Şehir değiştirmek istememin, dersaneye yazılıp kpss ye yazılmamızın sebeplerinden biri işte bu :)ha ha taşının :)
***Ayy sen yukardaki mesaja yanıt yazdın dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir değiştirmek istememin, dersaneye yazılıp kpss ye yazılmamızın sebeplerinden biri işte bu :)ha ha taşının :)
Şehir değiştirmek istememin, dersaneye yazılıp kpss ye yazılmamızın sebeplerinden biri işte bu :)
***Ayy sen yukardaki mesaja yanıt yazdın dimi![]()
Yapacak bir şeyim yok ki başka, vermeyeceğiz diyemem.Evdeki bilezikle takas yap demem,eşimin başının etini yedim,özür diledi,ne istersen yapalım dedi... Yani yapacağım bir şey kalmadı ki. Şimdi de bu olay işte.
Aynen sık sık görüştüğünde kesinlikle anlaşmazlık oluşuyor çünkü karşındakini daha iyi tanıyorsun.Bunun ayarlamasını eşin yapmalı, aranızı dengelemeliydi. Sık sık görüşüncesaygı olmaz, aksine anlaşmazlıklar doğar. Kaldı ki eşinin onu seçerek evlendiğini, ailesini seçemediğini bilmesi ve ona göre davranması gerekir.
Eşinle evlendin, ailesiyle değil! Sırf eşin üzülmesin diye bazı şeyleri alttan alıyorsan bu sık sık olmadığı zaman mümkün olur eğer kimsenin kırılmasını istemiyorsa buna bi son versin. Ben eşini suçladım.
Bilezikleri ona hediye etmedim ki alacağım ilk fırsatta. 10 tam altınını da ona vereceğim.O kdar da değil.Kayınvalideniz sizin iki bileziğinizi sizden habersiz saklamış. Siz bunu yeni öğreniyorsunuz, herkes bunu öğrendiğinizi biliyor. Burada herkes o bilezikleri geri al veya borca takas et diye yazıyor. Eşiniz ne istersen yapalım diyor. Ve siz o bilezikleri geri istiyorum diyemiyorsunuz. Bu kadar güçsüzlük neden? Veya başka bir sebebi mi var? Veya ben mi yanlış anladım?
Allah sabır versinBu ülkede kayınvalide psikolojisi diye bir şey var bence. Kayınvalide olan insan birden o psikolojiye girip gelin ne kadar iyi de olsa laf sokmak için yapılanları begenmemek için ve sorun çıkarmak için uğraşıyor sanırım. Ben de sorun yaşıyorum evet çok büyük sorun değil şuan ama zamanla büyüyecek eminim. Ne yapsam begendiremiyorum. Hem benim yemeklerime bayılıyor kendi evinde bana yemek yaptırmak için uğraşıyor hem de sürekli karışıyor. O yağ çok değil mi o sehriyeleri yakmissin o pirinç yetmez pirinç suda beklemez sen çok bekletiyorsun falan filan.. İyi de kendin begendigin için bana yaptiriyosun yemeği ne diye müdahale ediyorsun..
Evine kahvaltı ya çağırıp ac karnına geri gönderdi ya evinden...
Oğlum da oğlum.. Bir kaselik bamya verdi verirken de pişirin de yiyin demek yerine pişir de oğlum yesin dedi yaa
Bir de oğluna birşeyler alıyor ama ben yokum herhalde. Gecen gün çorap almış oğluna bi de bana diyor ki ben çorap aldım oğluma ama seni unutmusum yaa diyor gülüyor. Ben de ben unutulmaya alıştım zaten dedim. İki gün sonra bana da almış gelmiş. Hic zahmet etmeseydi.. Gorumcem bile demiş annesine biz daha onu ailemize kabul edemedik herhalde diye annesine.
Laf sokacagi zamanı da çok iyi seçiyor yani. Esim başka odaya geçtiği an başlıyor. Esim yanimzdayken melek gibi övgüler yağdırıyor. Altın takan takmayan herkesi ezberlemişti bizim aileden. Şimdilerde onun konusunu acmiyor iyiki.
