Eşin mi var derdin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bir tek çıkış yolu bu galiba ruhen toparlanabilsem ders çalışmaya başlıyacağım gitmeyi o kadar çok istiyorum ki arkama bile bakmadan.

Sen yazdigimdan ne anladın ki, bu haller ne saçma sapan, vazgeçtim sende bu anlayışsız tiniyet varken tekrar bı düşündüm ben.

Dediğim şey şartlarını en iyi sen bilirsin sana uyan en iyi yolu sen bilirsin, şunu yap bunu yap desekte durumunu, detayını bilmiyoruz, bunu açıklamam gerekeceğini düşünmemiştim. Gerçekten pes yani.
Verme o zaman silahmı dayadım başına uymuyorsa yazmazsın.

Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?
Burada sorun kocanızın davranışları değil, sizin hala o adamla evli kalmanız sorun? Hem adamı kötülüyorsunuz, hem boşanamam diyorsunuz, napalım gidip kocanız mı dövelim. sihirli deynek mi verelim?
Ben en çocuğunuza üzüldüm, sizin gibi bir annesi ve kocanız gibi bir babası olduğu için . Hayatı boyunca ezilen annesini, kendini savunmaktan aciz annesini , kızını bu adamla büyüten annesini izleyerek yetişecek .

Git görücü adam bul koşa koşa evlen kaçiyormuş gibi senle sevişmeyen adamdan çocuk yap sonra nereye gideyim de
İşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldi

Ay vallahi bıraz daha kınayın ya hiç bişey demiyorum bu hayatta en çok kınadıklarım başıma geldi dilimi tutamadım ya sizede gelsin ne diyim.

İşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldi
15 yıldır takip ediyorsun ama hiç birşey öğrenmemişsin cevaplardan bahsetmiyorum bulduğun adamdan bahsediyorum

İnanırmısınız sizinle uğraşamam hiç konudan engelle falan varsa ben yapıcam yoksa siz o ellerinizi hiç yormayın.
Hayatım beyin fırtınası yapman için konuşuyorum istersen engelle herhangi bir yol var mı diye soruyorum ama hiçbir şeye cevabın yok. Geleceği düşünmediğini de ayan beyan söylüyprsun ancak düşünmeden bir insan getirmişsin bu dünyaya. En az18 ine kadar sorumlu olduğun canından bir parça olacak, hisleri duyguları olan bir varlığı sen geleceğini, hayatını, evini ve babasını düşünmeden yapmışsın. Şimdi üzülüp vah çekme zamanı değil madem gerçekten kötü tiksindiğin bir babası var çözüm bulmaya çalış. Tekrar soruyorum bak herhangi bir şekilde çocuğuna senin yokluğunda güzelce bakacak biri var mı ? Ailen boşansan seninle ve çocuğunla ilgilenir mi ?

15 yıldır takip ediyorsun ama hiç birşey öğrenmemişsin cevaplardan bahsetmiyorum bulduğun adamdan bahsediyorum
Şans işte nasıl bişey biliyormusun ben yaptım zannediyorsun bazı şeyleri nasip kimin şansı dönerse bak inan senden eksiğim yok ama ben bu hayattayım sen çatır çatır svişiyrsunbir yerde yazmıştın sanki böyle birşey

Ünv okumayı düşünüyorum fakat uzun sürecek psikolojimde çok kötü oda emek istiyor çünkü
Ayranim dökülmesin, şeyim şey olmasın ne güzel.
Daha olumluydum en başta, üzülmüştüm de, yorumlarda iyi kötü her yoruma verdiğin saçma tepkileri görünce hata ettiğimi anladım

Ayranim dökülmesin, şeyim şey olmasın ne güzel.
Daha olumluydum en başta, üzülmüştüm de, yorumlarda iyi kötü her yoruma verdiğin saçma tepkileri görünce hata ettiğimi anladım
Güle güle ne bekliyorsun ne olduğunu bimediğim senin gibilere kendimi acındırmaya gelmedim ki. Kendine göster olumunu.
Derdini yazıp rahatlamak istiyorum belki cebinizden birşey gider gibi cimrisiniz yorumlarda bile gönlü dar insanlarla işim olmaz düşüncelerinize kendine sakla.

Dolmuşsunuz belli ki, iyi gelir bazen sayıp sövmek.. geçer merak etmeyin. Evlilikler zaten genelde sorunlu. Hiç bir şey göründüğü gibi değil. O yüzden odağı evlilikten çekip, çocuklarla ya da kendinle mutlu olmaya alışmak lazım. Siz istemediğiniz sürece kimse sizi üzemez zaten. Bekarlar da çok mutsuz. Artık erkekler kıymet bilmiyor. Yani iyi bir alternatif çıkacağı da şüpheli. O yüzden hobilerle, cocuk sevgisiyle hayattan keyif almaya bakmak lazım.

Konunun sonu "başınıza gelir o zaman anlarsınız"a doğru gidiyor.

Öncelikle eşinizi görmezden gelin, beklentinizi 0'a indirin, sadece para getiren olarak görün. Sonra psikolojinizi düzeltmeye çalışın, devlet hastanelerinde psikiyatriye gidebilirsiniz. Sonra da iş bulup boşanmaya bakın.

Harika bir yorum teşekkür ederim.
Sözüm yorumunuz dan dışarı işte bildiklerimi duymaya geldim yine en iyi aklı kendime kendim veriyorum napıyım insanın bazen dıştan gelen yorumlara da ihtiyacı var herkes sizin gibi olamıyor arada insanları rahatlatmak lazım suçluda olsa haksızda olsa ne bilim yanlışta olsa herkes şefkatli sözlere ihtiyaç duyar ben yapıyorum böyle kendim gibilerde denk geliyor teşekkür ederim tekrardan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…