çocuk kayınpeder kayınvalide nasıl rahat ediyorsunuz ileride ne yapacaksınız? ayrıca derdinizi de anlamadım ki neden hiçbirşey yokmuş gitmemiş gibi hissediyorum diyorsunuz daha çok yeni de ondan önünüzde çok zaman var özleyeceksiniz tabii ki
Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anladım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeginiziAşkolsunbende ayni yeri anlamamistim ama aciklamis A Askeresiii sonrada gördüm..
Komik bi durum yok sadece tam yazmayinca insan fake falan diye dusunuyor canim.. Allah cocugunu bagislasin benim de 2.5 aylik valla zor oluyor bende tek basimayim eş basimda ama yok gibi birseyaksamdan aksamaaa
Çalışmıyorum:)6 aylik bebek zaten insanin tum vaktini alir , calisiyomussunuz da , hangi ara sıkılacak vakit buluyorsunuz? bana 24 saat yetmiyor yahu
Amin insallah hepimize nasip olsun saglikla buyutmek.. Ama siz biraz agresifsiniz galiba yada suan bulundugunuz durumdan dolayi stress olmussunuz.. kv ile yasayip sorun yasamiyorsaniz sansli kisilerdensiniz kiymet bilin.. umarim esiniz de bu zor donemde hayirlisi ile gider gelir.. bebeginizle vakit gecirin bol bol derim ben.. hatta sadece kv olmaz kendi annenize kardesinize teyzenize vs de goturun gezdirin havalar iyice bozmadan sosyallessin bebeginiz.. ben simdiden basladim valla ne kadar cok insan o kadar iyi..Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anladım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeginizi
Al benden de aynisi :)6 aylik bebek zaten insanin tum vaktini alir , calisiyomussunuz da , hangi ara sıkılacak vakit buluyorsunuz? bana 24 saat yetmiyor yahu
Şaka yapıyorum kuzumAşkolsunbende ayni yeri anlamamistim ama aciklamis A Askeresiii sonrada gördüm..
Komik bi durum yok sadece tam yazmayinca insan fake falan diye dusunuyor canim.. Allah cocugunu bagislasin benim de 2.5 aylik valla zor oluyor bende tek basimayim eş basimda ama yok gibi birseyaksamdan aksamaaa
Okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz? Alıntıladığınız kişi sizi savunmuş.Siz kimsinizde hakkımda bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Eğer öyle bişey olsaydı açıklama yapma gereği bile duymam sınırınızı bilin. Evet rahatım iyi anlaşıyoruz herkes kaynanasıyla didismek zorunda değil.
Haklısınız gidiyorum annemlere. O kadar saçma mesaj geliyor ki agresif olmamak mümkün değil kusura bakmayın cevabim icinAmin insallah hepimize nasip olsun saglikla buyutmek.. Ama siz biraz agresifsiniz galiba yada suan bulundugunuz durumdan dolayi stress olmussunuz.. kv ile yasayip sorun yasamiyorsaniz sansli kisilerdensiniz kiymet bilin.. umarim esiniz de bu zor donemde hayirlisi ile gider gelir.. bebeginizle vakit gecirin bol bol derim ben.. hatta sadece kv olmaz kendi annenize kardesinize teyzenize vs de goturun gezdirin havalar iyice bozmadan sosyallessin bebeginiz.. ben simdiden basladim valla ne kadar cok insan o kadar iyi..
Kimse kimsenin hakkında bu kadar emin konuşamaz. Neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz yazmış görmüyor musunuz.Okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz? Alıntıladığınız kişi sizi savunmuş.
Ne kadar ayıp şu söyledikleriniz.
Evet çünkü bebek ucu ucuna doğmuş, evlilikten hemen sonra ve erken doğum yani. Tepki gelecek diye öyle söylediğinizi düşünmüştüm ben de. Sakin olun.Kimse kimsenin hakkında bu kadar emin konuşamaz. Neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz yazmış görmüyor musunuz.
Şaka yapıyorum kuzumkonu sahibini fake zannettim ilk önce o yüzden sordum ben. Yoksa ister evlilik dışı yapar ister hemen yapar beni bağlamaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?