Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm a.s.
hmm darıca uzak değil bize zaten çok iyi bilirim darıcayı denizi sahili var güzel bi yer duduyev diye bi çay bahçesi var ama denize yakın vede çok büyük değil ama güzel bi yer sürekli oraya giderdik hatta eşimle ilk orda tanıştık görüştürk:asigim: tanışırız valla cnm hatta burda buluşma düzenlenecek gebze darıca diye bi topik var orda tabi siz ne zaman taşınacaksınız
saol cnm aminn inş a.s.İşsizlik zor.Kısa bir süre içinde kendini toparlayıp sizi de yanına alır inşalla.
hmm daha güzel cnmm inş cnmm dün akşam gitti cnm bugün işyerindeymiş bakalım ne olcak bugün bide benim doğum günüm ama yanımda kimse yok :gitme:Evet o topiğe okul sormak için uğramıştım. Biz nasip olursa okullar kapanınca yani Haziranin 20 sinde falan düşünüyoruz. Ben taşınayım inşallah buluşuruz. Sen ne yaptın canım eşin gittimi. Allah kolaylık versin sana.
saol cnm aminn inş a.s.
hmm daha güzel cnmm inş cnmm dün akşam gitti cnm bugün işyerindeymiş bakalım ne olcak bugün bide benim doğum günüm ama yanımda kimse yok :gitme:
Canım benim hüznünü çok iyi anlıyorum, heleki bebkli çok daha zordur ayrılıklar
Sana teselli vereyim :) Ben evlendikten tam 6 hafta sonra eşimle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldım.
Sebep aynı, iş vesilesi.Memur oldu.Evimizi serdik gzelce.
Tek bir haftasonu geçremeden eşimi gönderdim.Tam 16. ayımız bitti bugün.
Bize Allahın vadettiği 6 hafta evlilikle idare ediyoruz.
İlk ayların hasreti daha başka ve bundan öncesinde 15 ay askerlik, 8-10 ay kadarda şehir dışı açılşma hayatı oldu.
Hep yalnız bekledim, tek beraber geçirdiğimiz vakit üniv.dönemiydi.
İnanki bu kadarı daha zor.
Ayda 2 gece eşimle uyuyabiliyorum ben.3.gecemiz yok..
Senin yanında bir bebğin var tesellin.Benim hiçbirşeyim yok.Eşimle hatıralarım bile yok nerdeyse.
Onun önüne yemeğine yapıp koyamadım bile.Doyasıya gün geçiremedik eğlenemedik üzülemedik.
Detaylı yazdımki tesellin olsun.
Ama yine de çok zor.Allah yardımcın olsun.Sana muhtaç olan bir bebk var onun hatrına dayan, güçlü ol.Bebeğinin buna ihtiyacı var..
saol saadetcimm ya sen bei anlarsın cnm işte hayat koşulları ne yapalım katlanıcazz bizde sizi öptükk kocamann opuyorumnanaktanahh canımm zorr senin için
allah yardımcın olsunnn
allah kavuştursun fıstığımı öptük iroşumla
dün başlamış işe iyi bi yer diyor aynen cnm zor olmadan kolay olmuyo hayat işte herşey çocuğumuz için allahım sağlık sıhat versin kazalardan belalardan korusun gerisi gelir geçerinşallah herşey yolunda gider de sizi de alır yanına.. antalya gerçekten güzel şehir.. eşin hele bi başlasın da çalışmaya, sonrasını düşünürsünüz.. arada fırsat buldukça gelmeye de çalışır, yaz olunca siz de gidersiniz.. üzülme, ekmek parası işte, önce cefa sonra sefa malum...
saol cnm benimm inşş bir ömür geçirirzAllah kavuştursun canım. Ayrıca Doğum Günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice yıllara inşallah.
ahh ne güzeel askerlerimiz olmasa yanarız biz işte iş bulmakta zor olduğu için git dedim bu devirde ekmek aslanın midesinde almak zor:dilcikar:Allah yardımcınız bizimde bi tanıdık Sarıcada 7-8 ay boş gezdi eşi Allahtan hanımı çalışıyoduda idare ettiler.Ayrıca Darıca'yıda abim koruyo korkmayın sakın vatanı görevini yapıyor Darıca'da
işte sanmıyorum alabiliceni kalıcı değil orda çünkü 5 6 ay çalışıp geri gelcekler o şirket nerde iş vrsa oraya gidiyormuş bakalımm hayırlısıKeşke seni de yanına alma ihtimali olsa canım...
