• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin ilgisini çekebilmek

bunun için tüm toplumu değiştirmek lazım.

anneniz daha sosyal olmalı bence. toplumda saygı gördükçe erkekler de ilgileniyor.

benim öyle tanıdığım bir aile dostumuz var 60 yaşlarına geldiler. kadın ev hanımı ama doğma büyüme almanyalı hala çok bakımlı güleryüzlü sosyal ve şenşakraktır. adam davetlerde eşi başka yerde olunca bile bi gözü kadında oluyor.

ben de o kadın aile dostumuzu çok severim annenizin yapısına benzettim ama muhtemelen aradaki fark annenizin tek düşündüğü kişi babanız. biraz kendini düşünmeli ve sosyal olmalı. sesi güzelse türk sanat müziği korolarını öneririm. bu kadın mesela her eş dost toplanmalarında şarkı söyler ve oğlunun düğününde bile şarkı söyledi.

Üzerine düşmeyecek, aşkım canım demeyecek, eskisinden bakımlı olacak, eskisinden daha çok makyaj yapacak baban eve geldiğinde fark edecek fiziksel değişimi ama onunla ilgilenmediği için rahatsız olacak. Arada sende babanın duyabileceği şekilde ne kadar güzelleştin kilo mu verdin de dikkat çek. Azıcıkta inat etmeyi becerirse tamamdır bu iş :))

Aynı benim baba.
Annem de naif,kırılgan,güzel sözler duymak isteyen bir hanımcağız. Lakin baba maçoluğun kitabını yazmış duvara asmış. Annecağazım artık vazgeçti uğraşmıyor böyle daha mutlu sanırım. Sıfır beklenti sıfır stres

Hanımlar merhabalar. Beni burada bilen bilir nişanlı bir bayanım. Fakat konu annem ve babam..

Benim annem çok bakımlı, sporunu yapan, giyimine kuşamına makyajına önem veren, kilolu değil fakat çook zayıf da değil gayet ideal bi fiziğe sahip biridir. Karakter olarak çok naif, kırılgan, pamuk gibi ve çook romantik, duygusaldır. Babamında romantik olmasını kendine ilgi göstermesini ister. Ama babam ise anneme göre; aşırı agresif, egolu, kendini çoook fazla beğenmiş, eleştiriye kapalı, herkes yanlış bir tek kendisi doğru bi insandır. Ve etrafa modern görünüp evin içinde maçoluk taslar hepimize. Anneme ilgi göstermez varsa yoksa maçtır. Eve gelir gelmez tv karşısına geçer maç izler, bir tek naptınız bugün sorusu olur aralarında bu kadar. Annem canım cicimli konuşur fakat babam asla aşkım canım cicim kelimeleri kullanmaz. Etrafımızdaki herkes annemin babamdan kat kat güzel olduğunu yakışmadıklarını söyler ki gerçekten de öyle. Ama gelin görün ki babam en mükemmel kendisini görür. Herkes babamı beğeniyor, herkes babama saygı gösteriyor sanıp bi havalara girer annemide egosuyla ezer geçer.

Annem babamı seviyor gerçekten. Ama babamın ilgisini dikkatini çekmeye çalışıyor fakat bunu nasıl yapmsı gerektiğini de bilmiyor. Kısacası babam artık annemin peşine düşsün, ilgisini anneme çevirsin istiyoruz ve taktikler arıyoruz. Şimdiden güzel fikirler öneren arkadaşlara çook teşekkür ederim ben yazdım annem okuyacak :KK60:
(Artık şu erkeklere iyi bir ders vermek lazım) :21:
Kız sen benim görümcem misin yoksa :KK70:

Annen babanın sevdiği şeylere ilgi duyuyomuş gibi yapsa? Misal birlikte oturup maç izleseler, maçla ilgili sorular sorsa? (Ofsayt nedir selami anlatırmısın) gibi :KK53:

Nebilim misal balık tutmayı seviyorsa selami balık tutmaya gidellimmi dese?
Benim kocamda nekadar yakışıklı böyle maşallah diyip toplum içinde kocasını övse?
(Bazı erkekler egolarını toplum içinde tatmin ederler)
Belki babanız anneniz cok guzel olduğu için kıskançlığını buşekilde belli ediyordur..
Kendini beğenmiyor ama çok beğeniyormuş gibi yapıp kendini daha iyi hissediyor olabilir..
(Buarada selami kim bilmiyorum:27:)

değişmez en fazla bir iki gün olur o ilgi sonra herkes fabrika ayarlarına düşer bence anneniz durumu kabullensin artık.

Hanımlar merhabalar. Beni burada bilen bilir nişanlı bir bayanım. Fakat konu annem ve babam..

