Eşin yada sevgilinin geçmiş takıntısı

Yani, burda böyle yazdıklarına bakma, senden benden kıskançlar... Elinde koskoca roma rakamlarıyla tanıştıkları tarihi dövme yptırmışlar şimdi ben bişi sormassmda araştırdığımda her şeyi öğrendim.
Evet aynen katılıyorum insan hayatına aldığı eşim dediği kişinin geçmişini merak eder..acaba kimdi ne yaşadı onunla diye..kıskanç olabilirim ama normal buluyorum bunu herkes de takar ..ben aklıma geldikçe üzülüyorum.

Yani, burda böyle yazdıklarına bakma, senden benden kıskançlar... Elinde koskoca roma rakamlarıyla tanıştıkları tarihi dövme yptırmışlar şimdi ben bişi sormassmda araştırdığımda her şeyi öğrendim.
Valla ben de öğrendim maalesef kendi anlattı kalanını da sosyal medyadan:(((

Geçmiş takıntım maalesef var..eşimin eski sevgilileri olması beni üzüyor ama nedeni benim daha önce kimse ile basit bir görüşmem dahi olmaması ne lise ne üniversite 22 yaşına kadar kimse olmadı 22 yaşımda da eşimle tanıştım evlendim..keşke onun da ilki ben olsaydım.neticede başkasını sevmiş dokunmuş olması hoş değil ama ne yapayım olmuş bu yüzden çok tartıştık..10 yıldır birlikteyiz 6 yıldır evliyiz ama tam çıkmıyor aklımdan..bazen keşke evlenmeseydim dediğim oldu başka bir sorun da yok üstelik..
Yani geçmiş unutulsa iyş yaşayan unutuyor ama karşıdaki zorlanıyor..eşim bana başta anlattım konuştuk kabul etmeseydin diyor .
Keske unutulsa geçmiş o zaman cok mutlu olurduk.
Kadında olsa karışısi sizin ilkinizse sizde onun ilki olmak istiyorsunuz doğal olarak mesela eşim benim ilkim degil bende eşimin ilki değildim eşim keşke ben senin ilkin olsaydim diye takip durur Keske olsaydi ama olmadı zamanı geri almak isterdim ama olmuyor ben eşimi hep ilkim olarak gördüm bunu ona söyledim gerçekler bir yana benim hissettiğimde önemli ben seni ilkim olarak gördüm bunu hissediyorum ya bu önemli olan diyorum buna inanmak istiyorum ama olmuyor diyor 😐

Mağarada yaşama ile ne ilgisi var kusura bakmayın 22 yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı olmak zorunda mı illa 15 16 yaşında başlayıp sevgili yapmak mı gerek hayatta başka öncelikleri olamaz mı insanın??valla üniversite mezunuyum mağada yaşamadım öğretmenim..
İlk sevdiğim de eşim.
Ama maalesef o benden önce sevmiş yapacak bir şey yok... O mağaralu değilmiş hiç değilse...
Ha bir de konuşulmasa da emin olun eşleriniz bunu içten içe düşünüyor bu psikopatlık da değil sevdiği insana başkalarının dokunmuş olması sevmesi ağır ne derseniz deyin...
Eşim bana kadın erkeğin gecmisini kafasına takmaz desede yanılıyorsun diyorum eski konuştuklarını acaba nasıl dokunmuştur diye aklıma getirdikce bende içten sinir küpü oluyorum bunu ona az yansıtsamda aklıma geliyor fakat iliskimize zarar vermiyor ama esimin takıntısı zarar veren tipten cok sevince takıyor insan kadında erkek te olsa ama keşke zarar vermese ☹️

Biz hiç geçmişi konuşmadık hala da konuşmayız.
Ama sevgili olduğumuzda geçmişimi sorsa sorgulasa şu an evli olmazdık. Soruyorsa takıyorsa önüne getirir.
Şimdi laf ediyorsa yol verin gitsin

eski bir sevgilimin vardı öyle geçmiş takıntısı. özellikle kavga esnasında delirip delirip ağza alınmayacak laflar ediyordu, "seni öldüresim geliyor" bilmem nerelere vardırıyordu olayı.
sonra ne oldu, "eski" oldu işte. :D

