- 23 Mart 2020
- 6
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi dunyaninhalleri
-
Ya merve ya
Sayınız ve ileri hareketinz cok güzelarkadaşlar yeni üye oldum öncelikle merhabalar, herkese çook sağlıklı günler diliyorum.
yaklaşık 10-15 aydır bebek düşüncemize rağmen herhangi olumlu bir sonuç alamamış bulunuyoruz. bunun üzerine ben kendi açımdan yaptırmış olduğum testlerde olumsuz herhangi bir sonuçla karşılaşmadım. bu süreçte eşime de 2 defa sperm testi yaptırdık. birincisi dr. sadi konuk, son test bezmialem vakıf ünv. hastanesinde yapıldı. ikinci testin sonuçları ekte resimde mevcut. ilkinde sperm sayısı, hareketi anlamında daha düşük veriler mevcuttu. doktor ilk testte stres kaynaklı olabileceğini tekrar test yaptırmamızı önermişti. bunun sonucunda değerler gayet yüksek çıktı. bir tek morfoloji kısmında düşüş mevcut. ilk testte 3 iken bu son testte 2 ye düşmüş görünüyor.
çok uzattıysam kusuruma bakmayın lütfen. sizlerin tecrübelerinden ve yorumlarından faydalanmak istiyorum. aranızda bu konu hakkında çok doğru araştırmalar yapmış ve sonuç almış kişiler gördüm konuları okudukça. lütfen elinizden geldiğince durumumuzu değerlendirip test sonucunu yorumlayabilir misiniz. çok rica ediyorum.
Sayınız ve ileri hareketinz cok güzel
Lakin morfolojiniz 2, en az 4 olması beklenir fakat bazı doktorlar bnu önemsemez...
0 ile gebe kalabilen varken 2 artk cok düşük sayılmıyır
Morfolojin dusük ama kür deneyin.
Sayiniz morfoloji kurtarabilir yani kalinabilir hamile.
Hic belli olmaz. Genel haliyle guzel testiniz
Bizim 9 ay önce 3tü 0 olduöncelikle cevaplarınız için çoook tşk ediyorum. bu süreçte umut önemli bir rol oynuyor sanırım.
ilk mesajımda da yazdığım gibi 1. testte morfoloji 3 iken 2. testte 2 ye düşmüş.
buradaki mesajlardan okuduğum kadarıyla keçiboynuzu özü konusunda ortak bir olumlu düşünce var gibi hissettim.
geçen gün markette alışveriş yaparken seyidoğlu firmasına ait keçiboynuzu pekmezi gözüme çarptı ve almış bulundum.
sabah aç karnına 1 kaşık ve gece yatmadan 1 kaşık yemeye başladı. bilmiyorum doğru mu yapıyoruz?
çok dışarı çıkamadığımız için keçiboynuzunun kendisini alıp saraçoğlunun anlattığı gibi kaynatıp içirmeye başlayamadım ama yakın zamanda onu da düşünüyorum.
bunu da yaparsak hem kaynatılmış öz suyu hem de pekmezi aynı anda devam ettirmek herhangi bir sorun yaratır mı acaba?
Değerleriniz çok çok iyi bizim morfoloji 0 ama doktor çok önemsemeyin dedi zaten 300 milyon spermin içinden 100 tanesine bakılıp değerlendiriliyor
Sen rahim filmi çektirdin mi peki?Yine de normal yolla kalınabilmesi için önemli bir değer sanırım bu. bilemiyorum ki insanın kafası çok karışıyor bu süreçte. lanet olasıca bu morfolojiyi artırmak gerekio belki de
bakalım bi ara dışarı çıktığımızda aktar vs. keçiboynuzu bulup kür hazırlamayı düşünüyorum. hayırlısı allahtan.
Sen rahim filmi çektirdin mi peki?
Cektir bence sperm değerleriniz gayet iyi çünküYok çektirmedim doktor muayenesinde rahim için temiz iyi görünüyor diyerek gerek duymadı sanırım
Bizim 9 ay önce 3tü 0 oldu
Yani evet düşebiliyor
Keçinoynuzu özünden cok kürünü yapmanızı tavsiye ederim, hem organik oluyor hem daha etkili
Bu benin fikrim
hayır hergün yenisini yapacaksınız cnmArkadaşlar merhaba tekrar rahatsız ediyorum. Dün aktardan eşim yarım kilo keçiboynuzu almış akşam saraçoğlu videosunu izleyerek hazırladığımız kürü gece yatmadan ve sabah kalkınca aç karnına içti. Sormak istediğim dün kullandığımız keçiboynuzu meyvesini sudan çıkardıktan sonra kenarda beklettik. Bunları bugün yapacağımız kür için de kullanabilir miyiz? Yoksa her defasında kullanılmamış keçiboynuzu mu atmalıyız suyun içerisine? Basit sorular olabilir ama maalesef karar veremedim. Şimdiden cevaplarınız için çooook tşk ediyorum.
Her seferinde yeni kullanman lazım canımArkadaşlar merhaba tekrar rahatsız ediyorum. Dün aktardan eşim yarım kilo keçiboynuzu almış akşam saraçoğlu videosunu izleyerek hazırladığımız kürü gece yatmadan ve sabah kalkınca aç karnına içti. Sormak istediğim dün kullandığımız keçiboynuzu meyvesini sudan çıkardıktan sonra kenarda beklettik. Bunları bugün yapacağımız kür için de kullanabilir miyiz? Yoksa her defasında kullanılmamış keçiboynuzu mu atmalıyız suyun içerisine? Basit sorular olabilir ama maalesef karar veremedim. Şimdiden cevaplarınız için çooook tşk ediyorum.
hayır hergün yenisini yapacaksınız cnm
Her seferinde yeni kullanman lazım canım
Fayda görürsünüz inşallah bende son 1aydir yapıyorum birde Brezilya cevizi aldım ondan yiyorÇok teşekkür ediyorum cnmlar başladık bakalım her akşam hazırlayıp gece yatmadan önce ve sabah uyanınca aç karnına içiriyorum hazır ev hapsindeyken :) hayırlısı inşallah bakalımmm
Canım hareket sıfır sayınız da düşük takviyelerle arttırabilirsiniz. Doktora gösterdiniz mi?Kizlar benim esimin sperm analizine de bilenler anlayanlar bi bakabilir mi rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?