Eşin vefatından sonra ne zaman yeni hayat başlar

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.606
398
Kuzenimin eşine tam 1 yıl önce kanser teşhisi konmuştu ,6 ay tedavi gördü Ocak ayı başında da vefat etti ,
Şimdi bu abimiz yeni bir hanımla tanışmış ve evlenmeyi düşünüyormuş ,
Bayramda bi şekilde görüleşeceğiz ve bu yeni kız arkadaşla tanışıcam ama bi tuhaf geliyor durum bana ,
Daha 6 ay önce eşi vardı ....

Başınız sağolsun.
Ömür boyu yas tutacak değil, bu bayram değil diğer bayram olsa size yine garip gelecekti.
Yine hatırlayacaktınız.
Hayatına devam etmesi bence güzel.
Arada mağdur olma ihtimali olan bir çocuk yoksa, zamanın da önemi yok diye düşünüyorum.

Eşinin yeni bir hayat kurmaya hakkı var tabi ama daha 6 ay önce eşi ölmüş bu ne hız böyle. Hangi ara tanıştı da bu kadar ciddiye bindi tanıştırmak istiyor.
Evlenme niyetiyle tanışmış ve oldukça hoş bir kadın fotografını gördüm

45 yasinda genc sayilir cocuk da yok. Buyuk konusmak olmasin ama esini de pek sevmemis ya da kanser sureci beyefendiyi yormus muhtemelen ve duygusu azalmis ve yipranmis olabilir. Bu surecten sonra da hemen hayatini duzene koymak istemis olabilir. Bazi insanlar aile hayati olmadan yasamlarini idame ettiremezler cunku

Yani duruma gore davranın derim saygılı olduktan sonra problem yok

Malesef bazı insanlar biraz daha mantıklı düşünce yapısına sahip duygusal olmadıkları için daha açık oluyorlar yeni bir hayat kurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…