- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
45 yaşında çocuksuz bir bey ,kendi işinde gücündeBeyefendi kaç yaşında? Çocuk varmiydi varsa, bakıma muhtaç olan çocuklar mı? vs. vs. yani hayat şartlarına göre bence
Bende böyle düşünüyorum ...Bana göre çok çok çok erken..
Yüzünü görmek istemezdim.
Evet belki ilgilendirmiyor ama bu benim kişisel protestom olurdu. Herşey bu kadar basit ve yüzeysel olmamalı
Evlenme niyetiyle tanışmış ve oldukça hoş bir kadın fotografını gördümEşinin yeni bir hayat kurmaya hakkı var tabi ama daha 6 ay önce eşi ölmüş bu ne hız böyle. Hangi ara tanıştı da bu kadar ciddiye bindi tanıştırmak istiyor.
45 yaşında çocuksuz bir bey ,kendi işinde gücünde
Yani duruma gore davranın derim saygılı olduktan sonra problem yokKuzenimin eşine tam 1 yıl önce kanser teşhisi konmuştu ,6 ay tedavi gördü Ocak ayı başında da vefat etti ,
Şimdi bu abimiz yeni bir hanımla tanışmış ve evlenmeyi düşünüyormuş ,
Bayramda bi şekilde görüleşeceğiz ve bu yeni kız arkadaşla tanışıcam ama bi tuhaf geliyor durum bana ,
Daha 6 ay önce eşi vardı ....
Malesef bazı insanlar biraz daha mantıklı düşünce yapısına sahip duygusal olmadıkları için daha açık oluyorlar yeni bir hayat kurmayaKuzenimin eşine tam 1 yıl önce kanser teşhisi konmuştu ,6 ay tedavi gördü Ocak ayı başında da vefat etti ,
Şimdi bu abimiz yeni bir hanımla tanışmış ve evlenmeyi düşünüyormuş ,
Bayramda bi şekilde görüleşeceğiz ve bu yeni kız arkadaşla tanışıcam ama bi tuhaf geliyor durum bana ,
Daha 6 ay önce eşi vardı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?