Eşimmm

Screenshot_2016-04-16-11-08-39.webp Screenshot_2016-04-16-11-08-59.webp

En can alıcı nokta işte bu

Bütüüün erkekler dediğim kısma benim eşim de dahil,17 yaşında tanıştık biz ilişkinin ilk haftası en yakın arkadaşım için ki kendisi erkek onunla görüşmeni istemiyorum dedi,o zaman ayrılalım dedim, tartışma orda bitti bir daha açılmadı, bu arkadaş 9 sene sonra nikah şahidimiz oldu ve şimdi eşimin de en yakın arkadaşları arasında

Aşktan ölünmez sinyalleri görün müdahale edin, olmuyorsa olmasın içinize sinmiyorsa uymuyorsa kanırtıyorsa olmasın yahu,konu sahibini tenzih ederim onun için artık geç bebek olunca daha da beter olacağı aşikar da bir tane bekar kız bile bu yazıları oluyorsa bana yeter

Yapmayın çok degerlisiniz çok güzelsiniz kendiniz için düşündüğünüz şeyler var ya işte onların bile 10 misline layıksınız,siz talep edin boyun eģmeyin,orta yol bulmak başkadır ego savaşı başkadır,karşı taraf ben,benim dediğim egosu içine girdiği anda şutlayın, ölüye bile 40 gün ağlanıyo,yapmayın lütfen harcamayın kendinizi

Ailemin rizasi olmadan ewlendim bi de çok sevdim sevgiliyken böyle değildi nişanlandik böyle oldu nerdeyse tuvalete giderken izin iste diyecek memurum arkadasimin düğünü olur mirin kirin eder ee sen beni birak sonra almaya gelirsin dediğimde senin benim olmadiğim yerde ne işin var diyo gel desek olmuyo gelme desek olmuyo...ne yapacagimi şasirdim
Onunla gideceginiz yer var gidemeyeceginiz yer var. Her gitmek istediginiz yere gelmek de istemeyebilir.
O zaman o nereye giderse siz de peşine takilin. "Benim olmadığım yerde senin ne isin var?" diyin. Kabul eder mi?

Üstün tuttuğumu nerden anladınız?
Bende saygı gösteririm el üstünde tutarım böyle şeyler hep karşılıklı olur zaten tek başına yapamazsın
Benim çevremde bildiğim gördüğüm feminizm bu değil benim itici bulduğumda bu değil tabii ki siz kendinize göre yorumlamışsınız..
Kendime göre yorumlamadım, demek ki sizin etrafınızdakiler feminizmi bilmiyor, kendini üstün görüyor ve erkek düşmanı.
Çünkü yanlış bilinen yorumlanan feminizm itici bulunur ;)

Bütüüün erkekler dediğim kısma benim eşim de dahil,17 yaşında tanıştık biz ilişkinin ilk haftası en yakın arkadaşım için ki kendisi erkek onunla görüşmeni istemiyorum dedi,o zaman ayrılalım dedim, tartışma orda bitti bir daha açılmadı, bu arkadaş 9 sene sonra nikah şahidimiz oldu ve şimdi eşimin de en yakın arkadaşları arasında

Aşktan ölünmez sinyalleri görün müdahale edin, olmuyorsa olmasın içinize sinmiyorsa uymuyorsa kanırtıyorsa olmasın yahu,konu sahibini tenzih ederim onun için artık geç bebek olunca daha da beter olacağı aşikar da bir tane bekar kız bile bu yazıları oluyorsa bana yeter

Yapmayın çok degerlisiniz çok güzelsiniz kendiniz için düşündüğünüz şeyler var ya işte onların bile 10 misline layıksınız,siz talep edin boyun eģmeyin,orta yol bulmak başkadır ego savaşı başkadır,karşı taraf ben,benim dediğim egosu içine girdiği anda şutlayın, ölüye bile 40 gün ağlanıyo,yapmayın lütfen harcamayın kendinizi
orta yol bulmak başkadır, ego savaşı başkadır, daha güzel anlatılamazdı heralde konunun özeti

Back
X