- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Teyzem evde izinde bu ay bitiyor eniştemde evde 2 haftadır yıllık izinden kullanıyor o Da iş yerindeki bi takım sorunları yüzündenŞimdi enişte çalışıyordur illa ki çalışıyorsa kaç saat çalışıyor mesela?
Teyze evde mi çalışıyor mu çalışıyorsa bebeğe kim bakıyor bakıcı falan mı?
Eğer teyze çalışmıyorsa bütün gün evdedir zaten e baba da akşama kadar özlüyor olabilir bütün gün bence çok ilgilenmesinde sorun yok ilgilenmemesi daha kötü çünkü.En azında teyze kendine vakit ayırır bütün gün bebekle çok zor çünkü evde tıkılıp kalmak.
Ama yok eğer teyze de çalışıyorsa e o da özleyecek bebeğini bütün gün baba buna rağmen anneye vermek istemiyorsa bu noktada güzel bir azarı hak ediyor demektir.
Saol canim amin her isteyene insallahHahah inşallah Allah nasip eder
O zaman sorunlar eniştenin sürekli evde olmasından kaynaklı anladım şimdi.Teyzem evde izinde bu ay bitiyor eniştemde evde 2 haftadır yıllık izinden kullanıyor o Da iş yerindeki bi takım sorunları yüzünden
Ne taptı biraz anlatırmısın.tırstımBabamda öyleydi.. noldu sonra? Hayatımızı mahvetti. .
Biz kadınlar bu son olaylardan ötürü iyice paranoyak olduk ..bizi bu durum düşürenler utansın bu canavarlara doğru düzgün ceza veremeyen ler bunları insan içerisinde bile bile durduranlarr utansınNe taptı biraz anlatırmısın.tırstım
bizim baba da cok ilgili hiç düşünemiyorum Allah muhafaza
Canım psikolojik olarak takıntılı benim babam.. sürekli bişeylere takar. Aynı zamanda loto takıntılı. . Onunla ilgili bir konu açmıştım. Biras uzun şimdi yazsam konu dağılmasın..Ne taptı biraz anlatırmısın.tırstım
bizim baba da cok ilgili hiç düşünemiyorum Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?