Şu yonden kabul etmiyorum esiminde geçmişi var ama erkek ya sonuçta erkeğin geçmişi sorgulanmazmış geçmişi olmayan erkek mi varmış.kendisine soylemistim kendin geçmişini nasıl unutuyorsun bunları bana sorarken diye ama kendini haklı görüyor :(

Kadını erkeği yok yaptığınız şey çirkin.
Siz kimseyle beraber olmamayı tercih etmişsiniz onun olmuş. Bu tercihinde söz hakkınız yok.
Bizde mesela tam tersi bir durum söz konusu. Benim daha hareketli bir gençliğim oldu. Daha çok sevgilim oldu. Bakire de değildim zaten sevgili olduğumuzda. Eşiminse bir iki tane uzun süreli ilişkisi olmuş. Bakın kaç kişi isimlerim ne bilmem.
O bir iki taneyi de çocukluk arkadaşıyla arkadaş olduğumuz için önceden duymuştum.
Ne o sordu ne ben sordum.
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sorulup kurcalanıp rahatsızlık vermeye iki tarafın da hakkı yok.
Bu ilkler öyle abartılıyor ki. İlk öpüştüğüm adam karşıma çıksa tanıyamam. Yüzünü hatırlamam bile. İlk seviştiğim adamdan öyle kötü ayrıldık o kadar nefret ettik ki düşünmem aklıma dahi getirmem. Olur ya karşılaşsak bakmak içimden dahi gelmez. Hislerim yol çünkü artık eşimi seviyorum.
Eşimi çok sevdiğim halde ama ilk o olsaydı diye hayıflanmam da iyi yada kötü tüm deneyimler iyi ki var. Ben belki bu ilişkileri yaşamasam onu bu kadar güzel sevmezdim, değerini bilmezdim.
Hayattı değiştiremeyeceğiniz şeyler için zehir etmeye hakkınız yok.

Amin saolun 🙏 Sabrediyorum eşimi cok sevdiğim için yoksa katlanamazdim bu baskıya sabır zamanla düzelmesini diliyorum bugünü güzel yaşayacakken yapamıyoruz geçmişi düşünüp konusmaktan onumuze baktığımız zamanlar olduğunda o an herşeyi unuttuğunda öyle mutluyuz ki iki zıt kutbu yasıyoruz 2 gün cok Mutluyken arkasındaki 3 gün ise cok mutsuz kabus oluyor 😞
Bir gün cinnet geçirip kafasına bir şeyler fırlatın ne bu ya
Kandırdınız mı bu adamı ki bu kadar saçmalıyor

Bu takıntı bende var daha çok. Bizim ikinci evliliğimiz olacak eğer herşey yolunda giderse. Ben boşandım onun ise eşi uzun süreli bir hastalık sonucu vefat etmiş. Bazen unutamadı mı yada benimle mutlu zaman geçirdiğinde vicdan mı yapıyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ona yansıtmıyorum ama insan düşünüyor işte 🤷🏻‍♀️

Kadını erkeği yok yaptığınız şey çirkin.
Siz kimseyle beraber olmamayı tercih etmişsiniz onun olmuş. Bu tercihinde söz hakkınız yok.
Bizde mesela tam tersi bir durum söz konusu. Benim daha hareketli bir gençliğim oldu. Daha çok sevgilim oldu. Bakire de değildim zaten sevgili olduğumuzda. Eşiminse bir iki tane uzun süreli ilişkisi olmuş. Bakın kaç kişi isimlerim ne bilmem.
O bir iki taneyi de çocukluk arkadaşıyla arkadaş olduğumuz için önceden duymuştum.
Ne o sordu ne ben sordum.
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sorulup kurcalanıp rahatsızlık vermeye iki tarafın da hakkı yok.
Bu ilkler öyle abartılıyor ki. İlk öpüştüğüm adam karşıma çıksa tanıyamam. Yüzünü hatırlamam bile. İlk seviştiğim adamdan öyle kötü ayrıldık o kadar nefret ettik ki düşünmem aklıma dahi getirmem. Olur ya karşılaşsak bakmak içimden dahi gelmez. Hislerim yol çünkü artık eşimi seviyorum.
Eşimi çok sevdiğim halde ama ilk o olsaydı diye hayıflanmam da iyi yada kötü tüm deneyimler iyi ki var. Ben belki bu ilişkileri yaşamasam onu bu kadar güzel sevmezdim, değerini bilmezdim.
Hayattı değiştiremeyeceğiniz şeyler için zehir etmeye hakkınız yok.
Güzel söylediniz geçmişi artık değiştirilmez ve bunun yüzünden maalesef eşimle hayatimiz zehir oluyor ona göre kadinlar ilklerini unutmazmış ilk elini tuttuğunu ilk öptüğünü vs unutmazmıs kadının gözünde canlanırmış benimde yani öyleymiş güya ama hiç ilgisi yok bence ilkler degil en iyi unutulmaz değilmi ?

