Ne kadar süredir tanıyorsunuz ki? Önce siz iyice bir tanıyın, sonra aileniz mutlaka ikna olur
Çocuk degilsin ki. Tanış sevgili ol göreceğini gör. Sonra bakarsın ciddi işlere. Her tanıştığınız kişiyi annenize mi onaylatiyorsunuz?
İkinci evliliğiniz ve bence dikkatli olmanızda fayda var aileler hep müdahale eder ama belki gördükleri bişey vardır bence çok iyi tanıyın evlilikler kolay kurulup dağılmıyor bunu sizden iyi kimse bilemez tecrübe etmişsiniz.. bence zaman verin ailenizede ilişkinizede hayırlısı olur inşAllah
Ben ailelerin isin icine karistirilmasina karsiyim benim dünya görüşümle aileminki çok farklı o yüzden ailemi takmazdım. Sizin görüsleriniz nasil kusak catismasi var mı ? Ayrica önce siz begenecek her yönüyle taniyacaksiniz sonra ailenizle tanistiracaksaniz ve arkasinda duracaksiniz. 28 yasindaki insanin aile onayi almasi da bana garip geliyor.
İşin, maddi özgürlüğün var mı?hayir bunu yapmiyorum sadece ilk konusu gectiginde asla olamaz bavulunu alir gidersin dedigi icin biliyorum.Su an razi olmayacaklarini bildigim icin kendimi veremiyorum ve dedigim gibi ailem oyle hosgorulu alttan alan degiller.mesele sirf laf dinletmek olur sonunda inatlarindan
Calisiyor musunuz ? Neden o evdesiniz ?ayni sekilde benimde ailemle goruslerimiz cogu zaman farkli. Dun eve on bucukta geldim diye Babam cok kizdi baslatma arkadaslarina vs. Garip ama korkuyorum resmen bizim evde rahat degilim cogu seyime karisilir
Nereli? Bu kadar emin olduğunuza göre çok belirgin bir özelliği var demekki?
Nereli çok özel bi bilgi değilse? Görüşüyoruz demişsiniz ama nasıl görüşüyosunuz yüzyüze mi yoksa telefon net falan mı? Bence evlilik için yaşınız küçük niye bu evlilik ısrarı anlayamadım ama aileniz reddetmek kadar büyük sıkıntı yapacaksa sizin içinize tam olarak sinmesi tam olarak emin olmanız lazım diye düşünüyorum. Emin misiniz?
Calisiyor musunuz ? Neden o evdesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?