Evli olup evli olduğunu bilememek çok zor birşey...
Allah sabır versin ve kavuştursun...
cnm aslında ona alıştıktan sonra koyup gitmeside zor ama çocuğumda olmasa inan çok zor geçerdi bikere ben 10 günlüğüne eşimin memleketine gittim ozaman 1 buçuk yıllık evliydik eşimin işinden dolayı izin alıp gelememişti beni gönderdi ama o 10 gün nasıl zor geçti anlatamam alışmışım ona çünkü biz heğ beraber giderdik her yere birbirimizden pek kopmadık hiç ona alıştığım için şimdide zor geliyo ama bebeğim oyalıyo beni bide sizler varsınız konuşuyorum kafam dağılıyo işte hepside zor iyiki doğurmuşum kızımı biz aslında bu sene istiyoduk çocuğu geçen sene hamile kaldım şimdi 9 aylık işte o benim tesellim olsun genede allahım sağlık versin hepimize bunlar gençlikte herkesin başına gelen şeyler benim annem hep yanlızdı babam hep yurt dışında çalıştı ben 5 yaşındaydım babam arabistandan gelmişti bize hediye getirmişti annemde bizi yanlız büyüttü 5 çocuğu ama allaha dua ediyorum hayırlısını ver herşeyin bizi kimseye muhtaç etme sağlık ver ondan sonra herşeye katlanırız üzülme sende tatlıım allahım uzun ömürler versin yaşlılığımızda daha çok ihtiyacımız olucak onlaraCanım benim hüznünü çok iyi anlıyorum, heleki bebkli çok daha zordur ayrılıklar
Sana teselli vereyim :) Ben evlendikten tam 6 hafta sonra eşimle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldım.
Sebep aynı, iş vesilesi.Memur oldu.Evimizi serdik gzelce.
Tek bir haftasonu geçremeden eşimi gönderdim.Tam 16. ayımız bitti bugün.
Bize Allahın vadettiği 6 hafta evlilikle idare ediyoruz.
İlk ayların hasreti daha başka ve bundan öncesinde 15 ay askerlik, 8-10 ay kadarda şehir dışı açılşma hayatı oldu.
Hep yalnız bekledim, tek beraber geçirdiğimiz vakit üniv.dönemiydi.
İnanki bu kadarı daha zor.
Ayda 2 gece eşimle uyuyabiliyorum ben.3.gecemiz yok..
Senin yanında bir bebğin var tesellin.Benim hiçbirşeyim yok.Eşimle hatıralarım bile yok nerdeyse.
Onun önüne yemeğine yapıp koyamadım bile.Doyasıya gün geçiremedik eğlenemedik üzülemedik.
Detaylı yazdımki tesellin olsun.
Ama yine de çok zor.Allah yardımcın olsun.Sana muhtaç olan bir bebk var onun hatrına dayan, güçlü ol.Bebeğinin buna ihtiyacı var..
evet alışıcam artık cnm saol tesellin için allahım daha kötü ayrılıklar vermesin:Saruboceq:Sana bir teselli daha ; eşimle 6 yıldır beraberiz.(evlilik, nişan,flört)
Sadece 3 tane doğumgünümde yanımdaydı.
Sen çok şanslısın yinede bunca zaman hiç ayrılmamışsın.
İlk günler çok zor geçer zamanla alışırsın.Diyorumya eşinin hatırası var sana bir bebek.
O sana en büyük mutluluk olmalı.
aynenn cnm keşke olmasa bu ayrılıklar keşke hayat koşulları bu kadar zor olmasasenağlamaOkudukça içim fena oldu.
:sinifsinif:
Allah yardımcın olsun çok zor...
Nefret ediyorum ayrılıklardan...
kötükedihüso
Saol canım hepimizin inşOkudukça içim fena oldu.
:sinifsinif:
Allah yardımcın olsun çok zor...
