- Konu Sahibi Orangegreysky
Herkese selamlarrr. Eşimin anneannesi yaşadığımız şehre gelmiş. Burada kızı da var, eşimin teyzesi yani. Orada kalıyormuş. Biz baya geç öğrendik, yani geleli 1 haftayı geçmişti laf arasında kayınvalidem eşime söylemiş. Evi temizleyelim de alalım yemeğe diye planlarken annemin hastane işleri sıklaştı birkaç gündür sürekli hastanedeyiz. Aramadık etmedik çağırmadık, kadın gitti mi bilmiyorum da hatta. Sizce çok mu ayıp olmuş? Annemin burada olduğunu muhtemelen bilmiyorlardır o yüzden hani keyfen çağırmamışız gibi görünüyor sanırım. Kadının çok şivesi var ben konuşurken pek anlamıyorum yaşı da olduğu için, arayıp açıklasam kadının dediğini anlamayacağım yani. Eşim arayıp böyle böyle demeli mi? Kafama taktım![]()
Kadin gitti mi bilmiyorum demissiniz bu demek oluyor ki esiniz de bilmiyor. Dunya yansa esinizin derdi degil zaten. Ayip olmus mu diye dusunmeyin cunku 1.si sizin derdiniz size yeter bu donem cok misafir agirlayacak durumunuz yok. 2.si esinizin sizin evinizde kalan annenize yaptigi saygisizliklari ben unutmadim siz unutup ayip olmus mu diye dusunmeyi bosverin. Keyfinize bakin. Size gelene kadar ne ayiplar oldu esiniz cok da fifi modunda. Aynen siz de boyle olun.