Ben dedimki o zaman benimle sırf cocuk dogurayım diye bi araya geliyosun.hayır diyo seni sewmesem şimdiye coktan mahkemeye gitmiştimÜç çocuk hayalim yazmış ama ufak tefek sebeplerle boşanmaya razı.
Afedersiniz de sizi damızlık gibi görüyor bu ne böyle?
Ve biz gercekten mutluyken cok cok mutluyduk.nasıl bu hale geldik aklım almıyoAdam zaten bahane ariyor gibi .. ve şartlı surtlu evlilik olmazki yaaa..
İnşallah canım zamanla o gücü bulurumÇoğu anne baba tırnak içinde kızlarının yuvası dağılmasın geri dönsün diye baskı yapıp sözüm ona yüz vermiyorlar.Nasılda yanlış o kız mutlu olsa dönermi baba evine iki çocukla bu nasıl bir zihniyettir yarabbim..
Tatlım eşin olacak kişiye ailenin yıldırma çabalarıyla asla dönme deniz bile önce kabarır sonra durulur ailene bir müddet daha sabret sonra iş bulursun kendi evine çıkarsın zamanla neler olur neler..
Öyle demeyin yasanmasi gerekmis yaşanmış, suan baba evinde rahat değilsiniz farkındayım fakat lütfen baba evinden bir kez daha ayrılmak için bu adamın şartlarını kabul etmeyin dik durun..Ve biz gercekten mutluyken cok cok mutluyduk.nasıl bu hale geldik aklım almıyo
Sekiz sene ablslarına ragmen cok cabaladım,eşimi cok sewdim ve onunda sewgisinden hiç süphe etmedim
Ama şimdi diyorumki körmüşüm ben ,yazıklar olsun verdigim emeklere
Cok teseklür ederim desteginiz içinÖyle demeyin yasanmasi gerekmis yaşanmış, suan baba evinde rahat değilsiniz farkındayım fakat lütfen baba evinden bir kez daha ayrılmak için bu adamın şartlarını kabul etmeyin dik durun..
İnşallah canım zamanla o gücü bulurum
Şuan kapana kısılmış gibi hissediyorum
Herkes üstüme geliyo
Annemle kızkardesim tartısıyo annem hemen bana laf vuruyo sen geldin huzurumuz bozuldu diyo
O kadar içime atıyorumki,bebegimi uyutmaya görürdügümde aglıyorum hep
Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diyeEee 3. çocuğu istemiyorsun diye adam ilk 2 sini de mi sildi?
Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diye
Düşünün yani yanına bile gelmedi.olurda boşsnırsak cocukları görmiycem diyodu zaten
Cok tas kalpliymiş
İnşallah dediginiz gibi olurEger yazdigi sartlar sana cok agir gelmiyorsa,gorumcelerin kayinvaliden cok sirret insanlar degilse barismak icin idare edebilirsin,ama esinden ayrilmana neden olan turden insanlarsa,kendi oz anne babamin agiz kokusunu cekerim ama elinkini cekmem!Annem babam iki gun uc gun soylenirler sonradan yinede merhamet gosterir kabullenirler ama merhametsiz esin ve ailesinin kahri bir omur cekilmiyor,kisacasi davanda hakliysan ailenin laflarini kulagina kapa duyma ve onlarla yasamaya devam et,bir zaman sonra imkanin varsa is bul kendine,is ciddiye binince zaten o sartlar siralayan kocan kapinda yatmaya baslar merak etme sen,adam suan blof yapma derdinde...
Ewet cok haklısınızValla adam size bir sürü şart koşuyor hayır diyesiniz diye, sizin sunduğunuz tek şarta karşılık da hemen hadi bay bay diyor, adam boşanmak için bahane arıyor. Şu saatten sınra dönerseniz emin olun ses çıkarmaya hakkınız olmayacak, herşeyi kabul edip gitmiş olacaksınız. İyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?