• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin ters ilişkiye zorladığının ispatı

Ters ilişki boşanmada haklı sebeplerden birisi. Bunu sizin rızanı olmadan yaptığını bir şekilde beyan etmek gerekiyor. Tabiiki mahkeme de bunu herkesin yanında ifade etmek de zor. Umarım ki bir an evvel kolayca ilişiği iz kesilir.
İnşaAllahhh

Bir tanıdığım tek bu sebepten boşanmıştı çok detaylarını bilmiyorum nasıl ispatladı vs ama bu konuda çok mağdur bayan olup yasalarımız da boşanmaya yeterli bi sebep olduğunu biliyorum yani hakime ters ilişkiye zorladı desen bile boşanmana direk karar verir onun o şekilde olmuştu belli bir tazminat aldı diye biliyorum fakat nasıl ispatladı bilemiyorum mesajlaşmalardan ispatlamaya çalış konuştur ve mahkemeye sun en büyük delil zaten budur. Birde birden çok bunu yaptıysa doktor zaten direkman anlayıp rapor verir çünkü anüs (makat) yapısından anlaşılabilir birşey

Avukatıma sordum o da dedi ki eşle cinsel ilişki suçunun ispatı zor olur .eşin fantazi olarak yaptık derse nasıl ispatlayacaksın

avukatında iş yok.
senin beyanın esastır ve boşanmanın haklı gerekçelerinden biridir. ispata gerek yok. gerçekleşmiş olmasına bile gerek yok.

Ayakkabıyı ters çevirmek diye bisey varmiş mahkemede doğruysa eğer

Eklentiler

• Screenshot_20200120-161133_Chrome.webp
    Screenshot_20200120-161133_Chrome.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 513
Birinden duymustum kadin mahkemede utanmis soylemeye ayakkabisini ters cevirip boyle giyer misiniz diye hakime sormus.Hakim pek bir sey sormadan bosamis

Avukatıma sordum o da dedi ki eşle cinsel ilişki suçunun ispatı zor olur .eşin fantazi olarak yaptık derse nasıl ispatlayacaksın

Avukatiniz gercekten boyle mi dedi?
Bununla ilgili emsal kararlar bile var.Ister ters ister normal iliski olsun kadinin rizasi olmadan bu is gerceklesiyorda bu suctur ve adida tecavuzdur.Evli olunca bu suc suc olmaktan cikmaz.

Kadının beyani esastır diye biliyorum bunun ispatı nasil olur hastanede olabilor ama bunu yapmazlar umarım

Ben boyle bir haber görmüştüm kadın hastaneden rapor alıp mahkemeye veriyor.Adam cezaevine girmiş.

yıllar önce annemin bir arkadaşı cinsel şiddet sebebiyle tek celsede boşandi sanirim raporda almisti
ama onun durumu daha vahimdi

avukatında iş yok.
senin beyanın esastır ve boşanmanın haklı gerekçelerinden biridir. ispata gerek yok. gerçekleşmiş olmasına bile gerek yok.
ohoo böyle herşeyde kadının beyanı esas alınırsa suçlu kadın kalmaz ortada. Bunun önüne geçilemez sonra her kadın sevmediğine iftira atar.Kocasına iftira atar

Back
X