Eşin uykusundan bıktım ?

Kullandı canm iğneyi bizim ki tembellşk artık :)
Anladım canım o zaman cidden tembel :) bizimki de miskin oluyor 3 kutu kullanmak zorunda şu an... 3gunde bir haftada bir ve ayda bir olmak üzere vurulacak ve bitecek ... İğneler bitsin devam ederse artık gelirim hakkından :D

İğ
Anladım canım o zaman cidden tembel :) bizimki de miskin oluyor 3 kutu kullanmak zorunda şu an... 3gunde bir haftada bir ve ayda bir olmak üzere vurulacak ve bitecek ... İğneler bitsin devam ederse artık gelirim hakkından :KK70:
iğne bitiyor b 12 tammlanıyr uyku alışkanlık kalıyor eşim bazen sorar bana uyumadan zamanı nasıl geçiriyorsun diye ruhu tembel :)

İğ

iğne bitiyor b 12 tammlanıyr uyku alışkanlık kalıyor eşim bazen sorar bana uyumadan zamanı nasıl geçiriyorsun diye ruhu tembel :)
Uykuyu seviyor demekki, bir de işi ağırsa tüm hafta yorgunluğu hafta sonu uykusunda çıkıyor demekki ... İletişim sorunu yoksa bırak uyusun hatta sende git uyu :) şu an benim eşim de uyumaya gitti bebeği de uyuttum manzara keyfi çıkarıyorum, ben bazen yalnız kalmayı seviyorum :)

Uykuyu seviyor demekki, bir de işi ağırsa tüm hafta yorgunluğu hafta sonu uykusunda çıkıyor demekki ... İletişim sorunu yoksa bırak uyusun hatta sende git uyu :) şu an benim eşim de uyumaya gitti bebeği de uyuttum manzara keyfi çıkarıyorum, ben bazen yalnız kalmayı seviyorum :)
1 gün çalışır 3 gün yatar :) 2 çocukla onun uyuması işime geliyor valla 3. Çocuğada bakmak zorunda kalmıyorum :D

Benim esim surekli boyleydi. Ogretmen butun yazi uyuyarak gecirirdi Dusun saat 12 de zorla uyandiriyorum kahvalti yapiyoruz ben biraz uzanayim der kahvalti masasindan yataga gider. 14-15 e kadar uyumaya devam eder...
Tabi bebek olunca saltanati sona erdi. Simdi kizim basinda oturuyor kalksin diye :)))

Ramazanda idare edin, uyusun ne olacak. Size zarari ne anlamadim :) hatta siz de sahura kadar oturun esinizle, sonra beraber uyuyun

Ellemeyin bence uyusun ya. Oructan zorlaniyor olabilir ben kendim de oyleyim. Kendime gece vardiyasi yazip butun gun uyuyorum.
Calismadigim gunlerde de iftara gidiyoruz ordan sultanahmet eyup gece sahura... miss
Gunduz siz de uyuyun gece oturun. Gunduz uyanik olsa ne olacak bir kahve icip muhabbet bile edilmez

Ramazanda boyleymis biz kari koca hep boyleyiz :D

Bir ay idare et zaten yarisi gecti ustelik esinle aktivite yapmak zorunda degilsin cik gez tek basina.

Benim esimde uykuyu sever ama seninki abartmış.
Benimki cok uyudugu zaman ben uyandırıyorum.
Zaten kendi de cok uyursam beni uyandir diyor.

Benim derdim de eşimin bir turlu uyumamasi :KK66:

Calisiyorum.eve 7bucukta geliyorum. 1.5 yasinda ikizlerim var. Onlari besle ,uyut,bezini al..iftara masayi hazirla ,kendi karnini doyur.. saat 10bucuk gibi yorgunluktan uyuyakaliyorum. Sabah da 7de evden cikiyorum cunku.enerjim bitiyor.

Esim cocuklara mudahale etmiyor. Onun çayı,sigarasi var uyku tutmuyor onu. Sahura kadar uyumuyor. Masayi o hazirlayip bizi uyandiriyor.neyse masayi da ben topluyorum.o esnada mutfak tıkırtılarina cocuklar da uyaniyor. Hadi birde onlari sallayip uyutuyorum.. ve bende uyuyorum tabi.
Esim de yediklerini sindirmek icin sabah 5de uyuyor,belgesele takti kafayi bu ara.. 12 gibi de uyaniyor ve işe gidiyor.ramazandan beri boyle..

Velhasil, bende gorusup konusamamaktan sikayetciyim.hic kari_koca gibi bir hayatimiz yok. Normalde Ben 10bucukda uyuyorum, esim de gece 2 de.
Ben mi erken uyuyorum yoksa eşimde mi sorun var anlamadim.
Ona gore ben erken yatiyorum.ama ikiz cocuklarim var birini de ben besleyip yatirayim demiyor ki.keyfine cok duskun. Napsin bu kiz simdi

Son düzenleme:
Her sey sana bakıyor. O yuzden sagligin icin dinlenmeni ihmal etme.
Benim derdim de eşimin bir turlu uyumamasi :KK66:

Calisiyorum.eve 7bucukta geliyorum. 1.5 yasinda ikizlerim var. Onlari besle ,uyut,bezini al..iftara masayi hazirla ,kendi karnini doyur.. saat 10bucuk gibi yorgunluktan uyuyakaliyorum. Sabah da 7de evden cikiyorum cunku.enerjim bitiyor.

Esim cocuklara mudahale etmiyor. Onun çayı,sigarasi var uyku tutmuyor onu. Sahura kadar uyumuyor. Masayi o hazirlayip bizi uyandiriyor.neyse masayi da ben topluyorum.o esnada mutfak tıkırtılarina cocuklar da uyaniyor. Hadi birde onlari sallayip uyutuyorum.. ve bende uyuyorum tabi.
Esim de yediklerini sindirmek icin sabah 5de uyuyor. 12 gibi de uyaniyor.ramazandan beri boyle..

Velhasil, bende gorusup konusamamaktan sikayetciyim.hic kari_koca gibi bir hayatimiz yok. Ben 10bucukda uyuyorum, esim de gece 2 de.
Ben mi erken uyuyorum yoksa eşimde mi sorun var anlamadim.
Ona gore ben erken yatiyorum.ama ikiz cocuklarim var birini de ben besleyip yatirayim demiyor.keyfine cok duskun

Back
X