Eşin ters ilişkiye zorladığının ispatı

Canım merhaba yaşadıkların için üzgünüm Allahım yardım etsin tez zamanda en az yarayla kurtulursun inşallah bu pislkten.Benim de bir tanıdığım yaşamıştı sevgilisi olmasına rağmen baya yüklü tazminat ödemek zorunda kaldı. Burda çoğu yazanın ne dediğini önemseme şu anki durumda kadın ne derse dikkate alınıyor eskisi gibi değil ayrıca whatsapp konuşmaları kanıt olarak geçmiyor umarım elinde normal Sms şeklinde mesajların vardır ve avukatını değiştirmeni öneririm seninle ilgilenmemiş sadece para için bakıyor olaya böyle bir avukatın savunmayı da düzgün yapacağına inancım Sıfır
Niye whats app konuşmaları kanıt olarak geçmiyor anlamadim.benim cekismeli boşanma davam devam ediyor ve whats app konuşmaları delil sayildi

Çok üzüldüm senin adına.
Bilmiyorum hiç bu konular nasıl ilerler.
Ama bi kadında durup dururken böyle bişeyi sunmaz ki mahkemeye.
İnşallah insaflı bi hakim denk gelir.
Allah yardımcınız olsun

Konuyu yarım okudum ama hakimler savcılar anlar onun suçlu olduğu nu hakkını aramaktan vazgeçme ben çok pişmanım sessizce boşandığım için inşallah mutlu oluruz hep

Merhaba arkadaşlar ,boşanma davası açtım cinsel şiddet fiziksel psikolojik ve ekonomik şiddetden dolayı .şimdi ben neşimin bana zorla ters ilişkiyi uyguladığını nasıl ispatlayailirim ( makattan ) bu şekilde boşananlar yazabilir mi yol gösterme açısından: (
Bir şekil de konuşturup ses kaydı alma şansınız varsa deneyin derim.
bu arada eşiniz boşanmayı kabul ediyor mu?

bu konuda doktor raporu çok kesin tatmin edici değil kabızlıkta dahi aynı sonuç verebilir diye rapor verebiliyorlar ama yeni yasada senin ispat etmen zorunlu değil avukat bilmiyormu kadının şahitliği geçerli pozitif ayrımcılık yasası var.

Mesaj atsanız konuşurken sende bunu yaptın falan deseniz mesajda itiraf ettirseniz delil sayılabilir . Allah yardımcınız olsun umarım en kolay biçimde boşanırsınız

Back
X