Eşin mi var derdin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam değişmez boşanma niyetin varsa maddi ve manevi açıdan şartları olgunlaştirmaya çalış konuyu ailene aç çocuğun biraz büyüyünce harekete geçersin en azından

Psikiyatıra gitti ilaç kullandı inanın değişmek istemiyor ben hoca ile konuştum anlattım oda söyledi pasif yapmıyor hatta kızdı ona bırakın iyileşmeyi derdini bile anlatmıyordu ben tekli görüşmede anlatıyordum hocaya Profa yani insan içten istemeyince beyinen ilaç bile iyi gelmiyor bende gittim psikiyatriye ilaçta kullandım fakat ilaç beynimi uyuşturuyordu sonrasında moralimi yüksek tutarak iyileştim şükür. Ailem müsait değil ki keşke olsaydı. Benim düşüncemle ilgili değil yani yer yok evde.

Benim kocam normal bir insan , sizin ki gibi toksik bir ilişkimiz yok. Bu tavırları keşke kocanıza gösterebilseydiniz de , sizi insan yerine koysaydı.
Çok şükür göstermem gereken yerde gösteriyorum. Hayırdır bana bir şeyler yapmış gibi minnet eder bir tavrınız var işte ben cidden durmak bilmeyen bakın cevap vermediğim halde hala saldırmaya yer arayan zihniyetleri anlamıyorum mümkünse kimse anlatmasın içinde kalsın. Bazı wc lerden çok rahatsızım kapağını kapalı tutmaya özen göstersem de dışarı mutlaka koku çikiyor.

Bu adam değişmez boşanma niyetin varsa maddi ve manevi açıdan şartları olgunlaştirmaya çalış konuyu ailene aç çocuğun biraz büyüyünce harekete geçersin en azından
Aynen bekliyorum bebek küçük meslek yok şartlarım düzeldiğinde bırakıcam hayatımı mahvetti

Boşan ailenin evine git, annen çocuğa baksın sende çalış. İşte sana çözüm.

Bence kocadan önce sizin psikolojiniz bozuk iletişim tarzınız da bozu.napalım toplaşıp adamı dövelimmi

Çocuk ilk sene oldu diyorsunuz o zaman dört yada üç buçuk olması lazım hiperaktivite var diyorsunuz bunun için çocuğu götürün belki ona uygun bir okul belirler ram. Ailenizin evinde yer yok demişsiniz nasıl yok konteyner da mı oturuyorlar. Eşiniz sizi anlamıyo kavga edince de mi böyle bu adam . Birde vesveseleri ne

Ya kadın bıkkınlıkla , çaresizlikle konu açmış işte üstüne gidecek bir şey yok. Hali türkiyedeki kadınların çoğunun yaşadığı hal. Çocuk yapmayıp , meslek sahibi olup da pasif kocası olan , cinsellik yaşamayan çok kadın var . Bu yazarın sıkıntısı boşayacak durumu yok.
Ben hep diyorum böyle durumda olan kadınlar için üniversite okumak falan uzak hayaller. Sizin çok acil para kazanmanız lazım. Onu da anca çocuğu kreşe verecek duruma getirince yapabilirsiniz. Az maaş demeden girin bir işe sonrasına bakarsınız.

Bebek küçük bakacak kimse yok ailem uzak eşimin ailesi uzak yakın olsada onlara bırakmazdım hem çalışsam bile mesela çalışmayı isterim fakat asgari ücret bakıcı parasına gider sadece
Ailenizin yanina gidin. Onlar cocuga bakar siz calisirsiniz. Bu paraziti de bosayin bir an once. Yapmissiniz bir hata, nerden donsen kardir. Cocugun da gelecegini karartmayin boyle bir baba figuruyle.

Konu sahibi ilginç bir kişilik. Kocasına saydırıyor. Ayrıl diyenleri fırçalıyor. Çözüm üretenleri bombalıyor :) amaç ne ? Konuyu niye açtın o zaman?

Onu yapamam,bunu yapamam. Çalışamam ama üniversite okurum. Sanki okumak çalışmaktan çok daha kolaymış gibi :) mantıksız mantıksız işler.

Üniversite okumak yerine lise KPSS'den atanmaya çabalasanız daha kısa bir yol olur sanırım. 4 yıl katlanmışsınız, 1-2 yıl daha dişinizi sıkabilirsiniz madem asgari ücretle çalışmak istemiyorsunuz. Yolunuz açık olsun

Siz kalmıştınız siz de normal değilmişsiniz saldırmadığınız bir ben kalmıştım
Nerden nereye ben ne anlattım doğa sever fakat insan sevmez ne anladı.
Gerçekten ilginçsiniz. Normal olmaya bilirim lakin asla ve asla sizin kadar anormal de değilim. İçimde nefret duyduğum bir adamla aynı yatağa girmiyorum. Ve ayaklarımın üzerinde durabilmek için kendimi bildim bile çalışıyorum. Kimsenin bugüne kadar eşim dahil babam hariç 1 lirasını yemiş değilim. Kavga ettiğim oluyor ancak her şey dozunda ve her önüme gelenle de kavga etmiyorum.

Sizin hoşunuza gidecek cevap yazmadım diye de normal olmadığımı söylemişsiniz bu da sizin insanları anlayış şekliniz. Sizi tanımayan ve sadece konudan anlatıklarınızdan yola çıkarak size diyorum ki lütfen yardım alın. Kk size istediğiniz gibi yardımcı olamaya bilir.

Soru boşandıktan sonra ne yapabilirim olmalı?

Soru boşandıktan sonra ne yapabilirim olmalı?

Bu sevgisizlikle, sinirle, stresle ne hâle gelmiş farkında değil.

İşte valla neredeyse 15 yıldır takipteyim burayı tanıyorum çoğu üyeyi yazınca pekte ümitli değildim de cevaptan böyle bir cevap geliceğini bilmeme rağmen yazıyım dedim boşluğa denk geldi
Ne yorum istiyorsun anlamadık ki.tamam sadece soruya cevap verelim.hiç normal değil.

Hiç sert yorum yapan olmamış ki.ben şaşırdım hatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…