Eşimn ailesiyle başım dertte sanırım :/

caneycaneycaney

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
15
0
1
Antalya
Arkadaşlar merhaba size fikir danışmak istiyorum
Biz eşimn ailesiyle aynı aptda oturuyorz bir tane kızım var(2) yaşında.biz bazı nedenlerden dolayı artık birbirimize gidip gelmiyoruz pek fazla,ama kızımı sürekli gönderiyorum vakit geçirmesi için..
Sizinle paylaşmak istediğim konu; eşimn annesi kızıma sürekli "benm seksi kızım,kızım çok seksi olucak büyüyünce" vs gibi cümleler kuruyor..uyaramıyorum, daha doğrusu uyarmaktan korkuyorum artık ağzı harika laf yapıyor sanki bu cümleleri ben söylemişim gibi bir de beni suçlu çıkarır yanş öyle bir insan..
Bir defasnda da bizim yukarı komşudan gece yarısından sonra aşırı sesler geliyordu ben kapıcıya söyleyemedm utandım, eşime söylermisn dedim ama eşim de uyarmadı bir oldu iki oldu annesine söyledim birkaç kez artık çünkü kızım uykusundan uyanıyordu ve tekrar uyutamıyordm o derece şiddetli ses geliyordu..annesine en son söylediğim cümle "anne yukarıdan çok ses geliyor çocuk uykusundan uyanıyor eşime söledm uyarmadı" dedim. Demez olaydım "eee siz de yapın o zaman canınız çekmio mu" diye bir cevaptı aldığm...
Ve kızımla oyun oynarken bu konuşmalardan sonra hep "aahhhh ıııhhhh ıııımmm" diye sesler çıkarmaya başladı...kimin neyin dikkatini çekmeye çalıştığına anlam veremiyorum...
Yaa artık midemi bulandırmya başladı tövbe yarabbim...ortalık bu kadar çocuk sapığıyla doluyken kızıma böyle şeyler aşılamasından hiç hoşlanmıyorum hemde hiçççç....
Sizce ne yapmalıyım lütfen fikrinizi söylermisiniz....

tövbe tövbe estaf. babaanne olmus hala olgunlasmamis ben olsam esimi ikna edip tasinirdim ve elimden geldigince kizimi onlarla az görüstürürdüm

Kayınpederin yok galiba kayınvaliden bukadar azdığına göre..bence eşine kızın icin benim seksi kizim die seviyor lütfen uyar de yoksa ben uyarıcam bilgin olsun de..kendi kızı hakkında hassas davranicani düsünüyorum

İmza

tövbe tövbe estaf. babaanne olmus hala olgunlasmamis ben olsam esimi ikna edip tasinirdim ve elimden geldigince kizimi onlarla az görüstürürdüm

Taşınmayı düşündük hatta denedik ama izin vermedi babası bu ev iyi para edicek bekleyin biraz daha diye (
Kızımı görüştürmeme gibi bişeyim onlarla ilgili olmadığı halde kızım babasıyla akşamları biraz daha vakit geçirsin az gelsin anne dedim bigün
Vayy efendimm sen yapıyosun hep zatenn bizi bu çocuktan uzak tutmaya çalışıosun vs kapımda saydı birdünya bana
Eşime söyledm dediklerini sonra, beni yalanladı ben öyle bişey sölemedm diye

K.pederim var ama o karısından beter böyle konularda, sığınılacak bi insan değil dedikodunun kitabını yazıcak adam yakında zaten
O da söylüo zaten aynı şeyleri kızıma....
Eşime de kaç kez söyledim hatta onun yanında da yaptılar aynısını uyar dedim uyaramıyo o da
Ben de uyaramıyorum çünkü kadın iki dk önce söylüo iki dk sonra söyledinya diyorum hayır ben öyle bişey söylemedm diyo benim içim fesatmış konumuna düşüorum hep
Zaten uyarsam da karı koca ikisi de kaf dağında onlara göre kendi kardeşlelri aileleri bile onlarn herşeyini kıskanıo bende kıskanıomuşum gibi tavırlara girerler yaşadım bunları çok ((

Bence kayinbabanin düdüğü çalışmıyor. Kayinvaliden de bu sebeple kudurmus.
Kayinbaba da onun yaninda yer alir mahcubiyetten :))

Bence kayinbabanin düdüğü çalışmıyor. Kayinvaliden de bu sebeple kudurmus.
Kayinbaba da onun yaninda yer alir mahcubiyetten :))

