Ayy Allah da sizi güldürsünEnişteniz lohusalık yaşıyor şimdide.
Babamda öyleydi.. noldu sonra? Hayatımızı mahvetti. .
bizim de en büyük endişemiz oTeyzen istediği vakit surat yapması garip hiç hoşuma gitmedi valla ilerde anneye çocuğun üzerinde söz hakkı tanımayacak raddeye gelebilir çok mu abartmıyorum bilmiyorum ama yazayım dedim
Eh o zaman buna bir dur demeli teyzen yahu dokuz ay taşıyıp binbir sancıyla doğuran kadın ama en çok sahiplenen de adam saçma yanibizim de en büyük endişemiz o
Kuzeninizin tavrı nasıldıÖyle bi tane bizde vardı kuzenimin kocası. Bebeği bizden kıskanırdı. Bizde sülalenin ilk torunu diye her gidişte elimiz kolumuz hediyelerle dolu giderdik bebeği alınca surat beş karış olurdu. En sonunda illallah deşik çocuktan da soğuduk koz şimdi 8 yaşına geldi hala gidip sevmiyoruz soğuduk.
KuZenim bir derdi iki dedi kocasına ama ne yapsın o garibim de adam öyle olunca. Bizde çok üstelemedik evliliği bozulmasın diye Ama evine bile gitmek gelmezdi içimizden çoğu zaman bize çağırırdık kocası gelmeye yakın giderdi evineKuzeninizin tavrı nasıldı
İçimize su serpen bi yorum oldu en azından çocuk sendromunu rahatça yaşasın2 yas sendromuna girince kacacak delik arayacak eniste merak etmeyin.
Imza: 2 yas sendromlu bebenin annesi
Merhaba hanımlar. Konu benimle alakalı değil öncelikle, teyzemle eniştem arasında. Teyzem Doğum yapalı 6 ay oluyor yani az da bir süre değil. Bu 6 ay içinde lohusalık döneminde bende yardımcı olmaya (yemeği, temizliği vs) gittim. Teyzem normal Doğum yaptı çabuk toparlandı Allah a şükür ama eniştem bebeği sadece emzirmesi için veriyodu büyüdükçe uyutmaya da o başladı yani şu an emekleme alıştırmalarında Bebek ama yerde oturup oynamasına bile fırsat vermiyor hep kucakta hep kucakta. İlk başta ne güzel ilgileniyor filan diye düşünürdük ama teyzem bunlardan bahsedince benimde aklıma bu ilk lohusalık günleri geldi hakikaten teyzemden çok eniştemdeydi Bebek. Keza geldiğimizde de görüyorum çocuk genelde babanın kucağında ve teyzem istediğinde surat yapıyorbizden dahi kıskandığını hissediyorum artık hanımlar lütfen biz mi abartıyoruz yoksa babanın bebeğe bu kadar düşkün olması normal mi? Eniştemle teyzem gençliklerinden beri beraberler ve en büyük hayallerinin hep Bebek olduğunu anlatırdı bize biraz da buna bağlıyorum ben ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?