• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin ailesine gitmek istememe

erkek anneleri oğullarının evlendiklerini artık kendine ait bi evi olduğunu ve o adamın o evde durmasını asla istemezler onlar hep bi gelinleri olsun oğulları evli olsun ama hep benim evimde olsun isterler 2 kere 2 4 bu asla değişmez. Haydi bu kadın onun annesi ondan böyle düşünüyor diyelim bu anne evinden ayrılmak istemeyen adamlar neyin kafasında ben bunu anlamıyorum

Bu kadar basit bişey için bosanilir mi hiç.

Disar
bunu kendisine söylefim zaten
sen annene dur diyemediğin için o da kendinde benim evliliğime karışma hakkı görüyor
sen azıcık adam olup annene dur desen zaten sorun olmayacak diye ama anlayan kim
sabah annesine telefonda ben boşanmak istemiyorum demiş
annesi de sen bilirsin kendini de beni de yaktın demiş
var mı böyle bişey ya
kadın onun yanında diyor boşanın benim oğlum elini sallasa ellisi diye ama benim hödük kocam dönüpte anne ne oluyor , ne boşanması, sen benim evliliğime karar veremezsin demiyor
bunu kendisine söylefim zaten
sen annene dur diyemediğin için o da kendinde benim evliliğime karışma hakkı görüyor
sen azıcık adam olup annene dur desen zaten sorun olmayacak diye ama anlayan kim
sabah annesine telefonda ben boşanmak istemiyorum demiş
annesi de sen bilirsin kendini de beni de yaktın demiş
var mı böyle bişey ya
kadın onun yanında diyor boşanın benim oğlum elini sallasa ellisi diye ama benim hödük kocam dönüpte anne ne oluyor , ne boşanması, sen benim evliliğime

KV kalsa hemen bosanin istiyor....böyle ogullarini hint kumasi saniyorlar yaa..yanlis anlama ama seninki hala anakuzusu bu böyle devam ederse hic huzur kalmayacak sizde..belki ikinci oglu evlenirse sizi rahat birakir..

boşanmazsam öyle olacak muhtemelen

Simdi isin kötüsü esiniz yanlz gidicek ve kv esiniz doldurup doldurup eve gönderecek o zamanda ne kadar huzurlu olursunuz bilmiyorum..

Yakın oturmuyoruz canım,keşke başka ilde otursak bizde.
Eşimin gidiyor ama uğrama gibi, yani annesi istiyor ki sabah gelsinler akşama kadar kalsınlar. Çünkü onların ailesinde herkes böyle,bizden çok farklı yaşantıları var. Ayak uyduramıyorum ben. İşin kötüsü annem de eşime hak veriyor,benim hiç bir yere gidesim gelmiyormuş.Niye eltim gibi sık sık gitmiyormuşum.
Başka ilde otursan bu seferde yatılı gelirler her türlü risk...

Aranızdaki iletişime bağlı birazda aileye gitmek isteme/istememe durumları ama şuda gözardı edilemeyecek bir gerçek eşinizin annesi "aramıyor,sormuyor,gelmiyor"tarzında fazlaca dillendiriyorsa sizde ciddi anlamda sorun yaşarsınız ve hatta annesinin alenen yaptığı bir yanlış yoksa,sanki siz sebepsiz gitmek istemiyor gibi görünür suçlu çıkarsınız.
Size ciddi bir sorun teşkil etmiyorsa arada gidebilirsiniz, arada gitmemek ićin sebepleriniz var ise bilemem tabi.

