Eşin boşanmak için para istemesi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar bi akrabam boşanmak için evi terk etti eşi 10 bin istiyor vermezsen boşanmıyorum ailene beni aldattığını söylüycem falan diye tehdit ediyor evin kilidini de degiştirmiş eşyaları vermiyor ben kesinlikle para vermemesini söyledim kız korkuyor babasını arıycak rezillik çıkartcak diye bi akıl verirmisiniz

O musmulanın attıgı iftiraya inanacak ailenin de ne bileyim...

Vermesin para falan. Acsın davasını kozlarını mahkeme de paylassın. Hatta bu sekilde tehdit ettıgıne dair msj falan varsa onları sunsun mahkemeye. Kim kime verecek 10 bin lira hakim karar versin
Adam tam bir cahil keko

O musmulanın attıgı iftiraya inanacak ailenin de ne bileyim...

Vermesin para falan. Acsın davasını kozlarını mahkeme de paylassın. Hatta bu sekilde tehdit ettıgıne dair msj falan varsa onları sunsun mahkemeye. Kim kime verecek 10 bin lira hakim karar versin
Adam tam bir cahil keko
Adam tam bi pislik çocuk da var görmüyor bile

Avukati yokmu arkadasinin?

Bu arada forumdan sürekli atiliyorum ve tekrar giris yapmak zorunda kaliyorum... :işsiz:

Her şeyden önce adamın mahkemeye delil sunması gerekir. Bir de arkadaşınızın üzerine kayıtlı malı mülkü veya düzenli maaşı yoksa yine bir şey olmaz.

Avukati yokmu arkadasinin?

Bu arada forumdan sürekli atiliyorum ve tekrar giris yapmak zorunda kaliyorum... :işsiz:
Tam avukat lık konu değil aslında korkuyor ailemi arar kötü şeyler der diye

Boşanan çoğu erkeğin klasik yalanı koca insanların buna inanacağını mı sanıyorsun desin

Telefonuna ses kaydı programı yüklesin konuşmaları kaydeden. Mahkemede delil olmazsa bile ailesine dinletir. Yine wpden yazabilir. 10.000' i alıp ne yapacaksın sen benden? Vermezsem ne olacak? Bunca yıllık karınım iftira atmaya utanmayacak mısın? vs. Vs. Yazışıp konuşturarak. Yazışmalar delil sayılıyor yanlış bilmiyorsam.

Oh ne ala boşanmak için 10 bin ver yoksa beni aldattığını söylerim ailene.
Aile inanır mı ki buna?
Şu adamlara boyun eğmesin kimse kanun var bu ülkede hukuk var.Kimse kendi sistemini işleyemez.

Bu pislikler boşanma aşamasında iyice kuduruyorlar.
Benim boşanmaya çalıştığım karakter fakiri babamı arayıp beni kötüleyip, iftira atmıştı.

Neyse ki, elimde onun herşeyi itiraf ettiği bi mesaj vardı da, o mükemmel derecede manipülasyon teknikleriyle kullandığı yalanları, ortaya çıkarmıştım.
Rezil olduğuyla kaldı. Ava giderken avlandı aşağılık.

Arkadaşınız becerebiliyorsa ses kaydı alsın, mesajları saklasın, hiçbir şey yapamazsa onunla konuşurken yanında birini tutsun ki tanığı olsun. Ailesi kızlarını tanıyorsa zaten inanmaz, mahkeme için kanıt toplasın. Bakalım hakim, o 10bin lirayı kime ödetecek.

Back
X