Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

inanki bazi erkekler blof yapmiyor iyi dusunun sonra pisman olmayin cocuksuz bosanmis kadinlar 4 veya 5 yil gectigi halde kendilerine gelmediler dul olmak biraz zor yok ben kendimi cocuklarima adayacam bosan zaten erkekler bosandigi gibi gidip mutlaka evlenirler olan kadina olur

Eşimin blöf yaptıgını sanmıyorum
Annesi babasıda aynı ewin içinde yıllarca küs oldugu için eşime boşanmak,yuva yıkmak cok kolay
Helede doguda dul olmak cok cok zor.bide iki kız cocuguyla

Nasıl yani ? Mutsuz bir evliliği , her türlü eziyeti çekmek , dul olmaktan iyi diyorsunuz ..

Kadın boşandıktan sonra ne b.k yerse yesin.. ne yani koca kapışmaca falan mı dünya üzerinde ? Yapmayın mutsuz evliliği kimse haketmez ,boşanmayabilir konu sahibi ama sırf benden sonra geberesice herif evlencek diye olmamalı

3. Yu ısteyene kadar dıgerıkısıne bı sahıp cıksın..
Insanın evladı ya ..senınle konusmasın
Al cocuklarını gotur bayramlık al harclık ver gezdır getır ozaman
Yazık gunah 3.çocugu ne hakla ıstıyorkı
Bazılarında vıcdan bı yere kadar ıste ..
Sorunu varsa senle var babalıgıdamı bırakıyormuş

Aılenın yanında kalmak zor oluyorsa..
Topla esyanı al cocuklarını evıne dön
Esınlede hıc muhattap olma..
O cocukları babanın evınden getırmedın
Afedersın essek gıbı bakacak..
Sen cocuklarınla ılgılen kendını ayakta duracak hıssedıp eger ıstersen o zaman bosanırsın..
Sen evıne gıt o nereye defolup gıdıyorsa gıtsın

İsterse siz boşandıktan sonra üçüncü çocuğu başkasından yapabilir.

Ya insanlar sirf kendi egolari icin evlilgi bitirenler var eger gecekten mutsuz diye evlilk bitse dunyada evli insan kalmaz evliligin inis ve cikislari var onemli olan zorluklara gogus gelmek gerekir

Büyük kızım sekiz yasında ikinci sınıfa gecti
Küçük kızım 15aylık
Cocuklarını cok sewerdi cok düşkündü ama onlarada düşman oldu resmen

Allah bağışlasın evlatlarınızi.. Maalesef bazi ebeveynler çocuklarını silah olarak kullanırlar böyle ayrılık olaylarla. Size sadece sunu tavsiye edebilirim. Acele karar vermeyin. Su anda o evlilik icinde cok zayif pozisyondasiniz. Hemen dönseniz olaylar daha da kötüye gider. Çocuklarınızın ortada silah olarak kullanilmasina izin vermeyin. Dik durun. Barissaniz bile kimse sizi 3..cocuga zorlayamaz. Kaldiki su an bile cocuklara sahip cikmayan bir adam var karsinizda. Mesleğiniz var mi?

Yok malesef ew kadınıyım.iki yıllık pazarlama mezunuyum
Ewet gercekten cok zayıfım.eşimde bunun farkında.burdaki rahatlıgın binde birini göremeyeceksin babanın ewinde diyip duruyodu

Böyledir işte; kadın saçma sapan şartları falan kabul eder, adam kadının çocuk istememe gibi en doğal isteğinde kestirir atar.

Aynı şeyi başka konularda da görüyorum. Adam aldatır, şiddet gösterir, ailesi ile karşı karşıya getirir; kadın hepsini affeder. Erkek en ufak hatada, bazen de hata sayılmayacak konularda kapıyı gösterir.

Tavizler tavizleri getiriyor, iyiniyet beklentileri yükseltiyor.

Konu sahibi iki çoçuğunuz varmış, ne desem bilemedim. Tek diyebileceğim boşanmayacaksanız kendinizi bu kadar ezdirmeyin, şart koşmasına falan izin vermeyin.

Yok malesef ew kadınıyım.iki yıllık pazarlama mezunuyum
Ewet gercekten cok zayıfım.eşimde bunun farkında.burdaki rahatlıgın binde birini göremeyeceksin babanın ewinde diyip duruyodu

Siz önce o zayıf pozisyondan çıkmanız lazım. Bosanin/bosanmayin o ayri, ama durumu görüyorsunuz. Kendinize bir is bulmanız lazim. Bebeğiniz su anda küçük biliyorum ama belki annenizde bakar aiz çalışırken. Durumlar ayni devam ederse hep ezerler sizi. Esinizin tutumu ayrica cok itici. Kimse mutlu yuvasindan durduk yere baba evine dönmez sonuçta

ah görümceler ah..ne diyim bilemedim inanın. sürdürmeye çalışın diyeceğim ama kendisi anlamsız bahaneyle engellemiş. bu mu sevgi sadaakat?

Eşiniz sanki "olursa olur,olmazsa zorlayamam" diye düşünüyor. Sizin çaresiz hissettiğinizi fark etmiş bunu kullanıyor gibi geldi. Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum. Çalışıyor musunuz?

Eşinizin şartları çok saçma geldi bana. Sizinle niye evlenmiş ablaları annesi için mi? İstediğiniz zaman ararsınız kimse karışamaz. Siz eşinize diyor musunuz annemi şu kadar arayacaksın babamla samimi olacaksın vs. diye. Evlilik karı koca arasındadır önemli olan birbirinizle ilişkiniz onun ailesiyle olan değil. Bir de engellemiş sizi. Çocuk bir tarafın isteğiyle yapılan bi şey değil ortak karar olmalı. Bu adam size değer verse şart sıralamaz gelir alır zaten. Ben olsam annem laf sokuyor diye o şartları kabul edip de gitmem. Anneniz istediği kadar laf soksun anne sonuçta tartışırsınız edersiniz en kötü sonra barışırsınız. Değer görmediğiniz, sevilmediğiniz, kişiliğinizin isteklerinizin önemsenmediği yere dönmeyin güçlü durun kendinizin değerli olduğunun farkına varın lütfen. Kız çocuklarınız da sizi örnek alsın güçlü kadınlar olsunlar ileride. Eşiniz kendinden nasıl taviz vermiyorsa siz de vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…