- 11 Ekim 2021
- 26
- 13
- 3
- Konu Sahibi Kardelenn30
-
Kafaya takmıyorum çok takıntılı biri değilim fikir almak istedim sadeceya sen şimdiden böyle düşünürsen kafayı yersi he. akışına bırak daha evlenmemişsin bile. çalışıyorsan zaten çok fazla gitme gelme fırsatın yok. eşin sana iş yerindeyken gündüz aradığında annemlere geçelim bugün vs derse dizim var, başbaşa oturalım vs de. yani her seyı takarsan kafayı yersin
18 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorumBayanlar şu an nişanlıyım evlendikten sonra eşimin ailesine yakın oturacağız Ben yapı olarak mesafeli bir insanım sürekli eşimin ailesiyle bir arada olmak istemiyorum Eşimin ailesinin beni de yanlış anlamasını istemem Bu dengeyi nasıl kurabilirim? Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Uzun zaman görüşme olmayınca sorun ediyorlar mı? Bir de sizden çok hizmet bekliyorlar mı?
Ben yapı olarak mesafeli biriyim yanlış anlaşılmasın Özellikle eşimin ailesine karşı böyle bir tavır sergilemem.Kötülükten yana biri değilim Benim mesafeli olmaktan kast ettiğim yüz göz olmamak aslında.Yaaa bende 2 haftada bir ya da hafta bir gidiyorum ne var ki bunda yaaa. Yani onunda oğluyla eşsiniz oda anası. yani bilemem benim eşim dengeyi tutuyor asla onu üste tutup beni düşürmüyor ya. biz eşimle ikimizde çalışıyoruz aksine birine yemeğe gitmek bana ödülayrıcaaa kendi erkek kardeşiniz olduğunu düşünün eşi için sizi ve annenize resmiyet koyduğunu düşünün inan çok üzücü acilen bu düşüncelerden vazgeçmelisiniz bence. Yoksa eşinizle sorun yaşarsınız ilerde. ne anayı atabilir ne eşiyi
en doğrusuBen yapı olarak mesafeli biriyim yanlış anlaşılmasın Özellikle eşimin ailesine karşı böyle bir tavır sergilemem.Kötülükten yana biri değilim Benim mesafeli olmaktan kast ettiğim yüz göz olmamak aslında.
Daha şimdiden araya mesafe koymanız ne kadar doğru bilemedim. Kv kp ile gün aşırı konuşuruz. Aynı şehirde olsak hep görüşürüm çünkü onları seviyorum ve sevgilerini de kat kat görüyorum.evin tek geliniyim. Öyle ben oturunca kaynanam bir şeyler yapınca rahatsız oluyorum.her zaman gittiğimde yaparım ama onlar beklediği için değil ben onlar için bir şey yapınca mutlu oluyorum.şimdi hamile olduğum için iş yaptırmıyorlar ama kendimi rahatsız hissediyorumBayanlar şu an nişanlıyım evlendikten sonra eşimin ailesine yakın oturacağız Ben yapı olarak mesafeli bir insanım sürekli eşimin ailesiyle bir arada olmak istemiyorum Eşimin ailesinin beni de yanlış anlamasını istemem Bu dengeyi nasıl kurabilirim? Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Uzun zaman görüşme olmayınca sorun ediyorlar mı? Bir de sizden çok hizmet bekliyorlar mı?
5 yıl birbirimize çok yakın oturduk. Haftada bir mutlaka gittik. Bana sık ve rahatsız edici gelmedi hiç, bu kişiden kişiye değişirBayanlar şu an nişanlıyım evlendikten sonra eşimin ailesine yakın oturacağız Ben yapı olarak mesafeli bir insanım sürekli eşimin ailesiyle bir arada olmak istemiyorum Eşimin ailesinin beni de yanlış anlamasını istemem Bu dengeyi nasıl kurabilirim? Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Uzun zaman görüşme olmayınca sorun ediyorlar mı? Bir de sizden çok hizmet bekliyorlar mı?
Yapı itibariyle mesafeli biriyim. Tabii ki eşimin ailesiyle kötü olmak istemem.Sadece yüz göz olmak istemem ki herkese karşı öyleyimHaftada bir gittin mi cok dikkat ceker ama iki gittin mi sorun olmaz bence arada. Bazen haftada bir git bazen iki git uydur birseyler diger gunlere yorgunum de. Ama iyilerse mesafe cokta koyma niye durduk yerde mesefa koycaksin
Yapı itibariyle mesafeli biriyim. Ben de yardım ederim servise, bulaşığa hasta olduğunda vs bunların lafı olmaz zaten de bazı insanların çok beklentisi olabiliyor.Daha şimdiden araya mesafe koymanız ne kadar doğru bilemedim. Kv kp ile gün aşırı konuşuruz. Aynı şehirde olsak hep görüşürüm çünkü onları seviyorum ve sevgilerini de kat kat görüyorum.evin tek geliniyim. Öyle ben oturunca kaynanam bir şeyler yapınca rahatsız oluyorum.her zaman gittiğimde yaparım ama onlar beklediği için değil ben onlar için bir şey yapınca mutlu oluyorum.şimdi hamile olduğum için iş yaptırmıyorlar ama kendimi rahatsız hissediyorum
Valla canım benim evleneli 3 yıl oldu ve ben evlenmeden önce eşim bana şöyle demiştiBayanlar şu an nişanlıyım evlendikten sonra eşimin ailesine yakın oturacağız Ben yapı olarak mesafeli bir insanım sürekli eşimin ailesiyle bir arada olmak istemiyorum Eşimin ailesinin beni de yanlış anlamasını istemem Bu dengeyi nasıl kurabilirim? Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Uzun zaman görüşme olmayınca sorun ediyorlar mı? Bir de sizden çok hizmet bekliyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?