- Konu Sahibi blackdiamondd
-
Benim kocam normal bir insan , sizin ki gibi toksik bir ilişkimiz yok. Bu tavırları keşke kocanıza gösterebilseydiniz de , sizi insan yerine koysaydı.Benimki olmuyorsa sizinki olur Allah size uğraşacak koca versin.
Psikiyatıra gitti ilaç kullandı inanın değişmek istemiyor ben hoca ile konuştum anlattım oda söyledi pasif yapmıyor hatta kızdı ona bırakın iyileşmeyi derdini bile anlatmıyordu ben tekli görüşmede anlatıyordum hocaya Profa yani insan içten istemeyince beyinen ilaç bile iyi gelmiyor bende gittim psikiyatriye ilaçta kullandım fakat ilaç beynimi uyuşturuyordu sonrasında moralimi yüksek tutarak iyileştim şükür. Ailem müsait değil ki keşke olsaydı. Benim düşüncemle ilgili değil yani yer yok evde.Acaba bir psikiyatr ile mi görüşseniz. Eşiniz de siz de gidin. Belki terapinin yapamadığını ilaçlar yapar. Belki size de iyi gelir. İmkansız gördüğünüz şeyler için imkan bulursunuz. Mesela anne evine dönseniz, anneniz çocuğa baksa siz çalışsanız. Bilemiyorum belki aileniz de huzur bozucu tiplerdir ama aklıma bu geldi. Eşinizin, baba olup hala bu kadar pasif ve çekingen olması da garip. Erkekler genelde bir varlığın sorumluluğunu alınca pozitif anlamda değişiyorlar (en azından benim gözlemlediklerim). Belki de eşinizin bir kaygı bozukluğu vardır ve çözümü ilaçla tedavidir. Yine kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak diye söylüyorum. Kaygı bozukluğu yaşadığım dönemde ben de çok çekingen ve kararsızdım. Benim eşim de bu halimden çok rahatsızdı. Aynı şekilde ben de halimden memnun değildim ve bi şeylerin değişmesi gerektiğinin farkındaydım. Belki eşinizin de bir farkındalığa ihtiyacı vardır.
Çok şükür göstermem gereken yerde gösteriyorum. Hayırdır bana bir şeyler yapmış gibi minnet eder bir tavrınız varBenim kocam normal bir insan , sizin ki gibi toksik bir ilişkimiz yok. Bu tavırları keşke kocanıza gösterebilseydiniz de , sizi insan yerine koysaydı.
Aynen bekliyorum bebek küçük meslek yok şartlarım düzeldiğinde bırakıcam hayatımı mahvettiBu adam değişmez boşanma niyetin varsa maddi ve manevi açıdan şartları olgunlaştirmaya çalış konuyu ailene aç çocuğun biraz büyüyünce harekete geçersin en azından
Ailenizin yanina gidin. Onlar cocuga bakar siz calisirsiniz. Bu paraziti de bosayin bir an once. Yapmissiniz bir hata, nerden donsen kardir. Cocugun da gelecegini karartmayin boyle bir baba figuruyle.Bebek küçük bakacak kimse yok ailem uzak eşimin ailesi uzak yakın olsada onlara bırakmazdım hem çalışsam bile mesela çalışmayı isterim fakat asgari ücret bakıcı parasına gider sadece
Ne demek nereye gideicem? Zaten her şeyi kendin yapıyormuşsun. Bir işe gir kurtul bu adamdan.Nereye gidicem?
Gerçekten ilginçsiniz. Normal olmaya bilirim lakin asla ve asla sizin kadar anormal de değilim. İçimde nefret duyduğum bir adamla aynı yatağa girmiyorum. Ve ayaklarımın üzerinde durabilmek için kendimi bildim bile çalışıyorum. Kimsenin bugüne kadar eşim dahil babam hariç 1 lirasını yemiş değilim. Kavga ettiğim oluyor ancak her şey dozunda ve her önüme gelenle de kavga etmiyorum.Siz kalmıştınız siz de normal değilmişsiniz saldırmadığınız bir ben kalmıştım
Nerden nereye ben ne anlattım doğa sever fakat insan sevmez ne anladı.
