Eşin mi var derdin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buda güzel bir yorum hepsini yapıyorum arada tıkanıyorum sadece yazmak istiyorum.

Tamam da ne tavsiyesi verelim? Boşanamam diyorsunuz boşan demek dışında ne diyebilirizki işe de giremem diyosunuz
Bakın verenler var ağızlarına sağlık herkes aynı geniş düşüncede olmuyor sizde haklısınız. Bakın ben size hak verdim en çok şuanda hak verilmeye müsait bir durumda olmama rağmen ruhen

Bir gün sizin gibi dolmuştum , içimi döktüm dert yandım. Linç yedim :) bazen strateji değil empati ister insan.. aman işte kadın kadına dertleşiyoruz, biraz sevgi şefkat fena olmaz :)) sarıldım size, akışta zaten olacak olan olur. En hayırlısı olsun

Bakın verenler var ağızlarına sağlık herkes aynı geniş düşüncede olmuyor sizde haklısınız. Bakın ben size hak verdim en çok şuanda hak verilmeye müsait bir durumda olmama rağmen ruhen
Boşanmak en iyi fikir inanın diğer çözümler geçici. Nasıl düzelecek bu adam hiçbir umut ışığı yok

Normal değil, sen de boşanmayacağına göre aynen devam edeceksin. Beklentilerini sıfıra indir de bari çocuğu kurtar.

Ay vallahi bıraz daha kınayın ya hiç bişey demiyorum bu hayatta en çok kınadıklarım başıma geldi dilimi tutamadım ya sizede gelsin ne diyim.
Siz kendiniz evlenmişsiniz, evli kalmışsınız, meslek sahibi olmadan kocaya gitmişsiniz, bi de bu adamdan çocuk yapmışsınız. Ben bunların hiçbirini yapmadım, çünkü kendimi değerli hissetmek için bir erkekle evlenmeme gerek yoktu.
Ayrıca si bunları kınadıysanız , zaten yapmamanız gerekirdi. Size gerçeği söyleyince sizin de başınıza gelsin demek, ancak olaylara gerçekçi bakamayan bir zihinden çıkar. Sizin başınıza gelen şeyleri başkası için dilemek ise ancak kötü yürekli birinin kalbinden gelir. Belkide kocanızla birbirinize tencere , kapaksınız.

Bebek küçük bakacak kimse yok ailem uzak eşimin ailesi uzak yakın olsada onlara bırakmazdım hem çalışsam bile mesela çalışmayı isterim fakat asgari ücret bakıcı parasına gider sadece
Çocuk büyüyünceye kadar sabredip,para toplayın..Evet tek başınıza boşanıp yollara düşmeyin macera aramaya gerek yok para yoksa

Bir sürü şey yazmışsınız ama hepsi varsayımdan ibaret insanların hayatı hakkında tam bilgi sahibi değilken böyle konuşmayın sizin yeriniz burası değil başka yerde tatmın olsanız olmazmı ? Uğraşamam da.

Çocuk büyüyünceye kadar sabredip,para toplayın..Evet tek başınıza boşanıp yollara düşmeyin macera aramaya gerek yok para yoksa
Aynen bu sebeple meslek sahibi olmayı düşünüyorum uğraşıyorum daha doğrusu kendime ve bebeğime daha iyi rahat yaşam için. Kader diye birşey var kimse inanmak istemiyor eşim gayet iyi biriydi evlenmeden sessiz sakin dediklerimi yapan değer veren nikahtan sonra değişti Allah biliyor ya neler yaşadığımı inanın artık bazılarına kınama bile demiycem isteyn son nefesine kadar klavye başında kınasın:)

5 yıldır evlisiniz. İlk yıl bebek oldu. En az 3 3.5 yaşında o zaman çoğunuz? E girin bir işe çalışın o zaman. Üç beş biriktirin sonra bir plan yaparsınız.
Çocuğa bakacak kimse yok işte yoksa evde durmazdımki ailem uzakta işe girsem asgari ücretle tam zamanlı bakıcı bile bulamam üstüne para vermem lazım ek olarak çalıştığımdan.

Normal değil, sen de boşanmayacağına göre aynen devam edeceksin. Beklentilerini sıfıra indir de bari çocuğu kurtar.
Aman sizde şey istiyorsunuz mahkeme kağıdı sanki boşanmaya gücüm olsa dururdum burda koca savunmaya gelmedim ya buraya. Ya da nasihat dinleyip evde oturmaya devam etmeye.

Teşekkür ederim bende kalbimle sarılıyorum :) Evet burada iç dökmeye geldiğiniz anda saldırmaya başlıyorlar Boşaaannn diye yani boşanmaya gücü olan zaten boşanır neden değersiz bir hayata razı olsun ki ya da iki lokma yemeye üç beş giyime örnek tabi babamın evinden aç açıkta gelmedim ama anlatamıyorsun tok açın halinden anlamaz misali :) mutlu evliliklerinde gözüm asla yok ama gözüme sokmayın bari sorunum var öyle yazıyorum inanın artık insanlar şurda bile iyi dileklerini iletmekten aciz ve cimri çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

O yaşta çocuğa ne bakıcısı yav kreşe vereceksin işte
3 yaş bile değil devlet almaz özelde yüksek fiyatlar birde aktif çocuk özelde şiddetten korkuyorum yaşadıpım yerde geçen tv'ye çıktı özelde dövmüşler çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…