- 20 Ocak 2010
- 47.194
- 175.144
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi blackdiamondd
-
Aynen bir tek çıkış yolu bu galiba ruhen toparlanabilsem ders çalışmaya başlıyacağım gitmeyi o kadar çok istiyorum ki arkama bile bakmadan.Hayır. Evlilik böyle değil. Çalışmayan ama prenses gibi yaşayan çok insan da var. Değerinizi çalışıl çalışmamanız belirlemiyor. Çalışmanız sadece gidebilme özgürlüğü verirdi. Çalışsanız da bu adam size farklı davranmayacaktı. Sadece siz gidebilecektiniz.
Sorun evlilik değil. Sorun çalışmamanız da değil. Sorun kocanız.
Bu adamla ne olursa olsun bundan farklı bir hayat yaşayamazsınız.
Okusanız işe girseniz de maaş kartı kavgası edersiniz. Adamın çapı bu.
Elinizden geliyorsa okuyun meslek edinin ama evliliği kurtarmak için değil gidebilmek için
Verme o zaman silahmı dayadım başına uymuyorsa yazmazsın.
Burada sorun kocanızın davranışları değil, sizin hala o adamla evli kalmanız sorun? Hem adamı kötülüyorsunuz, hem boşanamam diyorsunuz, napalım gidip kocanız mı dövelim. sihirli deynek mi verelim?Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?
Cevap vereyim çalışmıyorum istediğim şekilde davranıyorum normal değil normal olmadığıda ortada zatenSonuna kadar okuduysanız bir soru sordum.
İşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldiGit görücü adam bul koşa koşa evlen kaçiyormuş gibi senle sevişmeyen adamdan çocuk yap sonra nereye gideyim de
Ay vallahi bıraz daha kınayın ya hiç bişey demiyorum bu hayatta en çok kınadıklarım başıma geldi dilimi tutamadım ya sizede gelsin ne diyim.Burada sorun kocanızın davranışları değil, sizin hala o adamla evli kalmanız sorun? Hem adamı kötülüyorsunuz, hem boşanamam diyorsunuz, napalım gidip kocanız mı dövelim. sihirli deynek mi verelim?
Ben en çocuğunuza üzüldüm, sizin gibi bir annesi ve kocanız gibi bir babası olduğu için . Hayatı boyunca ezilen annesini, kendini savunmaktan aciz annesini , kızını bu adamla büyüten annesini izleyerek yetişecek .
15 yıldır takip ediyorsun ama hiç birşey öğrenmemişsin cevaplardan bahsetmiyorum bulduğun adamdan bahsediyorumİşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldi
Değil inanın o kadar çok işi bir arada yapıyorum ki çalışsam minnetsiz para kazanır o ekmeği daha fazlası ile yerdim.Böylesine nefret kin duyduğunuz birinin ekmegını yemek aşırı gurur yıkıcı değil mi ?
Hayatım beyin fırtınası yapman için konuşuyorum istersen engelleİnanırmısınız sizinle uğraşamam hiç konudan engelle falan varsa ben yapıcam yoksa siz o ellerinizi hiç yormayın.
Şans işte nasıl bişey biliyormusun ben yaptım zannediyorsun bazı şeyleri nasip kimin şansı dönerse bak inan senden eksiğim yok ama ben bu hayattayım sen çatır çatır svişiyrsun15 yıldır takip ediyorsun ama hiç birşey öğrenmemişsin cevaplardan bahsetmiyorum bulduğun adamdan bahsediyorum
Ayranim dökülmesin, şeyim şey olmasın ne güzel.Ünv okumayı düşünüyorum fakat uzun sürecek psikolojimde çok kötü oda emek istiyor çünkü
Güle güle ne bekliyorsun ne olduğunu bimediğim senin gibilere kendimi acındırmaya gelmedim ki. Kendine göster olumunu.Ayranim dökülmesin, şeyim şey olmasın ne güzel.
Daha olumluydum en başta, üzülmüştüm de, yorumlarda iyi kötü her yoruma verdiğin saçma tepkileri görünce hata ettiğimi anladım
Biz senin ne olduğunu bildik, acimiyoruz merak etme.ne olduğunu bimediğim senin gibilere kendimi acındırmaya gelmedim ki. Kendine göster olumunu.
Tamam da ne tavsiyesi verelim? Boşanamam diyorsunuz boşan demek dışında ne diyebilirizki işe de giremem diyosunuzVerme o zaman silahmı dayadım başına uymuyorsa yazmazsın.
Harika bir yorum teşekkür ederim.Dolmuşsunuz belli ki, iyi gelir bazen sayıp sövmek.. geçer merak etmeyin. Evlilikler zaten genelde sorunlu. Hiç bir şey göründüğü gibi değil. O yüzden odağı evlilikten çekip, çocuklarla ya da kendinle mutlu olmaya alışmak lazım. Siz istemediğiniz sürece kimse sizi üzemez zaten. Bekarlar da çok mutsuz. Artık erkekler kıymet bilmiyor. Yani iyi bir alternatif çıkacağı da şüpheli. O yüzden hobilerle, cocuk sevgisiyle hayattan keyif almaya bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?