Soru boşandıktan sonra ne yapabilirim olmalı?Benim derdim var her eşi olanın değilde.
İyi akşamlar bdv
5 yıla yakın evliyim ve eşim artık beni canımdan bezdirdi. Anneci hatta tek anneci değil birde babacı korkak sorumsuz iğrenç derecede huyları var.
Görücü usulü sayılır evliliğimiz tanıştık kısa sürede evlendik psikolojik sorunlu takıntılı vesveseli bir adammış benim sözümü asla dinlemiyor varsa yoksa uzakta olan anne babası ne derse o.
Ve karı koca ilişkimiz yok sıfır 4 yıldır kadın gibi hissetmiyorum
İlişkiyi geçtim kendinden nefret ettirecek derecede sözünden dönen bir adam ne söz verse işine gelmezse tutmuyor.
Ve ailemin durumu kötü bu lanetolası adamı bırakıp ailemin yanınada gidemiyorum kendi ayaklarımın üstünde de duramıyorum. Bir bebeğim var ilk yıl oldu iyiki oldu hiç pişman değilim sorun o değil zaten sorun evlenmeden gerçek yüzünü gizleyen bir sürü şey vadedip yapmayan ve evlilik boyunca beni her sıkıntılı durumda yalnız bırakan eşim eşim bile demek bana tuhaf geliyor artık iğrenç tavırlarından o derece nefret ettim. Örnek oturduğumuz ev sıkıntılı bir bebeğin arada koşuyor diye alttan üstten sürekli vuruyorlar sürekli şikayet tartışma kışın pencere bozuktu o kadar para ödemeye rağmen donduk ev sahibini arayıpta yaptır demedi korkudan. Komşular üstüme geliyor ama bizim ezik hala otur bu evde diyor yani başıma bişey gelse umrunda değilim aksine devam et diyor.
Ailesi ile alakam yok evlendiğimden beri küsüz konuşmuyorum bana yaptığı haksızlıklardan annesi nikahımı bile zehir etti bize.
Herşeyi fiyasko ciddi manada takıntılı ezik bir adam ve ben bu eve hapsolmuş bebeğimle her gün ağlıyorum yapılan haksızlıkları unutamıyorum çünkü artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum. Çocuğumun gelişimine de faydam yok öylece ne yapacağımı düşünüyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Ayrıca sorumsuz çocukla asla ilgilenmez elini ev işine asla sürmez hasta olsam bile yapmaz annesi iyi tembihlemiş belliki hayatım mahvoldu tek kelime ile.
Herşeyi tek başıma yapıyorum herşeyi yük ağır geliyor mesela örnek taşınıcaz ev bulmaktan tutun evi toplamaya koskoca evi tek başına ben topluyorum. Ev sahibi ile mesela halledemez bişeyi hemen bana söyler sen yap diye birde aşırı nankör öncek taşınmamızda nakliyeciler dövecekti onu sözünden döndü diye benüm hatrıma durdular adamlar dedi eşin iyi insan yoksa seni çoktan dövmüştük diye
Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?
Soru boşandıktan sonra ne yapabilirim olmalı?Benim derdim var her eşi olanın değilde.
İyi akşamlar bdv
5 yıla yakın evliyim ve eşim artık beni canımdan bezdirdi. Anneci hatta tek anneci değil birde babacı korkak sorumsuz iğrenç derecede huyları var.
Görücü usulü sayılır evliliğimiz tanıştık kısa sürede evlendik psikolojik sorunlu takıntılı vesveseli bir adammış benim sözümü asla dinlemiyor varsa yoksa uzakta olan anne babası ne derse o.
Ve karı koca ilişkimiz yok sıfır 4 yıldır kadın gibi hissetmiyorum
İlişkiyi geçtim kendinden nefret ettirecek derecede sözünden dönen bir adam ne söz verse işine gelmezse tutmuyor.