Sabrın sonu selamettir ama ben de artik lafimi söylemeden duramaz oldum. Her şeyin hayirlisi .
Bilezikleri ona hediye etmedim ki alacağım ilk fırsatta. 10 tam altınını da ona vereceğim.O kdar da değil.
Amiin hepimize inşallah.Allah sabır versin
Benim de oğlum var; ileride gelin haftada bir gün bana çocuğunu baktırsa ama haftada 1 gün olsun oğlumla gelmeyip oğlumu yalnız gönderse bana, bozulurum sanırım. Eşin nerde oğlum? Gelmiyor anne (alt metin: seni kullanırken çocuğu baktırırken iyi ama seni sevmiyor)...Üzücü bir durum inşallah yaşamam.
bu çok göreceli amaama o kadar şey yazıldı, senin verdiğin cevaplardan sonra tek çözüm bu kalıyor geriye.
açıkçası biz 2-3 saatlik mesafedeyiz, iki aileye de ayda bir falan gidebiliyoruz. çok da kafamız rahat.
sadece çocuktan sonra, birine bırakıp yalnız takılma ihtiyacımız oluyor, o dönemde yakında mı olsaydık acaba diyoruz :)
ama geçen gittiğimizde bir kaç saatliğine bırakalım dedik, bir sinemaya gidelim, kv taş koydu resmen :) o fikirden de caydık.
ailelere yakın olmak iyi mi kötü çok o konuya girmeyeyim de, senin benim gibi kişiler için uzak olmak iyi oluyor. çünkü çok sevmiyorsun içli dışlı. bir de haftasonu başkalarına bağımlı planlar yapmak beni çok gerer mesela.
Allah kolaylık versin :)
Benimde oğlum var ilerde geline nasıl davrancam şimdiden şaştım ben isterim ama haftada bir aile yemeği yiyelim sonrasında napıolarsa yapsınlar istedikleri zaman gelsinler ha gelmezlerse evleri düzenleri var derim
İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz, çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Eve öyle bir durum da var ama yalnız gitme özlerim demiyorum ki. Zaten yazmıştım önceki sayfalarda, eşim işi gereği şantiyelere gidiyor; bazen iş saatlerinde uğruyor annesine. Haftasonu çağırdıklarında da %80ine bahane uyduruyor, diğer durumlarda da gideceğiz,gitmemiz lazım diye benimle kavga ediyor. Dolduruşa da geliyor olabilir çünkü dedikoduyu çok seven dominant bir ailesi varBen hak verdim biraz eşine, anneme de sık gitmiyorum desen de neticede aynı apartman, bizim de öyle olacak Allah kısmet ederse,o yüzden ben haftada 2 gün görüşürüz diyorum, bi biz gideriz bi ben onları çağırırım hak geçmez böylece
Bir de senin bi konun vardı aşk ne zaman sevgiye dönüşür diye, orda yazdığın kadarıyla senin eşini yalnız göndermemen lazım zaten , sürekli birlikte zaman geçirmek istiyodün yanlış hatırlamıyosam
Valla eşim şimdiden yaşlılar işte bazen ne dediğini bilmezler boşver he de geç dio ama içim soğuyor bazen napalım kendime saygımdan görüşüyorum laflarını yutuyorum. İlerde iyice yaşlanınca ne olcak bilemiyorum.benim kayınvalidede zamannda neler etmiştir bana.şimdi çok uzun yıllar geçti.geriye dönüp bakıyorumda hepsi boşmuş.şimdi severek gidiyorum geliyorum hatta gittimi kalkmak bilmiyorum eşim hadi hadi der ben az daha konuşalım derim oturalım hep.yani diyeceğim o ki yapmayın eşinizi üzmeyin sonradan sizde üzülürsünüz emin olun.değmezmiş dersiniz.yıllar geçtikçe kv deler kv olmaktan çıkıyor.masum zavallı bi, çare oluyolar.unutmayın sizde bir gün kv olacaksınız.