Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

Adam bahane arıyor sizi boşamaya sanki mecbur olduğunuzu biliyor ve size istedigiherseyi kabullettirmeye çalışıyor gibi geldi ahh keşke bir işiniz mesleğiniz olsaydı ne anne babanın laflarını çekerdiniz nede bu kocanın dayatmalarini ne diyim allah yardımcınız olsun

Bende 2 ay oldu 5 yıllık evliliğimiz ardına evleri ayırdık bugün ailem bana ya boşanacaksın yada istemiyoruz seni hem kocanla konuş hemde gelip seni geri götürmek için hiçbişey yapmasin söyle eşine ya boşanacaz yada tekrar yuva kuracaz ailem evini dağıtıp gelip baba evinde kalıpda eşinle görüşemezsin dediler benden sana tavsiye canım en kötü koca çocukla olduktan sonra ailenden iyidir.

Kadina gaz vermeyin yuva dagitmak cok kolay adamin istekleri sacma olabilir medeni iki insan gibi bir yerde oturup konusun orta yol mutlaka bulursunuz yuva yikilicak bir durum yok kendi aranizda halledin ailler karsismasin onlar karisti mi bu evlilk biter

konunuzu okudum.Allah yardımcınız olsun ancak şunu anlayamıyorum;iki küçük çocuk var ve eşiniz barışmak için şart koşuyor??baba evine giden kadınlar geri dönmek için şart koşmaz mıydı?dünya tersine mi dönmüş anlamadım

Ne güzel adam diyor ki istediğimi yaparsan evlilik devam eder yapmazsan kapı orda. Ama senin düşüncelerinin önemi Yok... kararını verirken bunuda düşün

Her yeşili boyamış adam fıstikisi eksik kalmış.
2 çocuğu halt etmiş 3.yü istiyor.
Hiç zaman kaybetmeyin bu evlilikle.
O ne enteresan şartlar öyle.
Elinize yapılacaklar listesi versin.
Yalnız siz de bir garipsiniz. Yeter artık barışalım nedir yahu. Adam iki çocukla baba evinde olmanızdan rahatsız değil, saçma sapan hareketler içinde, siz barışalım diyorsunuz.

sen barisalim diyen taraf oldugun icin sart surt kosuyor cunku zor durunda oldugunu anlamis. gir bi ise calis bence. vazgectim bende istemiyorum de. senin zor durumunu kullanan adam ceksin gitsin

Adam boşanmak için bildiğin bahane arıyor.Annem,ablam,3.çocuk vs hepsi bahane.En ufak bir ''hayır''da engellemesinden belli.
2 çocuğunuz var zor olacak ama bence bu adama katlanmayın daha fazla.Dönmeyin yani.Her dediğine tamam demiş olacaksınız yoksa.Size saygısı yok.

Ne terbiyesiz biri dedim engelleme kismina gelince.. O istedigi şartı sunsun, senin hic bi istegin olmasin, oh ne güzel dunya!
Adamin derdi sorunlari cozmek degil, diz cokturmek, sanki her sey cozulmus de tek dert cocuklara hangi isimle seslenilecegi kalmis, şartlara bak, boyle aile olunur mu?

Ailenizden nefret ettim sizi böyle bir adama mecbur bıraktığı için.

Nickiniz gerçek mi????

7 adet görümceniz mı var???

Eğer öyle ise bir an evvel boşanın, 7 tane akil vereni olan erkekten koca olmaz

Kadın gel beni al diye ararsa şartları erkek sıralar....

Kadin gelmem havasında olursa erkek tıpış tıpış her gelir, her şartı da kabul eder...

Konu sahibinin yanlis davranışı dünyayı tersine çeviren...

Bu ne özgüven yaa allahım sinir oldum . Ya baksana adam sana aşkından aile kavramından çağırmıyor seni avcunun içinde bildiği için sıralıyor istekleri zorba bide 3. Çocuk için sanki makinesin yani hitaba bak kız bırak yaaa allah aşkına bırak hayat yalnız daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…