• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin eski eşi

O zaman bugün eşyalarınızı toplayıp ordan ayrılmamak için sebebiniz ne? Çok merak ediyorum.
Nikah yok,çocuk yok, zaten aldatılıyorsunuz.Hala niye duruyorsunuz?!
Alın eşyalarınızı çıkın o evden, yoksa düzelir diye beklemek , ahmaklık...
Zaten o evden çıktım gittim ben. Dün son noktaydı hala Arıyor hala Arıyor. Gözümün önünde onunla konuşacakmış yüzleştirecekmis onunla.

Keşke güvenmediğiniz insanla aynı evi paylaşmasanız, bunun için ailenizle aranızı açmasanız.
Adamın kaybedeceği bir şey yokken sizin şimdiden ne çok kaybınız olmuş.
Ailenizin gönlünü alın ve o evden ayrılın.
Eş bulunur aile bulunmaz diyeceğim ama eş de yok şu an ortada.
Eski eşe gelince, kör ölür badem gözlü olur meselesinden başka bir şey değil.
Aynen Katılıyorum, canım ben su an iyiki resmi nikah koymakta acele etmemişim diyorum, cunku nafaka mal Mülk derdim degil benim. Yani olmadı gidiyorum diyebiliyorum. Zaten uzun bir sure ilişkilerden uzağım o kesin

birde bu konuda s.ktir git diyor öylemi?
başka kadın yüzünden böyle aşagılanmak kolay değil.

Ben de kınamıyorum ama başka adamdan nafaka Alıp başka adamla beraber yaşamak nasıl bir vicdan onu da ben hiç anlamam
Resmi nikah i yapmamakla
Kusura bakmayın da yanlız imam nikahı ne kadar doğru güvenemiyorum demişsiniz asıl bu sekilde hiç güven verici değil.Yapılacak fazla da bişey yok ya bu sekil de devam ediceksiniz içiniz rahat edicekse yada yolunuza bakıcaksınız.
canım ben ilk evliliğimde yurt dışındaydım ve orada iki yıl boşanmak icin süründüm soyadımı alabilmek icin. Belki cok rahat büyüdüğüm icin resmi nikahı erteledim yine aynısını yaşamayayım diye ama hic pişman degilim ki ben iyiki eşyalarımı Alıp gidebiliyorum diyorum su an. Cok yıprandım o dönem ayni duygular düşününce bile yıpratıyor

Allah yardimcin olsun kardes zor bi durum asil suc esinde madem onu seviyormus neden senle evlenmis seninde basini yakmis ahhhhhhh ne desek bos

Canlar Suna bir Açıklık getireyim evlenmeden birlikte yasamayı ben tercih ettim iyi ki de oyle tercih ettim, ilk evliliğimin bitmesi benden iki senemi aldım, aldatildim eşyalarım çalındı ve kişiden birsey talep etmemiştim. Iki sene yanlız basıma mahkemelerde süründüm anlatabildim mi? Ve su an ben onu iyi tanımadan nikah kıysaydım ayni sorunları yaşayacaktım. Benim nafaka su bu beklentim yok, ben cunku hep kendi Ayakları üstünde duran biri oldum, ve su an şehir değiştiriyorum içim cok rahat mahkeme avukat su bu uğraşmadan çekip gidiyorum. Bu konuda beni suçlamanıza gerek yok, ailemin de gönlünü alırım diye Ümit ediyorum turk erkeklerine olan bu güvensizlikle zaten benim yanlız Hayatımı sürdürmem daha hayırlı.

Ben zaten birilerini surudundurecek yapıda biri degilim, ben ilk evliliğimde iki yıl süründüm boşanmak icin ayni seyleri yasamaya nasıl cesaret edeyim? Su an evli olsaydım ben ayni seyleri yine yaşayacaktım. Zaten ailem Hariç herkez resmi nikahımız var sanıyor.

Bu şekil nereye kadar gidecek peki ? Resmen dost hayatı yaşıyor sizle karı koca değilsiniz ki ?

Back
X