- Konu Sahibi deepsimply
-
Boşa dememişler vayki ÖLENEKuzenimin eşine tam 1 yıl önce kanser teşhisi konmuştu ,6 ay tedavi gördü Ocak ayı başında da vefat etti ,
Şimdi bu abimiz yeni bir hanımla tanışmış ve evlenmeyi düşünüyormuş ,
Bayramda bi şekilde görüleşeceğiz ve bu yeni kız arkadaşla tanışıcam ama bi tuhaf geliyor durum bana ,
Daha 6 ay önce eşi vardı ....
Ay ne alaka allah askiniza o bir laf gelisi sadece.Nereye cekiyosunuz alakasizca..Nerden biliyorsun belki gittiği yerler daha guzeldir
o gercek değil ya adamın günahını alıyorlar yıllardır. İkinci evliliği 5-6 yıl sonrs yabancı bir kadınlaBoyle konular bana hep Makber i yazan Abdülhak Hamit Tarhan'ı hatirlatiyor.Erkekler cenaze donüsü sacini taramaya baslar diye bi laf var halk arasinda.Boşuna söylenmese gerek.
Ben çok yakın bir kız arkadaşımı kaybetmiştim uzun süre beraber gittiğimiz cafeye bile gidemedim bana ters geliyor ,bilmiyorum hayırlusı hakkındaSonsuza kadar yas tutmasin evet ama en az on yıllık bir evlilik gibi görünüyor. Adam eşinin ölümüne önceden hazırlamış kendini. Bana anormal geldi. Ne ara toparlandn ne ara buldun? Eminim siz daha üzgünsünuz ve atlatamadiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?