Nefret ediyorum ayrılıklardan...
kötükedihüso
cnm aslında ona alıştıktan sonra koyup gitmeside zor ama çocuğumda olmasa inan çok zor geçerdi bikere ben 10 günlüğüne eşimin memleketine gittim ozaman 1 buçuk yıllık evliydik eşimin işinden dolayı izin alıp gelememişti beni gönderdi ama o 10 gün nasıl zor geçti anlatamam alışmışım ona çünkü biz heğ beraber giderdik her yere birbirimizden pek kopmadık hiç ona alıştığım için şimdide zor geliyo ama bebeğim oyalıyo beni bide sizler varsınız konuşuyorum kafam dağılıyo işte hepside zor iyiki doğurmuşum kızımı biz aslında bu sene istiyoduk çocuğu geçen sene hamile kaldım şimdi 9 aylık işte o benim tesellim olsun genede allahım sağlık versin hepimize bunlar gençlikte herkesin başına gelen şeyler benim annem hep yanlızdı babam hep yurt dışında çalıştı ben 5 yaşındaydım babam arabistandan gelmişti bize hediye getirmişti annemde bizi yanlız büyüttü 5 çocuğu ama allaha dua ediyorum hayırlısını ver herşeyin bizi kimseye muhtaç etme sağlık ver ondan sonra herşeye katlanırız üzülme sende tatlıım allahım uzun ömürler versin yaşlılığımızda daha çok ihtiyacımız olucak onlara
evet alışıcam artık cnm saol tesellin için allahım daha kötü ayrılıklar vermesin:Saruboceq:
evet cnm bunlar bizim rahatlığımız için gerekli şeyler onların görevi çalışmak genede şükürler olsun bugün iyi haberi aldım 2 ayda bir izin alabiliyomuş 6 gün oda yeter bize ne yapalım haziranda gelicek bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse gelcek inş hem kızımın doğum günü bende kara kara düşünüyodum nasıl yapcam doğumg gününü felan diye allah büyük yaa illaki bi mucizele yaratıp bizi zor durumlardan kurtarıyo allaha şükürler olsun bugünlerimizi arattırmaın bize:Saruboceq::Saruboceq:Saol canım hepimizin inş
Bende nefret ediyorum, tamam gönüller bir olsun ama
gönül bir olacak diye illa ayrılık mı gerek ya ?
Canım benim ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun, cidden zor ya.
Yinede bu ayrılığa şükür, ayrılık ölümden, hapisten gelmesin.
Yeterki işten olsun ne diyelim.
İyi ki kızın var cidden![]()
evet cnm çok zor heleki yeni doğan bebekle ben hep eşimi istedim yanımda allahtan o dönem buraya yakın bi yerde çalışıyodu akşamlarıda erken çıkıyodu görüşüyoduk hoş şimdide zor ya bizim için netten görüşüyoruz hani başka bi yerde olsa 1 hafta bile gitsek geri geliceni biliyorum yaa fazla ayrı kalmıcamızı biliyorum o yüzden bu kadar üzülmüyodum şimdi çok farklı rabbim büyük yapacak bişeyimiz yok katlanacaz cnm aç kalamaz ihtiyaçlarımız var bebekte var onlar içinh katlanıcazcnm seni o kadar iyi anlıyorumki..ben şimdi hamileyim mayısta bir kızımız olucak inşallah eşim astsubay ve malesef bu yaz bize kati tayin geldi..daha 2 senemiz vardı oysaki..ve muhtemelen ben 40 lı bebekle 5.doğuya gidemicem..ailemde burda..bizimde ayrılık dönemimiz olucak..
hayırlısı olsun cnm canını sıkma Rabbim saglıktan etmesin baska dert vermesin
evet cnm çok zor heleki yeni doğan bebekle ben hep eşimi istedim yanımda allahtan o dönem buraya yakın bi yerde çalışıyodu akşamlarıda erken çıkıyodu görüşüyoduk hoş şimdide zor ya bizim için netten görüşüyoruz hani başka bi yerde olsa 1 hafta bile gitsek geri geliceni biliyorum yaa fazla ayrı kalmıcamızı biliyorum o yüzden bu kadar üzülmüyodum şimdi çok farklı rabbim büyük yapacak bişeyimiz yok katlanacaz cnm aç kalamaz ihtiyaçlarımız var bebekte var onlar içinh katlanıcaz
saol cnm herkesin başına geliyo zaman zaman hayat şartları ne gösterirse onu yaşamak zorundayız ne yapalım rabbim daha büyük ayrılıklardan korusun ama ne zor geçiyor günler ne zorrBizde iş yüzünden 6 ay ayrı kaldık ve sadece arada 3 gün görüşebildik bayram tatilinde. Seni çok iyi anlıyorum. Ama en azından senin bi kızın varmış o bakımdan benden şanslısın sana moral olacaktır. Çabucak geçer inşallah..
aynenn bitanem başka çaremizde yok mecburiyet:gitme:evet tatlım Rabbim taşıyamayacagımız yükü vermez..katlanıcaz artık..hayırlısı olsun