Eşin bebekle aşırı ilgilenmesi

sifam20

Hassas Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
243
446
103
Merhaba hanımlar. Konu benimle alakalı değil öncelikle, teyzemle eniştem arasında. Teyzem Doğum yapalı 6 ay oluyor yani az da bir süre değil. Bu 6 ay içinde lohusalık döneminde bende yardımcı olmaya (yemeği, temizliği vs) gittim. Teyzem normal Doğum yaptı çabuk toparlandı Allah a şükür ama eniştem bebeği sadece emzirmesi için veriyodu büyüdükçe uyutmaya da o başladı yani şu an emekleme alıştırmalarında Bebek ama yerde oturup oynamasına bile fırsat vermiyor hep kucakta hep kucakta. İlk başta ne güzel ilgileniyor filan diye düşünürdük ama teyzem bunlardan bahsedince benimde aklıma bu ilk lohusalık günleri geldi hakikaten teyzemden çok eniştemdeydi Bebek. Keza geldiğimizde de görüyorum çocuk genelde babanın kucağında ve teyzem istediğinde surat yapıyor bizden dahi kıskandığını hissediyorum artık hanımlar lütfen biz mi abartıyoruz yoksa babanın bebeğe bu kadar düşkün olması normal mi? Eniştemle teyzem gençliklerinden beri beraberler ve en büyük hayallerinin hep Bebek olduğunu anlatırdı bize biraz da buna bağlıyorum ben ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum şimdiden teşekkürler yorumlarınız için

Babamda öyleydi.. noldu sonra? Hayatımızı mahvetti. .

Teyzen istediği vakit surat yapması garip hiç hoşuma gitmedi valla ilerde anneye çocuğun üzerinde söz hakkı tanımayacak raddeye gelebilir çok mu abartmıyorum bilmiyorum ama yazayım dedim
bizim de en büyük endişemiz o

Öyle bi tane bizde vardı kuzenimin kocası. Bebeği bizden kıskanırdı. Bizde sülalenin ilk torunu diye her gidişte elimiz kolumuz hediyelerle dolu giderdik bebeği alınca surat beş karış olurdu. En sonunda illallah deşik çocuktan da soğuduk koz şimdi 8 yaşına geldi hala gidip sevmiyoruz soğuduk.

Kuzeninizin tavrı nasıldı

Kuzeninizin tavrı nasıldı
KuZenim bir derdi iki dedi kocasına ama ne yapsın o garibim de adam öyle olunca. Bizde çok üstelemedik evliliği bozulmasın diye Ama evine bile gitmek gelmezdi içimizden çoğu zaman bize çağırırdık kocası gelmeye yakın giderdi evine

Benim bi arkadaşımın eşi de böyleydi, emzirmesine bile izin vermiyordu nerdeyse, mama verelim diyordu, emzirirken geçirdikleri vakti kıskanıyordu, çocuk büyüdü şimdi 10 yaşında, birde kardeşi oldu, okadar yapmıyor adam

geç mi bebek sahibi oldular. teyzeniz kaç yaşında?

Uzun yıllar bebek beklemis bir aile olayı sanki...
Normal geçer gider

Teyzem bebeği istediğinde enişten surat yapınca ilk kriz orada çıkmalıydı. Çıkmadıysa geçmiş olsun. Bundan Sonra teyzenizin anneliği bile sorgulanabilir.

ABARTIYORSUNUZ evet sen ,teyzen ....

bırakın adamı istediği kadar kucağında tutsun, sevsin

bir de bebeklere oturtma ,emekleme eğitimi verilmez

bunlar vakti gelinde insanların hayvanların iç güdüsel olarak kendince yaptıkları davranışlar,,

başka dert arayın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…