Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Esımın ıs yerine bende gittim göründüm tanıştım ama beni rahatsız eden bir ortam veya bir kişi yoktu. Siz siz olun eşinizin aklına olmayan şeyleri sakın sokmayın

Hayır sekreter diyebilirim
Ooo sekreterse kıskanmakta haklısın...
Sırf kendi istediği şekilde giyiniyor diye sizin tabirinizle açık, saçık kocanızla konulu film çekebilirler. Tabii kocanızın sizi sevdiğinden emin olduğunuza eminim... Hep o açık saçık giyen sekreteler yok mu ahh o sekreterler...
Açık, saçık giyinmeseler Şener Şenin suratına tükürülür müydü? Adam işinde gücünde çimentoları sayıyor, açık saçık giyinen sekreter yüzünden aldatan adam diye yaftalanıyor ahh ahh...

Esimin her zaman kadin olan ofislerde calismasini istemisimdir. Hele de bakimli guzel giyimli kadinlar varsa daha bile iyi. Kadinin oldugu yerin kalitesi artar, bu bilinen bir seydir.

Herkesler cicek cicek giyinsinler efenim, gozumuz gonlumuz acilsin.

Siz de giyinin. O zaman baskalari hic dikkatinizi cekmez hem.

Hayatım boyunca ve hala pamuklu anane donu giydim, saten olan hıcbıseyın ıcınde rahat edemedim keza dantelınde.
Ozbakım onemlı benim ıcın.
Donum yuzunden esofmanım yuzunden gozu dısarı kayacak adama kornealarını al ve git derım.
Adamlar da Brad Pitt sanki.
İnsan ıcınde nasıl bir sevgi beslıyorsa, tum kadınlar sankı gelse de bastan cıkarsak dıye bekliyor gibi hissediyorlar heralde.
+1

Gerçekten öyle ya.
Bende eşimde giyime vs bakmayız dikkat ettiğimiz koku, dişler, temizlik vs güzel koktuktan, en önemlisi temiz olduktan, güler yüzlü olduktan, ortam sıcaklığı olduktan, huzurla yanında oturduktan sonra giydiğinin ne önemi var?

Yok insan kocasının yanında böyle pijama mı giyer, yok sürekli seksi seksi giyinmek lazımmış da, manyak manyak işler 🤣🤣
Valla şu dünyada yanında en rahat olduğum 2 kişi eşim ve annem.
Kasmaya ne gerek var temizlik konuları zaten herkes için geçerli.
Dışarıdaki kadından banane yani.
Ne giymiş ne etmiş aman.

Tam olarak nasıl giyindiğini anlatır mısınız hakikaten çok merak ediyorum okulda ne kadar açık giyinilebilir
sırt dekolteli bluz mini etek siyah file çoraplar kırmızı oje ve ruj krepe yapılmış sapsarı saçlar araya leopar bir parça giymiyordur herhalde sekreter hanım :KK53:

Ooo sekreterse kıskanmakta haklısın...
Sırf kendi istediği şekilde giyiniyor diye sizin tabirinizle açık, saçık kocanızla konulu film çekebilirler. Tabii kocanızın sizi sevdiğinden emin olduğunuza eminim... Hep o açık saçık giyen sekreteler yok mu ahh o sekreterler...
Açık, saçık giyinmeseler Şener Şenin suratına tükürülür müydü? Adam işinde gücünde çimentoları sayıyor, açık saçık giyinen sekreter yüzünden aldatan adam diye yaftalanıyor ahh ahh...
Kemalim yapmaz hepsi Eylül yüzünden

sırt dekolteli bluz mini etek siyah file çoraplar kırmızı oje ve ruj krepe yapılmış sapsarı saçlar araya leopar bir parça giymiyordur herhalde sekreter hanım :KK53:
Sakız detayını atlamayalım lütfen... Sakız detayı tüm suçun sekreterde Kocişimin ise bi anlık nefsine yenik düşüşünü aslında beni çok sevdiğini simgeler.

Hakikatten o kim 😂
Nickizidr cok sevdim suan hem oglumu salliyorum eee eee ee yerine ben neee yanginlar gorduum hiccc biri sondurmeedii sen atesten korkarsin kac kurtarr kendiniiiğğ dirim diri diri diriri die sarkiyo soyledim daha cabuk uyudu garibim bu iskenceye daha fazla dayanamadi güm🤜🤛😂🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X