Bu aklıma gelmedi değil :)) hatta en son üst kat komşu hakkında konultuk annesiyle bana öyle bir cevap verdikten sonra üşenmedm ses kaydına aldm üs katın sesini eşime mesaj attım ses kaydını " al dedim bunu o ahsız vahlı yakınlarına gönder de belki canları çeker" dedim çıldırttı kadın beni o derece artık..

azgın kayınvalide örneğini de ilk defa görüyorum..
2 yaşındaki çocukta nası bi seksilik buluyo acaba?
bence normal değil o kadın..
bastırılmış duyguları var sanki...

o zaman kiraya verin cnm ve kendiniz kiraya cikin. nasil olur bilmem ama uzaklasin o apartmandan ve o apartmandaki insanlardan

2yasindaki cocugun beynine bu kelimeler sohuyorsa o cocuk ilerde nasil karekter alicak, bunlarin hepsi etkilicek karekterini

ben olsam dayanamz ve sert bir uslubla uyarirdim, tel acik birakir cekerdim sonra sahip cikmazsa, delilin olur elinde. esinin yapmasi daha doguru olur tabi ama oda normal görüyor anlasilan

Sapık mı ya böylesini ilk kez gördüm bence bu konuyu eşinle konuş eşin sert bir dille uyarsın . Hiç hoş değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar yakın olursak olalım,bu tür saçma sapan duyguları olan bir eve yollamazdım çocugumu.. Cocuk büyüme aşamasında etkilenirse bu söylenenlerden,psikolojisi bozulabilir..

Arkadaslara katiliyorum, gonderme o eve. Allah korusun ya cocugu taciz falan ederse. Ben guvenemiyorum boyle insanlara:26:

Kayinvalideniz biraz sorunlu bence.Normal degil yaptiklari.Tovbe tovbe.Bence siz acikca soyleyin kayinvalidenize..

Daha neler duyucaz kim bilir Göndermeyin o eve çocuğunuzu ne olursa olsun, sakının yavrunuzu o sapıklardan.

Son düzenleme:

Bende anlamış değilim küçücük çocukta neyin seksiliği var..her bebek gibi uzuvlarını tam olarak tanımaya başladığı için artık bak bu popo bak meme gibi şeyler söylüo al işte bunun da adı seksilik oluyor..yada durup dururken çocuk kendi halinde oyunlar yaparken patt kayınpederim oooo babaannesi gibi seksi olucak benm kızım kimseye benzemicek dio..k.valdem yaşına göre daha genç görünüo yüzü ve geçmşten bugune hep maddi sıkıntı çekmişler e şimdi parayı sonradan bulunca ne oldum olmuş ve sadece kendileri herşeyin en iyisi en güzeli en harikası zannediolar..

Eşimle artık bu konuları konuşmaktan dilimde tüy bitti ve en son söylediğimde Allah seni kahretsin dedi bana.sanki onca şeyleri yapan söyleyen benmişim gibi bir de susturuyor..tlf kayıt alma gibi bir şansım artık pek yok çünkü ben gitmiyorum artk evine, eşim kızımı götürüo birkaç saat duruo geri alıo benm aram bozuk olduğu için..keşke bir anlasa eşim anlatmak istediğimi ama yokk..hatta son konuşmamzda iyi ki sen kız değilmişsin ortada harcanır giderdin böyle bir anneyle dedm artık sinirlerime hakim olamıyorum bu konuda

Kendileriyle benimde başım dertte ama sebep sapık olmalı değil en azından
Allah sabır versin sana ama eşin yanında olmasa bile çocugunu korumak zorundasın. O yüzden o sana sayıyosa ağzına geleni sende saycaksın hiç öyle saygı maygı olayına gerek yok. Haketmiyorlar bence saygıyı

Ne kadar yakın olursak olalım,bu tür saçma sapan duyguları olan bir eve yollamazdım çocugumu.. Cocuk büyüme aşamasında etkilenirse bu söylenenlerden,psikolojisi bozulabilir..

Ben yollamamaya çalışsam da olmuyor işte beni artık cadı gelin ilan ettiler..gerçi umrumda değil öyle görünmek daha iyi..eşimin ağzı var dili yok bir adam ailesine karşı..k.pederm birgn akşam yemeğinde yemk servisini yapıyordu herkes çok koy bnm tabağıma galan diyodu bende baba bana biraz az koyarmısn dedim; ben ne koycam kızım sana kocan koysun dedi..2 yıl önce yaşadım ama o anki yanyan sırıtması gözümn önünde..ve eşim ağzını açmadı bu pis esprinin üstüne..ve bu insanlar yaşadığımz sehirde terbiyeli namuslu saygılı dürüst aile olarak tanınıyor herkes tarafndan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…