- 22 Ekim 2016
- 73
- 88
- 3
- 27
ABARTIYORSUNUZ evet sen ,teyzen ....
bırakın adamı istediği kadar kucağında tutsun, sevsin
bir de bebeklere oturtma ,emekleme eğitimi verilmez
bunlar vakti gelinde insanların hayvanların iç güdüsel olarak kendince yaptıkları davranışlar,,
başka dert arayın kendinize
Ders verilsin demiyorum çocuk emeklemeyi kucakta öğrenecek değilABARTIYORSUNUZ evet sen ,teyzen ....
bırakın adamı istediği kadar kucağında tutsun, sevsin
bir de bebeklere oturtma ,emekleme eğitimi verilmez
bunlar vakti gelinde insanların hayvanların iç güdüsel olarak kendince yaptıkları davranışlar,,
başka dert arayın kendinize
Cümleyi normalle başlayıp aşırı veya değil ile bitirmişsiniz bi durum hem aşırı hem normal olabiliyorNormal bence ya adam bebeğini seviyor ilgileniyor aşırı veya değil ama siz abartıyorsunuz Net.
Neden insanlar bu kadar taşlamaya meraklıUzun yıllar sonra kavuşulan bir bebekse bana çok masum bir kıskançlık gibi geldi.
Zaten muhtemelen çalışıyordur evde olduğu süreçte de bakıyorsa ne hoş bi çok annenin arayıp da bulamadığı bi şey bu.
Biz kadınlara da asla yaranılmıyor cidden çocuğa baksa çok sahiplendi olur bakmasa sorumsuz baba
Teyzenizi rahatlatın biraz bence ayy bizden kıskanıyor eniştem bebeği modunuzu kapatıp.
Yok anlamamışsın bi daha oku anlarsın örnek yani ilgilenebilir aşırı veya değil bebek onların eş onun kaygısı sana mı kaldı demekCümleyi normalle başlayıp aşırı veya değil ile bitirmişsiniz bi durum hem aşırı hem normal olabiliyor
hiçççççç merak etmeyin,korkmayın kucakta da öğreniyorlarrDers verilsin demiyorum çocuk emeklemeyi kucakta öğrenecek değil
Konuyu beraber açtık kaygısı teyzemin elbette kaygısı bana kalmaz siz kim oluyorsunuz Da benimle bu şekilde konuşabiliyosunuzYok anlamamışsın bi daha oku anlarsın örnek yani ilgilenebilir aşırı veya değil bebek onların eş onun kaygısı sana mı kaldı demek
Kusura bakmayın, biraz yanlış anlaşıldım galiba sağ olun yorumunuz sayılı mesajlardan bizi sevindirenhiçççççç merak etmeyin,korkmayın kucakta da öğreniyorlarr
vakti gelince yapacak bebek,fiziksel davranışlarını her şekilde yapacak
Bizden dahi kiskanildigini düşünüyorum deyince yansıttığınızı düşündüm ,genelde çevremizi de hislerimize göre yönlendiririz ya malum.Kırmak istememiştim aslında sert geldiyse özür diliyorumNeden insanlar bu kadar taşlamaya meraklıÖyle bi modum yok tamtersi bu konuyu teyzemi rahatlatabilmek için açtım son cümlenize kadar sonunda biri pozitif dedim fakat sürprizi sona saklamışsınız
Kusura bakmayın, biraz yanlış anlaşıldım galiba sağ olun yorumunuz sayılı mesajlardan bizi sevindiren
Düşünüyorum evet ama ateşe körükle gitmemek için tamamen pozitif yaklaşıyorum teyzeme karşı estağfurullah asıl ben biraz düşünmeden yazdım kusura bakmayınBizden dahi kiskanildigini düşünüyorum deyince yansıttığınızı düşündüm ,genelde çevremizi de hislerimize göre yönlendiririz ya malum.Kırmak istememiştim aslında sert geldiyse özür diliyorum
Allah bağışlasınben bir çocuk büyüttüm ,,,
Hem yorumu anlamıyorsun anlamadım diyorsun açıklıyorum sen kimsin diyosun pardon?Konuyu beraber açtık kaygısı teyzemin elbette kaygısı bana kalmaz siz kim oluyorsunuz Da benimle bu şekilde konuşabiliyosunuz
Canım benden küçükmüşsün o yüzden daha fazla tartışmayacağım seninle lütfen konuşurken üslubuna dikkat et sana mı kaldı filanHem yorumu anlamıyorsun anlamadım diyorsun açıklıyorum sen kimsin diyosun pardon?
Hahah inşallah Allah nasip ederAyyy korktum şimdi bizde 3 yıldır istiyoruz olmuyor kesin benim keltos ta bu halde olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?