Bazen esine fırsat vermeden sen annesine gitmek istediğini söyleyebilirsin.Ben de bayılmıyorum esimin ailesine gitmeye ama bu sekilde yolumu buldum.Eskiden esim her fırsatta annemlere ne zaman gidicez bu hafta gidelim derdi olmaz dersem is inada biniyordu sürekli dillendirince de gerginlik ve tartısma çıkıyo haliyle...Mesafemi koruyorum ben... sürekli aramam 10 kere arasa annesi 1 kere açarım ama bayramda özel günlerde vazife gereği ben ararım yada esimle giderim. Biz de çok yakın değiliz arabayla 1 saat kadar sürüyor 3 haftada 1 gidiyoruz mesela....Bu konularda politik davranmak gerektiğini düsünüyorum.Bunu denerseniz esinizin ailemle görüsmek istemiyor,onlara gitmek istemiyor düsüncesini kırarsınız.6 yılda bunu öğrendim:) İnsallah sizinde isinize yarar.

Bende gitmek istemiyorum nefret ediyorum onlardan . Yüzlerini görmek istemiyorum son nokta daym ama haftada bikere mecbur gidiyorm işkence gibi :( bu yüzden bosanlrmu blmyrm ama xok yoruldm bu evlilik ten

Bazen esine fırsat vermeden sen annesine gitmek istediğini söyleyebilirsin.Ben de bayılmıyorum esimin ailesine gitmeye ama bu sekilde yolumu buldum.Eskiden esim her fırsatta annemlere ne zaman gidicez bu hafta gidelim derdi olmaz dersem is inada biniyordu sürekli dillendirince de gerginlik ve tartısma çıkıyo haliyle...Mesafemi koruyorum ben... sürekli aramam 10 kere arasa annesi 1 kere açarım ama bayramda özel günlerde vazife gereği ben ararım yada esimle giderim. Biz de çok yakın değiliz arabayla 1 saat kadar sürüyor 3 haftada 1 gidiyoruz mesela....Bu konularda politik davranmak gerektiğini düsünüyorum.Bunu denerseniz esinizin ailemle görüsmek istemiyor,onlara gitmek istemiyor düsüncesini kırarsınız.6 yılda bunu öğrendim:) İnsallah sizinde isinize yarar.
Canım söylediğin taktik eşimin ailesinde işe yaramıyor. Kızım küçükken daha sık giderdik hatta doğum sonrası hastaneden direk onlara gitmiştik(şaka gibiydi,1 hafta bile duramadım 2.gün kaçtım oradan),ona rağmen bir toplanma olursa ya da bir yere gidilirse yine çağırılırdık. Yani nasıl anlatsam bilmiyorum ki, halalar her Allahın günü onlarda,exrtadan birileri daha olursa siz de gelin diye arıyor. Ya hep böyle birbirlerine gitsinler yiyip içsinler,dedikodu yapsınlar; bu havadalar. Eşim "biz çalışıyoruz bir tek iznimiz var,şu planımız var" diyeceğine; "ekstra işim çıktı şantiyeye gideceğim gelemeyiz" demesi sinirime dokunuyor. Bazı durumlarda da gerçekten gitmemizi gerektirecek sebepler oluyor ama bu sefer ben gıcık olduğum için eşimle inatlaşıp kavga ediyorum

Bu erkekler evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlar ya ona yanıyorum anasina bi doyuramadim

Siz boşanmaya mı karar verdiniz
Kayınvalidemi boşansın oğlum diyor
Eşin de arayıp anne ben boşanmak istemiyorum mu diyor
Hiç bişey anlamadım
boşanmayı ben düşünüyorum dün yaşananlardan sonra
evet kv boşan oğlum diyor
evet eşim de bu sabah arayıp ben boşanmak istemiyorum anne demiş

Anlıyorum seni insallah bir gün esinde anlar.Bu sebepten bosanılır mı?sanmıyorum bosanılmaz ama tek bildiğim bu sebepten sürünüldüğü...

Yani kusura bakma da benim eşim bu anne konusunda öküzse senin eşin de öküzoğlu öküzmüş. Senin koynuna girerken de annesinden onay almış mı acaba.

Dün ne yalandı bilmiyorum, kendi konun var mı burda mı yazdın görmedim
Kayınvalide çok biliyo
Eşin de tuhaf annesine niye anlatıyo, seni ikna ikna etsin boşanmayalım diye

Back
X