Eşin boşanmak için para istemesi

Eğer aldatma varsa bunu kanıtlaması gerekir mahkeme önünde yoksa iftiraya girer cezada alır ama adam sizin kuzeni baya sindirmis destek olun ona hiç bişey yapamaz

aldatmış mı? gerçekten
Kızlar bi akrabam boşanmak için evi terk etti eşi 10 bin istiyor vermezsen boşanmıyorum ailene beni aldattığını söylüycem falan diye tehdit ediyor evin kilidini de degiştirmiş eşyaları vermiyor ben kesinlikle para vermemesini söyledim kız korkuyor babasını arıycak rezillik çıkartcak diye bi akıl verirmisiniz

Direkt ailesine anlatsın durumu. Arkasında durmazlar mı?

Kızlar bi akrabam boşanmak için evi terk etti eşi 10 bin istiyor vermezsen boşanmıyorum ailene beni aldattığını söylüycem falan diye tehdit ediyor evin kilidini de degiştirmiş eşyaları vermiyor ben kesinlikle para vermemesini söyledim kız korkuyor babasını arıycak rezillik çıkartcak diye bi akıl verirmisiniz
Boşanırken söylediği söze kim inanır. Hırsından iftira atıyor derler. Öyle olmasa bile yinede vermesin para falan. Mahkemede savunsun hakkını

Boşanırken söylediği söze kim inanır. Hırsından iftira atıyor derler. Öyle olmasa bile yinede vermesin para falan. Mahkemede savunsun hakkını
Maalesef anlaşmalı boşancak eniştem hiç bişey istemiyceksin hemen boşan diyor

Yaptığı birşey yoksa niye korkuyor?
Demekki adamda birşeyler biliyorki kadın korkuyor aksi halde hak var hukuk var

Aılesı duymayacak mı bosanacaklarını..korkusunu anlamadım.oyle bırsey söylese bıle ailesi de ınanacak mı

Ya bunlar iyice zıvanadan çıktı he. Yasattıklarının üstüne bi de para isteyip iftira atmak.. Şeytan görse der ki al bilader sen devral ben bu kadar kötü olamıyorum.

Back
X