Benim annem çok bakımlı, sporunu yapan, giyimine kuşamına makyajına önem veren, kilolu değil fakat çook zayıf da değil gayet ideal bi fiziğe sahip biridir. Karakter olarak çok naif, kırılgan, pamuk gibi ve çook romantik, duygusaldır. Babamında romantik olmasını kendine ilgi göstermesini ister. Ama babam ise anneme göre; aşırı agresif, egolu, kendini çoook fazla beğenmiş, eleştiriye kapalı, herkes yanlış bir tek kendisi doğru bi insandır. Ve etrafa modern görünüp evin içinde maçoluk taslar hepimize. Anneme ilgi göstermez varsa yoksa maçtır. Eve gelir gelmez tv karşısına geçer maç izler, bir tek naptınız bugün sorusu olur aralarında bu kadar. Annem canım cicimli konuşur fakat babam asla aşkım canım cicim kelimeleri kullanmaz. Etrafımızdaki herkes annemin babamdan kat kat güzel olduğunu yakışmadıklarını söyler ki gerçekten de öyle. Ama gelin görün ki babam en mükemmel kendisini görür. Herkes babamı beğeniyor, herkes babama saygı gösteriyor sanıp bi havalara girer annemide egosuyla ezer geçer.

Annem babamı seviyor gerçekten. Ama babamın ilgisini dikkatini çekmeye çalışıyor fakat bunu nasıl yapmsı gerektiğini de bilmiyor. Kısacası babam artık annemin peşine düşsün, ilgisini anneme çevirsin istiyoruz ve taktikler arıyoruz. Şimdiden güzel fikirler öneren arkadaşlara çook teşekkür ederim ben yazdım annem okuyacak :KK60:

normalin tersi davransın, ismiyle hitap etsin, o yok gibi davransın farkı fark ettirsin ki o zaman baban yola gelir anneciğine selamlar

Babam kova annem oğlak burcu.. sessiz kalsa da sadece şunu getir bunu götür diyor misal veriyorum o şekilde zaten yine işini yaptırıyor. Aksi gibi de annem kinci ve inatçı hiç değil

olay işini bir şekilde yaptırması değil, tabi ki su verip bişey getirmeye devam etsin anneniz
ama önemli olan "kendiliğinden" sıfır ilgi göstersin
yani:
babanız onunla konuşmadan babanızla konuşmasın
birşey sorarsa sadece cevap versin, konuşmayı uzatmasın
artık canımı cicimi bir kenara bıraksın, babanıza ismiyle hitap etsin
kapris yapmasın, surat asmasın, laf sokmasın, imada bulunmasın
bir yere gidip gelirken ona rapor vermesin
ve heeeeeep neşeli olsun
babanıza karşı değil, hayata karşı evin içinde şarkı söyleyerek dolaşsın mesela. içinden gelmiyorsa da kendini zorlasın
ve bence en en en önemlisi kendisine ev dışında, babanızın çok detaylı bilmediği bir hayat yaratsın
babanızı kıskandırmak için değil, kendisi için
bir yere giderken de arayıp şuraya gidiyorum demesin. mesela babanız arayıp sorarsa neredesin diye, "aytenle marinada çay içiyorum" demesin de "bir arkadaşımla dışarıdayım" desin

demem o ki
babanızın nasıl kendine ait özel bir hayatı var (ve sanırım fazla soru sorulmasından da hoşlanmıyordur)
anneniz de aynen öyle olsun
babanız yokmuş gibi yaşasın ama NEŞELİ ve bunu kendisi için yapsın
bence o zaman işler değişebilir

Ayol bunlar kaç yaşında bi zaman sonra aşk kalmıyor ki hele romantizm hikaye
Saygı duysunlar yeter
Yok babam şöyle böyle annem süslü şu bu
Madem yanyana yakıştıramadın
Anneni boşat başkasıyla evlendir
Bu nasıl şey

Bence zaten amca farkında , annenizin hem görsel hem duygusal olarak kendinden üstün olduğunun.
Benim eşimde aynını yapıyor bazen farkındayım , ses etmiyorum.
Belki , ego yapıyor üstün görerek maçoluk yaparak farkı kapattığını düşünüyor , kendini de ben üstünüm diye telkin ediyoe işte. Klasik türk erkeği , kabullenemiyorlar...

Ayol bunlar kaç yaşında bi zaman sonra aşk kalmıyor ki hele romantizm hikaye
Saygı duysunlar yeter
Yok babam şöyle böyle annem süslü şu bu
Madem yanyana yakıştıramadın
Anneni boşat başkasıyla evlendir
Bu nasıl şey
Annemi yakıştıramadım diye bir kelime kullanmadım ben çevrenin söylediklerini söyledim hemen yok boşat da başkasıyla evlendir ne kadar terbiyesizce bir üsluptur bu yorum yapmak için yapmanıza gerek yoktu teşekkürler

Back
X