Eşin bebekle aşırı ilgilenmesi

Aslında bi yönden iyi ablanızda kendine zaman ayırır ne güzel

düşkün demek ki bebeğe ne var bunda bunu mu dert ettiniz .

Şimdi enişte çalışıyordur illa ki çalışıyorsa kaç saat çalışıyor mesela?
Teyze evde mi çalışıyor mu çalışıyorsa bebeğe kim bakıyor bakıcı falan mı?
Eğer teyze çalışmıyorsa bütün gün evdedir zaten e baba da akşama kadar özlüyor olabilir bütün gün bence çok ilgilenmesinde sorun yok ilgilenmemesi daha kötü çünkü.En azında teyze kendine vakit ayırır bütün gün bebekle çok zor çünkü evde tıkılıp kalmak.
Ama yok eğer teyze de çalışıyorsa e o da özleyecek bebeğini bütün gün baba buna rağmen anneye vermek istemiyorsa bu noktada güzel bir azarı hak ediyor demektir.

Teyzem evde izinde bu ay bitiyor eniştemde evde 2 haftadır yıllık izinden kullanıyor o Da iş yerindeki bi takım sorunları yüzünden

İlgilenmesi cok guzelde ay kiskanacak kadar nolmus bu adam boyle sanki kendi doğurmuş:)) anne kiskansa anlayacamda ilgincmis yami

Şu Irmak Bebek olayını duyduktan sonra gerçekten çok üzüldüm, dehşete düştüm ve artık bebeklerle çok fazla ilgilenen her kim varsa içimde bir şüphe olacak pedofiliye karşı

Teyzem evde izinde bu ay bitiyor eniştemde evde 2 haftadır yıllık izinden kullanıyor o Da iş yerindeki bi takım sorunları yüzünden
O zaman sorunlar eniştenin sürekli evde olmasından kaynaklı anladım şimdi.
E birgün işe başlayacak bu adam değil mi o zaman istese de sürekli ilgilenemeyecek zaten.
Herkes işine gücüne dönünce her şey normale döner bence üzülmesin kimse.

Teyzen almak istediginde surat yapiyosa tryzen bir iki gerekeni söylesin adam kendine gelir

benim arkadasimin esi aynisiydi ama cocuk anneye gayet duskun bagli bi cocuk olarak 3 yasina geldi.
ilgilensin yani nolcak adam..keske benim esimde oglumu kucagindan dusurmeseydi
emeklemesine izin vermese de zamani gelince bebek yurur,benim arkadasimda hep kucaginda tasirdi bebegi,1 yasini gecince pat diye yurumeye basladi cocuk.
bunlar kafaya takilacak seyler degil..
kaldi ki adam zaten istedir butun gun,aksam annesine vermek istemiyorsa,haftasonu bebekle ilgileniyorsa,teyzeniz Allahin sansli kullarindan,kiymetini bilsin.
izin kullaniyorsa da bu gecici bi sure,omur boyu evde duracak hali yok adamin.
yani bu bahsettikleriniz gercekten dert degil sevinilecek seyler.

benim yengemde biraz öyleydi bazı kuzenlerim arasında filan ayrıcalık yapardı alma etme sevme ötme yapma falan filan hani bunlarda bir yere kadar yani diliyle söylemese bakışıyla taşlardı hani sanki biraz bir beğenememezlik vardı .Mesela biz yiğenlerimi asla amcama benzetemezdik bakışıyla döverdi ya . bilmiyorum yani kişilik bakış açısı eniştenin yaşı hani biraz geçmişse o yüzdende kıskanıyor olabilir . Ama bence iyi bakın beğenmezlik mi kıskançlık mı ?bide dizi var ya yeter mi ne adı pek bilmiyorum :) yekta diye bir adam var oğlunu karısına dahi sevdirtmeyecek nerdeyse ben ona benzettim bir an

Benim eşimde kucuk oglumuzu kuz kardesine dahi vermezdi
yuzunu biri opse yıkardı mikrop kapar diye
Daha cok varda beyse
olur yani
bazı vabalar ucda yaşıyo
tabi annede
misal ogullarıma hergun defalarca sarılır defalarca mıncıklar defalarca operim
gozlerim hep uzerlerinde
esiminde öyle
ondan cok yıprandık:))
11yıldır esimle dogru duzgun yatak dosek yuzu gormedşk rahat edemedik
psıkooat bi aileyız
hatta esime derimki sanki oglanlar yırmi yıl sonra dogdu tedavilerle☺

Ne taptı biraz anlatırmısın.tırstım
bizim baba da cok ilgili hiç düşünemiyorum Allah muhafaza
Biz kadınlar bu son olaylardan ötürü iyice paranoyak olduk ..bizi bu durum düşürenler utansın bu canavarlara doğru düzgün ceza veremeyen ler bunları insan içerisinde bile bile durduranlarr utansın

Benim esim de cok ilgilenir ama cocukla ilgili kararlarima da saygi duyar. Mesela hep kucak olmaz dersem uygulamaya calisir. Onun disinda evde oldugu surece emzirmek disinda oglumuz hep onda. Benden iyi alt alir, benden iyi gaz cikarir (ki bunlari ben esimden ogrendim), agladigi zaman sakinlestirir, banyosunu, masajini yapar. Hic sorun yapmiyorum valla.

İnsan konuyu okuyunca bir gülüyor :))

Düşününce doğurduktan sonra ben,dedim içimden

Bırakın adam lohusalığı yaşasın iyice.

Baktınız geçmiyor teyzen çocuğu ben doğurdum diye hatırlatsın

Ülkemizde böyle bir baba fazla lüks geliyor ondan dolayi garipseniyor. İlgilensin işte nolur ki? Bazı insanların yapısında da çocuğum benden başka kimsede güvenli degil, olamaz gibi bir düşünce oluyor. Eğer öyleyse bu sağlıklı değil tabi.

Ne taptı biraz anlatırmısın.tırstım
bizim baba da cok ilgili hiç düşünemiyorum Allah muhafaza
Canım psikolojik olarak takıntılı benim babam.. sürekli bişeylere takar. Aynı zamanda loto takıntılı. . Onunla ilgili bir konu açmıştım. Biras uzun şimdi yazsam konu dağılmasın..

Benim esimde oyleydi. 2 ay o bakti evde. Kimildamasina bile izin vermiyodu. Sonra ise basladi da cocuk 11 aylikken 1 ay icinde hizlandiilmis program gibi emekleme siralama yurumeyi gerceklestirdi
12 aylikken yurudu. Yani her sey zamani gelince oluyo. Birakin sevsin. Sonra evden kacmak isteyecegi gunler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…