Güzel söylediniz geçmişi artık değiştirilmez ve bunun yüzünden maalesef eşimle hayatimiz zehir oluyor ona göre kadinlar ilklerini unutmazmış ilk elini tuttuğunu ilk öptüğünü vs unutmazmıs kadının gözünde canlanırmış benimde yani öyleymiş güya ama hiç ilgisi yok bence ilkler degil en iyi unutulmaz değilmi ?

Ayrılık olduysa, aşk bittiyse herkes unutulur😏
Yeniden aşık olduysak hele...
İnsanlar boşanıyor çocuklarının babasını unutuyor, yeniden aşık olup evleniyor. Bu hayatta neler neler unutuluyor. Kimse oturup her gün eskisiyle ne güzel öpüştük ne harika seviştik diye hatırlamaz.
Eşiniz biraz eski çağdan kalmış.

Keske unutulsa geçmiş o zaman cok mutlu olurduk.
Kadında olsa karışısi sizin ilkinizse sizde onun ilki olmak istiyorsunuz doğal olarak mesela eşim benim ilkim degil bende eşimin ilki değildim eşim keşke ben senin ilkin olsaydim diye takip durur Keske olsaydi ama olmadı zamanı geri almak isterdim ama olmuyor ben eşimi hep ilkim olarak gördüm bunu ona söyledim gerçekler bir yana benim hissettiğimde önemli ben seni ilkim olarak gördüm bunu hissediyorum ya bu önemli olan diyorum buna inanmak istiyorum ama olmuyor diyor 😐
Canım siz de haklısınız ama elde olmuyor ben unutuyorum yine geliyor aklıma kaç kez tartıştık artık yeter yaşanılanları geri alamam seni sevdim tek diyor yani öyle değil tabii ama artık öyle diyor..sonra bir süre konu etmiyorum sonra yine geliyor aklıma..ama senin eşin yanlış yapıyor. Onun da hayatında senden önce biri olmuş daha ne diye uzatıyor eşit yani ikinizin de olmuş bitmiş daha kurcalamasın.
Benim de olsaydı sorun etmezdim yani etsem de içimde yaşardım bunu.
İnşallah Rabbim unutturur bizim gibilere..eşin de daha konusunu açmaz..bence seni çok seviyor eşin ondan zorlanıyor ama artık uzatmaması gerek..

Eşim bana kadın erkeğin gecmisini kafasına takmaz desede yanılıyorsun diyorum eski konuştuklarını acaba nasıl dokunmuştur diye aklıma getirdikce bende içten sinir küpü oluyorum bunu ona az yansıtsamda aklıma geliyor fakat iliskimize zarar vermiyor ama esimin takıntısı zarar veren tipten cok sevince takıyor insan kadında erkek te olsa ama keşke zarar vermese ☹️
Kadın da erkek de takıyor keşke tamamen aklımızdan çıksa da karşımızdaki insana eziyet etmesek..sonra kaç gün evde huzurumuz olmuyor..ben olmazsa psikolojik yardım almayı düşünüyorum 2 oğlum var yazık böyle bir ortamda onlar da ses yükselince etkileniyor..

Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler 😊
Bakireligine takilirsa tabiki ayrintisina kadar sorar

Back
X