Ve ailemin durumu kötü bu lanetolası adamı bırakıp ailemin yanınada gidemiyorum kendi ayaklarımın üstünde de duramıyorum. Bir bebeğim var ilk yıl oldu iyiki oldu hiç pişman değilim sorun o değil zaten sorun evlenmeden gerçek yüzünü gizleyen bir sürü şey vadedip yapmayan ve evlilik boyunca beni her sıkıntılı durumda yalnız bırakan eşim eşim bile demek bana tuhaf geliyor artık iğrenç tavırlarından o derece nefret ettim. Örnek oturduğumuz ev sıkıntılı bir bebeğin arada koşuyor diye alttan üstten sürekli vuruyorlar sürekli şikayet tartışma kışın pencere bozuktu o kadar para ödemeye rağmen donduk ev sahibini arayıpta yaptır demedi korkudan. Komşular üstüme geliyor ama bizim ezik hala otur bu evde diyor yani başıma bişey gelse umrunda değilim aksine devam et diyor.
Ailesi ile alakam yok evlendiğimden beri küsüz konuşmuyorum bana yaptığı haksızlıklardan annesi nikahımı bile zehir etti bize.
Herşeyi fiyasko ciddi manada takıntılı ezik bir adam ve ben bu eve hapsolmuş bebeğimle her gün ağlıyorum yapılan haksızlıkları unutamıyorum çünkü artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum. Çocuğumun gelişimine de faydam yok öylece ne yapacağımı düşünüyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Ayrıca sorumsuz çocukla asla ilgilenmez elini ev işine asla sürmez hasta olsam bile yapmaz annesi iyi tembihlemiş belliki hayatım mahvoldu tek kelime ile.
Herşeyi tek başıma yapıyorum herşeyi yük ağır geliyor mesela örnek taşınıcaz ev bulmaktan tutun evi toplamaya koskoca evi tek başına ben topluyorum. Ev sahibi ile mesela halledemez bişeyi hemen bana söyler sen yap diye birde aşırı nankör öncek taşınmamızda nakliyeciler dövecekti onu sözünden döndü diye benüm hatrıma durdular adamlar dedi eşin iyi insan yoksa seni çoktan dövmüştük diye
Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?
Bu sevgisizlikle, sinirle, stresle ne hâle gelmiş farkında değil.Gerçekten ilginçsiniz. Normal olmaya bilirim lakin asla ve asla sizin kadar anormal de değilim. İçimde nefret duyduğum bir adamla aynı yatağa girmiyorum. Ve ayaklarımın üzerinde durabilmek için kendimi bildim bile çalışıyorum. Kimsenin bugüne kadar eşim dahil babam hariç 1 lirasını yemiş değilim. Kavga ettiğim oluyor ancak her şey dozunda ve her önüme gelenle de kavga etmiyorum.
Sizin hoşunuza gidecek cevap yazmadım diye de normal olmadığımı söylemişsiniz bu da sizin insanları anlayış şekliniz. Sizi tanımayan ve sadece konudan anlatıklarınızdan yola çıkarak size diyorum ki lütfen yardım alın. Kk size istediğiniz gibi yardımcı olamaya bilir.
Ne yorum istiyorsun anlamadık ki.tamam sadece soruya cevap verelim.hiç normal değil.İşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldi
Hiç sert yorum yapan olmamış ki.ben şaşırdım hatta.Harika bir yorum teşekkür ederim.
Sözüm yorumunuz dan dışarı işte bildiklerimi duymaya geldim yine en iyi aklı kendime kendim veriyorum napıyım insanın bazen dıştan gelen yorumlara da ihtiyacı var herkes sizin gibi olamıyor arada insanları rahatlatmak lazım suçluda olsa haksızda olsa ne bilim yanlışta olsa herkes şefkatli sözlere ihtiyaç duyar ben yapıyorum böyle kendim gibilerde denk geliyor teşekkür ederim tekrardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?