Eşimmm

Sen daha tatlısın ki:oops:
Tabi benim dediğim karşılıklı olucak ben eşim işten gelince ayaklarına masaj yapıyorum mesela normalde erkek ayağından çok tiksinirim:KK53:
Oda yorgun olduğumda bana yapar tabi benim 1se onun 3 :KK53:
Ben benim adamin ayaklarina masaj yapsam acil hastaneye kaldirilmam gerekir ;) sonra coluk cocuk sersefil olurlar evim yuvam dagilir ;) :KK70:

Feministlik ben ustunum demek degil biz esitiz demektir..onun her dedigine he deyince ne olucak robot yok karsisinda mantikli gelmeyen seye hayir derim tabiki neden itaat edicem saygi duyarim sadece ayni sekilde erkekde kadina itaat etmemeli

erkeklerin sözünü geçirme yöntemi ''istiyorum yapıcaksın söyledim yapıcaksın benim söylediğim doğrudur''. Kadının sözünü geçirme yöntemi nabza göre şerbet vererek birazda çakallık çukallık bilerek oluyor.bu zamana kadar karısının sözünü dinleyip bundan rahatsız olmayan bir erkek tanımadım.Şu şekilde sözünü yani ''ben öyle istiyorum olucak'' bunu bir kadın söylemez.bu erkek tavrı.Kadınlar daha akıllı varlıklar.İstediklerini yaptırmanın yolunu bulurlar, onlar gibi değiliz.

Erkek kadından üstündür diyen balon egolu erkeklerin poposuna tekmeyi vuraraktan o balonu söndürmek çok eğlenceli olur bence ya...
İstatistikler bile kadınların daha zeki olduğunu söyledikten sonra onları bizden üstün yapan şey ne olaki?
Karı kocayı ilgilendiren kararlar ortak alınır..birbirine saygısı olan çiftler birbirlerinin haklarına da saygı duyar..yok öyle sen kadınsın anlamazsın benim dediğim olur filan..

niye pipisi var diye idareyi hep biz yapıyoruz ?

Hayır öyle diil kavga gürültü ile adamlar inadına bindiriyor yapacağı varsa bile yapmıyor. Erkekler çocuk gibi neye yöne yönlendirirsen o yöne gider . Örneğin ; Bulaşık yıkarken yardım ediyor , dersin işte bana yardım etme huyunu çok seviyorum taktir ediyorum , sırf taktir ediceksin diye sürekli yardım etmeye başlar , o anda bir işe yaradığını sevildiğini hissediyor. Bunu demeye çalıştım ve buna benzer bir yığın olayda erkekleri yönlendirmek çok kolay.

ben kadının ese daha hurmetkar davranması gerektıgıyle yetıstırıldım
sansıma da eşim bunu hakeden bırı bende esımden cok memnunum mutluyum
bıraz karsılıklı bu ısler sans meselesı

erkek hep bana hep bana deyıp de kendısı esıne guzel davranmıyorsa onunkısı ataerkılık degıl gevezelık gevseklıktır
adam olan kişi kendısıne nasıl davranılmasını ıstıyorsa oyle davranır cunku ;)

Vallahi bacim kocanin her dedigini yaparsan ohoooo. Birazda onlar bizi simartsinlar. Bu ne ya? Kadin evi kurar, yok yuvayi yapar, kadin fedakâr olur, kocayi idare eder. Vık vık vık. Onlar bizi idare etsinler?

Erkek çocuklarını böyle "ağam, paşam" diye yetiştiren anneler, ileride el kızının başına bela ediyorlar işte:KK48:

Dediğim dedik çaldığım düdük diyen, sabit fikirli,hanımının fikrini sormayan, isteğini yapmayan erkek bozuntularından nefret ederim.
Ama eşe saygı, hürmet benim de tercihim, zevk duyarım, görev edinirim kendime.O söylesin ben yapayım isterim, o da ona göre adam olacak elbette :KK59:

Biktmm kizlar 9 ayda ömrümden 90 yil gitti...doğacak çocuğum için sabrediyorum...

Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..
hic simone de beauvoir okudunuz mu? kadin olmak uzerine turlu calismalar yayimlatmis bir varoluscu yazardir kendisi. dun kendi olum yil donumu idi, bugun de hayat arkadasi J. P. Sartre'in...
niye ornek verdim bu cifti simdi?
bu ciftimiz hayat boyu resmen evlenmemisler, hayatlarinda baska baska ornekler de olmus iliski adina... ama ne vakit sartre hastalanmis, beauvoir ona bakan bir kadin haline gelmis.
kadinin kocasina itaatindan esinizin anladigi farklidir, sizinki farkli. ama ortak olan kerte - yukaridaki ornekte de verdigim gibi - sudur ki, kadin olunmaz, kadin dogulur? bu sozu ile dunya edebiyatina imza atan beauvoir bu sozun ne manaya geldigini de yaptigiyla orneklemis.

Gelir şimdi hemen boşan diyenler :KK53:
Ben bir kadının eşine hürmet göstermesinden yanayım çok itici gelir feminist kadınlar
Neden... Bizden üstün olduklarına mı inanıyorsunuz erkeklerin ? :)
Ben eşime hürmet gösteririm, o da bana gösterir, birbirimizi el üstünde tutarız..
Eşitiz ve saygılıyız, feminizm budur, iticiliği de yoktur :KK72:

Back
X