eşimşn ailesi yüzünden yuvam yıkılıyo...

okaNayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
187
43
118
İstanbul
evet arkadaslar kısa süre önce konu açmıstım kple yazlıga gidicez vs diye ama artık kökten çözüm oldu... bugüm kızım aşısını yaptırmak için doktora gittik arabayı park ederken eşimin babası olan şahsiyetsiz geldi beni arabadan indirdi doktora gittik kızım kontrollerini oldu aşı vuruldu vs neyse eve gidicektik biz ordan direk mamasını biberonunu almadım yanıma bu adam tutturdu kv çalıstıgı yere gidelim diye tutturdu bende maması yanımda degil acıkır birazdan dedim yolun ortasında bagırmaya basladı niye almıyosun anan sana bişey ögretmedimi oro....pular sen oro...pusun anan öle falan kızım kucagımda aglıyo bu yolun ortasında böle diyo neyse eve geldim ben eşime söledım oda sadece bozuldu bişey demedi bu işe gitti ama evde içim içimi yiyo yediremedim kaldıramadım annem bize geldi bende eşimi aradım sana iki secenek sunuyorum ya ev tutana kadar ben annemde kalırım beni gelir annemden alırsın yada bu iş biter oda bende sana bırakıyorum dedi ben bu gece gec gelicem beni bekleme dedi bende o zaman anneme gidiyorum dedim tamam dedi bende bütün eşyalarımı besigini herseyini toplayıp anneme geldim az once aradılar neymiş benim yuvamı annem yıkıyomus bilmem neymiş suclu arıyolar ya kendilerini haklı cıkarıcaklar ya işte böle gitmemeye kararlıyım içimi dökmek istedim şimdiden yorumlarınız için tesekkürler..

evet arkadaslar kısa süre önce konu açmıstım kple yazlıga gidicez vs diye ama artık kökten çözüm oldu... bugüm kızım aşısını yaptırmak için doktora gittik arabayı park ederken eşimin babası olan şahsiyetsiz geldi beni arabadan indirdi doktora gittik kızım kontrollerini oldu aşı vuruldu vs neyse eve gidicektik biz ordan direk mamasını biberonunu almadım yanıma bu adam tutturdu kv çalıstıgı yere gidelim diye tutturdu bende maması yanımda degil acıkır birazdan dedim yolun ortasında bagırmaya basladı niye almıyosun anan sana bişey ögretmedimi oro....pular sen oro...pusun anan öle falan kızım kucagımda aglıyo bu yolun ortasında böle diyo neyse eve geldim ben eşime söledım oda sadece bozuldu bişey demedi bu işe gitti ama evde içim içimi yiyo yediremedim kaldıramadım annem bize geldi bende eşimi aradım sana iki secenek sunuyorum ya ev tutana kadar ben annemde kalırım beni gelir annemden alırsın yada bu iş biter oda bende sana bırakıyorum dedi ben bu gece gec gelicem beni bekleme dedi bende o zaman anneme gidiyorum dedim tamam dedi bende bütün eşyalarımı besigini herseyini toplayıp anneme geldim az once aradılar neymiş benim yuvamı annem yıkıyomus bilmem neymiş suclu arıyolar ya kendilerini haklı cıkarıcaklar ya işte böle gitmemeye kararlıyım içimi dökmek istedim şimdiden yorumlarınız için tesekkürler..

ohaaaaaa (çok afedersiniz) sana nasıl bu küfürü eder hangi haklaaa ay sinirlerim bozulduuu :53:

eşin nasıl bu kadar tepkisiz kaldı anlamadım :50:

ohaaaaaa (çok afedersiniz) sana nasıl bu küfürü eder hangi haklaaa ay sinirlerim bozulduuu :53:

ailesinden korkuyo artı cok doldura getiriyo bende kendime yediremedigim için çıktım annemin evine geldim bugüne kadar onlardan cok cektim ama bu bardagı tasıran son damla oldu.

Canım ,anlattığınız gibiyse böyle bir evde oturulmaz zaten ,ahlaksız bir kp hiç hoş değil ,ama eşiniz hiç ayrı bir hayat sürmemiş ailesinden o yüzden etkilenmesi ,ve ses çıkaramaması,özünde iyi bir eşe sahip olduğunu düşünüyorsanız,seviyorsanız eşinizi ,boşanmadan tekrar eşinizle konuşup ,evliliği yıkmak istemediğinizi belirtin,ayrı bir eve çıkma durumunda tekrar düşüneceğinizi belirtin derim,çocukda olunca aceleci davranmamanızı öneririm,allah yardımcınız olsun,sevgiler

Canım ,anlattığınız gibiyse böyle bir evde oturulmaz zaten ,ahlaksız bir kp hiç hoş değil ,ama eşiniz hiç ayrı bir hayat sürmemiş ailesinden o yüzden etkilenmesi ,ve ses çıkaramaması,özünde iyi bir eşe sahip olduğunu düşünüyorsanız,seviyorsanız eşinizi ,boşanmadan tekrar eşinizle konuşup ,evliliği yıkmak istemediğinizi belirtin,ayrı bir eve çıkma durumunda tekrar düşüneceğinizi belirtin derim,çocukda olunca aceleci davranmamanızı öneririm,allah yardımcınız olsun,sevgiler

kendisi iyide ailesi işte ben ona söyledim zaten ayrı ev tut herzaman gelirim ama bu sekilde yuvamız yıkılır diye defalrca söyledim bakalım zamana bıraktım zamanla görücez ne olucagını.

