inanki bazi erkekler blof yapmiyor iyi dusunun sonra pisman olmayin cocuksuz bosanmis kadinlar 4 veya 5 yil gectigi halde kendilerine gelmediler dul olmak biraz zor yok ben kendimi cocuklarima adayacam bosan zaten erkekler bosandigi gibi gidip mutlaka evlenirler olan kadina olurValla adam size bir sürü şart koşuyor hayır diyesiniz diye, sizin sunduğunuz tek şarta karşılık da hemen hadi bay bay diyor, adam boşanmak için bahane arıyor. Şu saatten sınra dönerseniz emin olun ses çıkarmaya hakkınız olmayacak, herşeyi kabul edip gitmiş olacaksınız. İyi düşünün
Eşimin blöf yaptıgını sanmıyoruminanki bazi erkekler blof yapmiyor iyi dusunun sonra pisman olmayin cocuksuz bosanmis kadinlar 4 veya 5 yil gectigi halde kendilerine gelmediler dul olmak biraz zor yok ben kendimi cocuklarima adayacam bosan zaten erkekler bosandigi gibi gidip mutlaka evlenirler olan kadina olur
inanki bazi erkekler blof yapmiyor iyi dusunun sonra pisman olmayin cocuksuz bosanmis kadinlar 4 veya 5 yil gectigi halde kendilerine gelmediler dul olmak biraz zor yok ben kendimi cocuklarima adayacam bosan zaten erkekler bosandigi gibi gidip mutlaka evlenirler olan kadina olur
3. Yu ısteyene kadar dıgerıkısıne bı sahıp cıksın..Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diye
Düşünün yani yanına bile gelmedi.olurda boşsnırsak cocukları görmiycem diyodu zaten
Cok tas kalpliymiş
Ya insanlar sirf kendi egolari icin evlilgi bitirenler var eger gecekten mutsuz diye evlilk bitse dunyada evli insan kalmaz evliligin inis ve cikislari var onemli olan zorluklara gogus gelmek gerekir
Nasıl yani ? Mutsuz bir evliliği , her türlü eziyeti çekmek , dul olmaktan iyi diyorsunuz ..
Kadın boşandıktan sonra ne b.k yerse yesin.. ne yani koca kapışmaca falan mı dünya üzerinde ? Yapmayın mutsuz evliliği kimse haketmez ,boşanmayabilir konu sahibi ama sırf benden sonra geberesice herif evlencek diye olmamalı
Büyük kızım sekiz yasında ikinci sınıfa gectiCocuklariniz kac yasinda?
Kahrını cekebilecek bulur mu acaba,herkes benim gibi salak deil cünküİsterse siz boşandıktan sonra üçüncü çocuğu başkasından yapabilir.
Büyük kızım sekiz yasında ikinci sınıfa gecti
Küçük kızım 15aylık
Cocuklarını cok sewerdi cok düşkündü ama onlarada düşman oldu resmen
Yok malesef ew kadınıyım.iki yıllık pazarlama mezunuyumAllah bağışlasın evlatlarınızi.. Maalesef bazi ebeveynler çocuklarını silah olarak kullanırlar böyle ayrılık olaylarla. Size sadece sunu tavsiye edebilirim. Acele karar vermeyin. Su anda o evlilik icinde cok zayif pozisyondasiniz. Hemen dönseniz olaylar daha da kötüye gider. Çocuklarınızın ortada silah olarak kullanilmasina izin vermeyin. Dik durun. Barissaniz bile kimse sizi 3..cocuga zorlayamaz. Kaldiki su an bile cocuklara sahip cikmayan bir adam var karsinizda. Mesleğiniz var mi?
İnşallah bilir ama akıl veren ablaları oldugu sürece zor.Zaman ver bence değerinizi bilsin biraz
Yok malesef ew kadınıyım.iki yıllık pazarlama mezunuyum
Ewet gercekten cok zayıfım.eşimde bunun farkında.burdaki rahatlıgın binde birini göremeyeceksin babanın ewinde diyip duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?