evet arkadaslar kısa süre önce konu açmıstım kple yazlıga gidicez vs diye ama artık kökten çözüm oldu... bugüm kızım aşısını yaptırmak için doktora gittik arabayı park ederken eşimin babası olan şahsiyetsiz geldi beni arabadan indirdi doktora gittik kızım kontrollerini oldu aşı vuruldu vs neyse eve gidicektik biz ordan direk mamasını biberonunu almadım yanıma bu adam tutturdu kv çalıstıgı yere gidelim diye tutturdu bende maması yanımda degil acıkır birazdan dedim yolun ortasında bagırmaya basladı niye almıyosun anan sana bişey ögretmedimi oro....pular sen oro...pusun anan öle falan kızım kucagımda aglıyo bu yolun ortasında böle diyo neyse eve geldim ben eşime söledım oda sadece bozuldu bişey demedi bu işe gitti ama evde içim içimi yiyo yediremedim kaldıramadım annem bize geldi bende eşimi aradım sana iki secenek sunuyorum ya ev tutana kadar ben annemde kalırım beni gelir annemden alırsın yada bu iş biter oda bende sana bırakıyorum dedi ben bu gece gec gelicem beni bekleme dedi bende o zaman anneme gidiyorum dedim tamam dedi bende bütün eşyalarımı besigini herseyini toplayıp anneme geldim az once aradılar neymiş benim yuvamı annem yıkıyomus bilmem neymiş suclu arıyolar ya kendilerini haklı cıkarıcaklar ya işte böle gitmemeye kararlıyım içimi dökmek istedim şimdiden yorumlarınız için tesekkürler..