terbiyesiz adam
e$in susunca onun dediklerini onaylami$ gibi bi$ey oluyor
yangina korukle gitmek gibi olucak ama armut dibine du$eermi$
insan karisina nasil or .. dedirtir aklim almiyor, demedinmi ben or..sam senin oglunda peze.. o zamn diye
sinirlerim bozuldu gece gece yaaa
timarhaneliklerin içine gelin diye du$mu$un valla canim ne deyimki sana

ailesinden korkuyo artı cok doldura getiriyo bende kendime yediremedigim için çıktım annemin evine geldim bugüne kadar onlardan cok cektim ama bu bardagı tasıran son damla oldu.
evet sakince eşinizle oturup konuşun yuva kolay kurulmuyor ki.

o insanlar da allahından bulsunlar. yıkılma arkadaşım onlara karşı, eşini silkele kendine gelsin.

baba olmuş ama ailesine sahip çıkamıyor mu?
acele kararlar alma bak yavrunuz da var, çok üzüldüm ya :50:

ınanmıyorum yaaa..pes ynı dıyeck bırsey bulamadım..terbıyesız demek cok hafif kalır...
yanı ne desen hafıfkalır...

mama almadik acikir dedin diyemi bu kadar kufur etti kayinpederin?
aklim almiyor
yani direk "ors..pu" diyemi saymaya basladi yoksa tartisma yasandimi daha once

ne olursa olsun hatali kendisi fakat yasli bir adam gelinine nasil boyle agir ithamlarda
bulunabilir torununa mama almadi diye pess

inanılır gibi değil Allah böylelerinden korusun o evde durman hataymış zaten en iyisini yapmışsın eşinlede barışırsan yüzlerine bile bakma derim

boşan kurtul, insan düşmanına bile söylemez böyle sözleri
elbette ortada bir suçlu olmak zorunda ( kendilerine kör baktıklarına göre ) bu da annen oldu.
sanki onlar melek ve annen senın yuvanı yıkıyor. eşinde iş olsa savaş dıyecegım ama sorunun adı; eşin.

ömür boyunca çekeceğine biraz acını çek ve kurtul, kangren olmuş yeri kes ve kurtul.

Son düzenleme:

şunları okurken hüngür hüngür ağladım..yemin ederim.önceki açtığım konulardan okuyabilirsin hemen hemen aynı durumu yaşamışız bende anne evine geldim kvde saydı sövdü fln neyse eşim 10 gün kaldı onlarda sonra geldi kimseyi istemiyorum sen ol falan dedikabul etmezdim ya ettim işte bi kere daha deneyelim diye benişm eşim feci şekilde dövdü üstelik.şimdi annem ev tuttu bize eşyamızıda sıfır alıcaz kuruş paraları girmicek evimize onlara inat annene tutun bence..

nasıl ahlaksız bir adammış, insan gelinine nasıl böyle bir kelime söyler:53::53::53:
eşin nasıl tepkisiz kalır bu duruma karısına o.....pu dediren adamdan hayırmı gelir:53:
sen o......san eşinde p...... o zaman (kusura bakma) sana bu lafı söyletiyosa.
iyi yapmışsın annenin evine gitmekle, sakın geri adım atma.
eşin babasından o kelimenin hesabını ciddi anlamda sormadan da geri dönme.

zeytinyağı gibi suyun yüzüne çıkmak diye bunların yaptığına denir herhalde kayınpederinin olgun yaşını başını almış bir insan olarak böyle davranmaması lazım çok hafif kalmış yaşına eşinde ses çıkaramamış canım ailesi ve senin arandaki çizgiyi eşinin koruması lazım seni ezdirmemesi lazım kimseye. neden evden ayrıldığını anlamamışlar galibaa annene suç buluyolar. bişey var bilirmisin koyun telden atlamış keçi kahkahalarla gülmüş he he he g...tü gözüktü g. gözüktü diye oysa kendisininki her zaman açık o hesap kimse kendindekini görmüyo ama nedense insanlar başkalarını yargılamakta hatta kendi suçlarınıda onlara atmakta çok başarılılar hakkında hayırlısı ne diyeyim aynı evde yaşamakta zor ama şu bi gerçek ki ev ev üstünde ne kadarda iyi de geçinsen de olmaaz.Rabbim kolaylık versin canım umarım geç olmadan eşinin aklı başına gelir.

pardon kocanız hayatta mı acaba çünkü yaşayan, algıları açık bi insanın tepkileri bunlar değil de :ssz:

:53:
Yasli masli, kayinpeder falan dinlemem, o terbiyesize agzinin payini verirdim orda!! Bu yasa gelmis halen konusmayi ogrenememis gerizekali!!
Nasil susabildin vallahi bravo sana, sabirli bir insansin gercekten!
Esinede yaziklar olsun!!!!
Utanmadan sucu annene atiyorlar ya, pes diyorum!!!!!
Ne olursa olsun, ailesiyle bir daha sakin gorusme! Irtibati kes!!

sakın geri adım atmayın.çünkü anlattığınız gibiyse kesinlikle haklısınız.ayrı bir eviniz ve karısına bu kadar ağır ithamda bulunulmasının hesabını sormadan da kocanıza geri dönmeyin.yoksa bu lafları hergün duyarsın,tavrınızı koyun,geri adım atma derim...

bu lafa nasıl karşılık vermedin şaşırdım.
kayınbaba dinlemem okkalı tek bir laf söylerim altından kalkamazdı.
böyle bir adama saygımı gösterilirmiş.
bencede geri adım atma eşin onlara benzemiyosa zaten seni gelir alır.

eşin orada resti çekecekti.benim eşime, çocuğumun annesine bunları söyleyemezsiniz demeliydi.çok ağır ithamlar bunlar.yazıklar olsun o adama..

Back
X