- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
Bende öyle düşünüyorum canımBunca yildan sonra biraz zor canim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum canımBunca yildan sonra biraz zor canim.
Oglak :)...dogrudur koc paklar kovayiEşin hangi burc kova hatunu.Bana kovaları koç paklıyor gıbı gelıyor. Ben koç eşim kova. İyi arkadaşlarımda hep kovalardan çıkmıştır bıraz zor tipler olsada
![]()
Ayol bunlar kaç yaşında bi zaman sonra aşk kalmıyor ki hele romantizm hikaye
Saygı duysunlar yeter
Yok babam şöyle böyle annem süslü şu bu
Madem yanyana yakıştıramadın
Anneni boşat başkasıyla evlendir
Bu nasıl şey
Duygularıma tercüman oldunuz teşekkür ederim :)yani bir konu ancak bu kadar yanlış yorumlanır
ayrıca insan kaç yaşında olursa olsun sevmek, sevildiğini hissetmek ister
kadınların böyle sadece "saygı" ya tamah etmesiyle bugün erkekler bu hallerde işte
asıl bu nasıl şey
İnanın annem oğlak özelliklerini asla taşımaz. Çok duygusal ve asla kinci inatçı değildir ama babamın yükseleni evet koç sanırım çünkü aşırı kendini beğenen ve seven bir tip allah hayırlı eşler nasip etsin olanıda hayırlı kılsın ne diyelim :))bence baba kova
anne yengec :)
tahminen ikisi de olmicak ama kismen bizi anlatmissin![]()
Bayanları da en çok inciten sevdiği adam tarafından artık ilgi görmemek olsa gerek ne kırıcı.. demekki evlilikler bi süre sonra alışkanlığa gerçekten de dönüşüyor ve bi dakikadan sonra artık var mı yok mu gitti mi geldi mi çok takmıyorsun bile çok incitici çokTaktik maktik yok. Bam bam bam.. :):)
Şaka bir yana en iyi farkedilme biraz geri çekilmedir..
amiiiin canim :)İnanın annem oğlak özelliklerini asla taşımaz. Çok duygusal ve asla kinci inatçı değildir ama babamın yükseleni evet koç sanırım çünkü aşırı kendini beğenen ve seven bir tip allah hayırlı eşler nasip etsin olanıda hayırlı kılsın ne diyelim :))
Şükürler olsun ki mülayim bir insanla nişanlıyım canım ama inşallah oda evlendikten sonra içinden canavar çıkartan erkeklerden olmaz :)))amiiiin canim :)
Allah senn karsina iyi birini cikarir umarim :) a
ama genel olarak kizlar kavga dovus bagiris cagiris olan erkekler yanasiyor :/
ayni ewe girmedikten hicbisey belli olmuyir :) ins. dedigin gibi olur :)Şükürler olsun ki mülayim bir insanla nişanlıyım canım ama inşallah oda evlendikten sonra içinden canavar çıkartan erkeklerden olmaz :)))