çantada, cepte psikolojisi...Yani normal davraniyor, ama güzel sözcükler falan gelip öylesine bi sarilma bi öpücük neredeyse hic yapmiyor, illa agzindan zorla almam lazim öyle sözleri. Hep ben sariliyorum gidiyorum yanina.
Evlenmeden önce öyle degildi cok özlüyorum o zamanlari; resmen evlilikten sogudum.
valla şimdi telefonu kapattık 3 aylık evli kardeğim aynı cümleleri kurdu şoktayım sizdemi dedim içimden.7 aylik evliyim.
Evlendikten sonra erkekler hep mi böyle oluyor? Nisanliyken herseyi önüne seren adam birden bire hic birseyi umursamayan bir adama dönüsüyor. Cok üzülüyorum gercekten, hergün acaba bugün bana karsi nasil olucak diye düsünmeden gecmiyor..
Ilgisini eskisi gibi kazanabilmem icin ne yapmam lazim?
Ben hep ayniyim hep ilgiyim ona karsi, sevgimide gösteririm. Ama bir süre sonra artik benimde yapasim gelmiyor bunaliyorum, ben tuhaf oldukca oda tuhaf davraniyor.. napicam bilmiyorum
aynı durumdayım.2 senelik eviyim.hatta az önce konu açtım derdimi tek anlatabileceğim yer burası.tükendim artık.herşeyi önüme sermesini de istemiyorum ufacık bir ilgi beklediğim ama yok.asla olmuyor.olmıcakta bence artık umudumu tüketiyorum.7 aylik evliyim.
Evlendikten sonra erkekler hep mi böyle oluyor? Nisanliyken herseyi önüne seren adam birden bire hic birseyi umursamayan bir adama dönüsüyor. Cok üzülüyorum gercekten, hergün acaba bugün bana karsi nasil olucak diye düsünmeden gecmiyor..
Ben hep ayniyim hep ilgiyim ona karsi, sevgimide gösteririm. Ama bir süre sonra artik benimde yapasim gelmiyor bunaliyorum, ben tuhaf oldukca oda tuhaf davraniyor.. napicam bilmiyorum
7 aylik evliyim.
Gercekten bende bunu soylemek istemiyorum ama napim catliyorum dayanamiyorim artik.ben esimin bana ne zmn iltifat ettgini hatirlamiyorum bile tamam karakterde onemli ama insanda sevdgine dokunmadan sirnasmadan nasil durur o noktayi anlamiyorum iste ben.yoruldum artik ya.depresyona giricem artik.zaten cok olmasa da bakimliyimdir esim zayif sever mesela dogumdan sonra hizlica eski kiloma dondum filan ama hicbirseyin onemi yok gibi...Karakterle alakalı sanırım bu işler biraz,eşim kendiliğinden ilgili bi eştir,gün içinde bikaç kez haberleşiriz öyle yoğun bi telefon ilgisi yoktur,hoş ben de çalışıyorum gündüzlerimiz birbirimizi özlemekle geçer zaten,akşamları iki saat benimle vakit geçiriyorsa iki saat kendi halinde takılır,ama özellikle bakımlı makyajlı olduğum zamanlar etrafımda pervane oluyor desem abartmam,hele evdeyken o şekildeysem benim için süslenmişsin özel hissediyorum böyle olunca demişti mesela bi keresinde,anasından öyle görmüş gösteriş süs meraklısı
Bu benim icin yeterli mesela sizin beklentiniz ne önemli olan o aslında.
Siz de eleştirmeden kendi içinizde mutlu olmayı öğrenip bakımlı olun,beni sev beni sev deyince bi itici oluyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?