Eşin mi var derdin var

blackdiamondd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
47
-54
1
Benim derdim var her eşi olanın değilde.
İyi akşamlar bdv
5 yıla yakın evliyim ve eşim artık beni canımdan bezdirdi. Anneci hatta tek anneci değil birde babacı korkak sorumsuz iğrenç derecede huyları var.
Görücü usulü sayılır evliliğimiz tanıştık kısa sürede evlendik psikolojik sorunlu takıntılı vesveseli bir adammış benim sözümü asla dinlemiyor varsa yoksa uzakta olan anne babası ne derse o.
Ve karı koca ilişkimiz yok sıfır 4 yıldır kadın gibi hissetmiyorum
İlişkiyi geçtim kendinden nefret ettirecek derecede sözünden dönen bir adam ne söz verse işine gelmezse tutmuyor.
Ve ailemin durumu kötü bu lanetolası adamı bırakıp ailemin yanınada gidemiyorum kendi ayaklarımın üstünde de duramıyorum. Bir bebeğim var ilk yıl oldu iyiki oldu hiç pişman değilim sorun o değil zaten sorun evlenmeden gerçek yüzünü gizleyen bir sürü şey vadedip yapmayan ve evlilik boyunca beni her sıkıntılı durumda yalnız bırakan eşim eşim bile demek bana tuhaf geliyor artık iğrenç tavırlarından o derece nefret ettim. Örnek oturduğumuz ev sıkıntılı bir bebeğin arada koşuyor diye alttan üstten sürekli vuruyorlar sürekli şikayet tartışma kışın pencere bozuktu o kadar para ödemeye rağmen donduk ev sahibini arayıpta yaptır demedi korkudan. Komşular üstüme geliyor ama bizim ezik hala otur bu evde diyor yani başıma bişey gelse umrunda değilim aksine devam et diyor.
Ailesi ile alakam yok evlendiğimden beri küsüz konuşmuyorum bana yaptığı haksızlıklardan annesi nikahımı bile zehir etti bize.
Herşeyi fiyasko ciddi manada takıntılı ezik bir adam ve ben bu eve hapsolmuş bebeğimle her gün ağlıyorum yapılan haksızlıkları unutamıyorum çünkü artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum. Çocuğumun gelişimine de faydam yok öylece ne yapacağımı düşünüyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Ayrıca sorumsuz çocukla asla ilgilenmez elini ev işine asla sürmez hasta olsam bile yapmaz annesi iyi tembihlemiş belliki hayatım mahvoldu tek kelime ile.
Herşeyi tek başıma yapıyorum herşeyi yük ağır geliyor mesela örnek taşınıcaz ev bulmaktan tutun evi toplamaya koskoca evi tek başına ben topluyorum. Ev sahibi ile mesela halledemez bişeyi hemen bana söyler sen yap diye birde aşırı nankör öncek taşınmamızda nakliyeciler dövecekti onu sözünden döndü diye benüm hatrıma durdular adamlar dedi eşin iyi insan yoksa seni çoktan dövmüştük diye
Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?

Son düzenleme:
Neden boşanmıyorsunuz bu kadar nefret ettiğiniz bu adamdan?

Eşim dışarıya sessiz sakin söz dinleyen biri bana gelince saçmasapan kulplara takılan o lanet çenesi durmadan konuşan bir adam iki yüzlü biri zaten evlenmeden sessiz sakin haline kanmıştım. Kandırdı beni ailemide aynı şekilde inandırdı.

Böyle hayat nasıl geçecek peki, çocuğum olduğuna pişman değilim diyorsunuz ama bu evde nasıl bir gelecek sağlayacaksınız o çocuğa?
Yani inanın o kadar düşünmedim geleceği Allah bilir ben elimden geleni yapıyorum arada psikolojikmen çöksemde uğraşıyorum. Eş kişisi ise domuz gibi yatıyor mesela çocuk iştahsız asla ilgilenmez umrunda değil herşey benim üstümde ev yemek temizlik çocuk mesela taşınmamız lazım koskoca evi ben topluycam elini sürmüyor.

Yine ilk fırsatta yapılan bir çocuk, yine anneci babacı bir herif ve yine tanımadan evlenip çocuk yapan ama gidecek yeri olmayan bir kadın. Valla ne desek boş niye duruyorsun diyen arkadaşa bile nereye gideyim demişsiniz. Biraz da düşünseniz mi acaba ya ben bu evlilikten de bu adamdan da nefret ediyorum ne yapabilirim acaba diye ? Meslek sahibi misiniz? Aileniz arkanızda mı ? Siz çalışsanız çocuğunuza bakacak bir anne veya kardeş figürü var mı ? Kendi yerinizi gücünüzü lendiniz bilirsiniz bir sorgulayın bakalım kendinizi.

Kolay gelsin, sevmediğim insan tipi..
Şartlarını en iyi sen bilirsin o yüzden ne tavsiye versek boşa düşeceğiz belli ki, pek tavsiyeler uymuyor sana

Yazık ediyorsunuz kendinize. Bu evlilik değil. Çok nefret ettiğiniz bir insanla aynı evde aynı yatakta ömür geçirmek korkunç olmalı
Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?

İnanırmısınız sizinle uğraşamam hiç konudan engelle falan varsa ben yapıcam yoksa siz o ellerinizi hiç yormayın.

Bebek küçük bakacak kimse yok ailem uzak eşimin ailesi uzak yakın olsada onlara bırakmazdım hem çalışsam bile mesela çalışmayı isterim fakat asgari ücret bakıcı parasına gider sadece
5 yillik evlisin, adam ilk gunden anne babaci öyle ki büyük olaylar yasamissiniz anne babasina ilk aydan dusman olmussun asla gorusmuyorsun. evliligin birinci yilindan itibaren cinsellik de yok baci gardas yaşıyorsunuz. ama sen iki bucuk yillik evliyken - adamla yolda yurunmeyecegi ayan beyan ortadayken baba evine dönüp calisip hayatina bakmak yerine senin yatagina gelmeyen adamdan bir sekilde hamile kaliyorsun.
simdi de "cocugum icin katlanıyorum" diyorsun
yasadiklarin kimsenin sucu degil, kendin secim yapmis kendin görmüş bilmis kendin devam etmis cocuk yapip adamla bagini guclendirmissin.
bu hikayede yanan sadece babasinin bir agugugu yapmadigi zavalli kiz olmus

Hayır. Evlilik böyle değil. Çalışmayan ama prenses gibi yaşayan çok insan da var. Değerinizi çalışıl çalışmamanız belirlemiyor. Çalışmanız sadece gidebilme özgürlüğü verirdi. Çalışsanız da bu adam size farklı davranmayacaktı. Sadece siz gidebilecektiniz.
Sorun evlilik değil. Sorun çalışmamanız da değil. Sorun kocanız.
Bu adamla ne olursa olsun bundan farklı bir hayat yaşayamazsınız.
Okusanız işe girseniz de maaş kartı kavgası edersiniz. Adamın çapı bu.
Elinizden geliyorsa okuyun meslek edinin ama evliliği kurtarmak için değil gidebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…