Eşimn ailesiyle başım dertte sanırım :/

O nasıl bir cevaptır tovbe tovbe Allah ıslah etsin midem bulandı resmen ikisinden de
Canım sen kendine de çocuguna dikkat et Allahaşkına sapık bu insanlar Allah korusun yani.

Bence eşinle beraber bir uzmana gitmelisin eşinin bu cevaba tepki vermemesi hiç hiç normal değil yani

Kayinvalideniz biraz sorunlu bence.Normal degil yaptiklari.Tovbe tovbe.Bence siz acikca soyleyin kayinvalidenize..

Açıkça söylesem bunu ben ona sanki ben yapıyorum ben söylüyorum konumuna düşürür birde üstüne diye korkuyorum..çünkü ben hangi konuda uyarsam "aaaaa sende herşeyi yanlış anlıyorsun " diyor bana.. Neyi dığruysa artık :/

O nasıl bir cevaptır tovbe tovbe Allah ıslah etsin midem bulandı resmen ikisinden de
Canım sen kendine de çocuguna dikkat et Allahaşkına sapık bu insanlar Allah korusun yani.

Valla dikkat etmeye çalışıyorum canım kızıma da kendime de..eşimle aram çok kötü artık onların bu yaptıklarından, sonuçta ailesi herhalde birşey söyletmez ama artık bizde bir aileyiz ve parçalıyorlar bizi de böyle eşim farkında değil halaa

Bence hiçbir erkek annesine bu tarz şeyleri yakıştıramaz üzerine gittikçe senin huzurun kaçar ayrıca kızına bu üslubla davranan babaanne çocuğunu da böyle büyütmüştür bu nedenle eşine de normal gelebilir alışmıştır uslublarına bu sefer annemin niyeti iyi senin için kötü diye seni suçlar.Mesafeni koru çocuğunu eşinle gönder altlı üstlü oturup hiç göndermemezlik yapamazsın ; gerekirse komşularını bayanı uygun bir dille sen uyar akşam ağrınız mı vardı çocuk uyanınca duydum iyisiniz değil mi çok korktum diye yaklaş belki sesinin duyulduğunun farkına varır kadın utanır önlem alır. Kayınvaliden ile bu tarz konuları hiç konuşma kadının dilinin ayarı yok.Eğer yine sen yanında iken çocuğuna konuşursa rica ediyorum çocuklar seksi değil sevimli olur diye soğuk ve sert bir uslubla uyarabilirsin bir iki derken kesicektir bu tarz konuşmaları hep edep ve ahlak konuşmaları yap eşine de ailesine de ama onları direk suçlamadan kelimelerinle işaret et ve farklı bir sebeple eşini taşınmaya ikna etmelisin çocuğun okulu olur evin küçüklüğü büyüklüğü güneş görmesi ya da karanlık olması mutlaka bir sebep bulursun iyi düşün ailesini bahane etme ters teper inata dönüşür.Akıllı davran bir an evvel oradan uzaklaş evin iyisine kötüsüne bakmadan çocuğun az zamanı var 3 yaşından itibaren okula ver oyun saati olur bu ortamdan uzaklaşır eşini bunlara tatlılıkla belli etmeden ikna et tatlım başarılar....

Bence eşinle beraber bir uzmana gitmelisin eşinin bu cevaba tepki vermemesi hiç hiç normal değil yani

Bütün işi parası herşeyi onlardan geliyor ha ama eşime kalsa saygıdan ses çıkaramıyormş ama bilemedm 2 yıldır saygı mı maddi imkanmı susturuyor.. Ama bu eşimle uzmana gitme konusunu aklıma aldım ilk fırsatta açıcam eşime teşk ederim..

Uzman konusu mutlaka dene en azından bi çözüm önerisi.
Zaten herşeyin başı bu ailelerine ses etmeyen erkekler değilmi işte.
Belki maddi imkanlardan dolayı susmak zorunda kalıyordur ama parada önemli şeyler var ki : şeref namus gurur gibi

O kadar söyledim ki o son üç kelimeyi ona sayısızzz..benm ailemde de benzer bir vaka olmuştu yıllar önce babam direk yaptığı birşey olmamasına rağmen dolaylı yoldan yengeme hakaret etti diye babamla birbirine girmişlerdi ve amcam evini hemen şehrin başka ucuna taşımış ve yıllarca arada kırgınlık olmuştu ve amcamda beş kuruşsuz yıllarca yaşamıştı..o üç kelime değerlere göre değişiyor sanırım..

Kesinlikle bunları da uygulamaya gecicem..denemediğim yol kalmadı sanıyordm varmış şükür
çok çokk teşekkür ederimmm size ve bana yardcı olmaya çalışan herkese
Sizlere danışmak istemekle ne kadar doğru yapmışım Allah razı olsun.. 🙏🙏

Canim kayinvaliden kizina cok seksi olacak dedigi anda hemen sole esin de olsun mutlaka.Aninda sole

inanirim cnm, esin yaninda olsaydi keske, o seni destekler, bir care bulamazsa bile sinirlerini yatistirirdi.. iki tatli söze hemen kaniyoz ztn :) ama maglesef iki sivri sözede yikiliyoz esinin tutmu bana hic yabanci gelmedi

canım Allah yardımcın olsun bir de bol bol dua et burada ne dertler görüyoruz haline şükür ne hikayeler duyuyoruz İnşallah işe yarar da kurtulursun bu durumdan Rabbim feraha kavuştursun

İnanının okurken çok üzüldüm ne insanlar var ya.. Bir babanneye hiç yakışıyormu.küçük yaşta öğrenilen şeyler unutulmaz hepimiz biliyoruz bunu.çocuğun aklına, sözcük haznesine neler sokuyor inanılmaz sinirlendim.sakın susmayın öyle laf eder etmez anında uyarın vakit geçmeden.ve bir bahane bulup mutlaka uzaklaşın kiraya verin evinizi

2 yaşında ki çocukta seksilik gören göz sapıktır.
Göndermeyin evladınızı, sakın göndermeyin.
Gerekirse eşinizle birbirinize girin ama yavrunuzu onlarla yalnız bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…