Eşin yada sevgilinin geçmiş takıntısı

Bence takıntı yapmıs. Konusunu açmamaya calısın. Şımartın biraz eşinizi zamanla alışır
Hemde cok takıntı yapmiş durumda konuyu açınca nolur artık açma bu konuları gereksiz şeyleri konuşmak istemiyorum diyorum suyuna gitmeye çalışıyorum sakinleşene kadar 😐

Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler 😊
Eşim geçmişimin gerektiği kadarını bilir (evlenip boşandığımı), ben de onunkinin gerektiği kadarını bilirim.

Hemde cok takıntı yapmiş durumda konuyu açınca nolur artık açma bu konuları gereksiz şeyleri konuşmak istemiyorum diyorum suyuna gitmeye çalışıyorum sakinleşene kadar 😐
Bence açma bu konuları vs demek yerine. Bir bir cvp verin . Siz kapt konuyu dedikce o kaçtıgınızı bişeyler sakladıgnızj dusunuyor bence

Tek bildiğim bir şey var kadınlar asla geçmişini bahsetmemeli, hatta mümkünse erkekler de.
Geçmiş önceden konuşuldu ise çok çatlak yapıyor.
Böyle temcit pilavı gibi koyup rencide ederler, sizi bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakması bile iğrenç bence. Allah sabır versın sıze.
Amin saolun 🙏 Sabrediyorum eşimi cok sevdiğim için yoksa katlanamazdim bu baskıya sabır zamanla düzelmesini diliyorum bugünü güzel yaşayacakken yapamıyoruz geçmişi düşünüp konusmaktan onumuze baktığımız zamanlar olduğunda o an herşeyi unuttuğunda öyle mutluyuz ki iki zıt kutbu yasıyoruz 2 gün cok Mutluyken arkasındaki 3 gün ise cok mutsuz kabus oluyor 😞

Amin saolun 🙏 Sabrediyorum eşimi cok sevdiğim için yoksa katlanamazdim bu baskıya sabır zamanla düzelmesini diliyorum bugünü güzel yaşayacakken yapamıyoruz geçmişi düşünüp konusmaktan onumuze baktığımız zamanlar olduğunda o an herşeyi unuttuğunda öyle mutluyuz ki iki zıt kutbu yasıyoruz 2 gün cok Mutluyken arkasındaki 3 gün ise cok mutsuz kabus oluyor 😞

Ben de bir erkek arkadaşımda aynı sorunu yaşamıştım, yalnız geçmiş takıntısı olan kendisiydi aynı sizdeki gibi, geçmişte ona kazığı çakan kızı 9 sene önceki insanı anlatıyordu :D ve aynen ileriyi göremiyordum, sevdiğim halde dayanamadım.
Siz bence biraz pohpohlarsanız yağlar ballar süprizler yaparsanız düzelecektir zamanla çünkü genelde sorunsuz gibi.
Yek sen hep sen tek sen hayatımm deyin olsun bitsin :D

Bence açma bu konuları vs demek yerine. Bir bir cvp verin . Siz kapt konuyu dedikce o kaçtıgınızı bişeyler sakladıgnızj dusunuyor bence
Aslında herşeyi anlattim hayatıma giren kişileri öğreneceği bişey kalmadı her sorduğunda söyledim yeri geldi 3.kere soruyordu söylüyordum ayni şeyi ama zaman oluyor ayni şeyi 10.kez soracak artık konusmayalim bunları hep ayni seyler sen ayni soruların soruyorsun bende ayni cevap suan buari konuşmak huzurumuzu bozuyor Bosna yere diyorum vs. off 😞

Ben de bir erkek arkadaşımda aynı sorunu yaşamıştım, yalnız geçmiş takıntısı olan kendisiydi aynı sizdeki gibi, geçmişte ona kazığı çakan kızı 9 sene önceki insanı anlatıyordu :KK70: ve aynen ileriyi göremiyordum, sevdiğim halde dayanamadım.
Siz bence biraz pohpohlarsanız yağlar ballar süprizler yaparsanız düzelecektir zamanla çünkü genelde sorunsuz gibi.
Yek sen hep sen tek sen hayatımm deyin olsun bitsin :KK70:
Siz iyi kurtulmussunuz yol yakınken 😄
Esime neler neler söylüyorum yapıyorum pesinde kuyruk gibiyim evde nerdeyse yeri gelir yemem ağzımdaki lokmayı veririm cok düşkünüm pervaneyim ben sadece esime karşı böyle oldum ona diyorum bu dünyada tek erkek sensin benim icin ki öylede o an İnanıyor sonra zaman gecmis inanmıyor değişik bizim 😐

valla tatalım bir karşımdakine baktım birde kendime :) karşımdaki beni kıskandığını her sözü ve hareketi ile belli etti normal şartlarda cevabını verirdim fakat eşim onunla sohbet dahi etmedi böyle olunca bende önemsemedim , kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat size tavsiyem bu kıskançlığınız allah korusun evliliğinize zarar vermesin fazlası çekilmez olur , bende kıskanç biriyim fakat yerinde ve dozunda
Esimden önce böyle kıskançlık bilmezdim eşimi tanıdıktan sonra onu cok farklı sevdim baglandim zaman ilerledikçe bendeki kıskançlık aldı basını gitti neredeyse yanından geçen dişi sineği kıskanacağım o derece yani biliyorum iyi bişey değil ama elimde değil benimde bu durum eşimi hiç birşeyle paylasamiyorum bu kıskançlık bana zarar veriyor ustune eşimin takıntısı baskısı da eklenince benim psikoloji yerle bir 😞

Siz iyi kurtulmussunuz yol yakınken 😄
Esime neler neler söylüyorum yapıyorum pesinde kuyruk gibiyim evde nerdeyse yeri gelir yemem ağzımdaki lokmayı veririm cok düşkünüm pervaneyim ben sadece esime karşı böyle oldum ona diyorum bu dünyada tek erkek sensin benim icin ki öylede o an İnanıyor sonra zaman gecmis inanmıyor değişik bizim 😐

Peki diğer insanlarla da ilgili takıntıları var mı?
Atıyorum iş arkadaşı ona bir şey dedi veya birisi, onu çok sonradan çıkarıp gündeme oturtuyor mu?
Yoksa sadece size mi öyle.

Peki diğer insanlarla da ilgili takıntıları var mı?
Atıyorum iş arkadaşı ona bir şey dedi veya birisi, onu çok sonradan çıkarıp gündeme oturtuyor mu?
Yoksa sadece size mi öyle.
Öyle arkadaşım bişeyi dedi diye takip sorun yapmaz rahattır fakat ailesiyle ilgili sorunlar olmustu yıllar öncesi eşimin maddi manevi kariyerini etkiledi geriye attı eşimi onu aklına gelince ailesi ne söyler sizin yüzünüzden oldu suan daha iyi konumda olabilirdim diye vurur yuzlerine.bana ben senden önce böyle takıntılı değildim senin yüzünden oldu diyor bende sen takıntıliydin ama farkında değildin diyorum hala senin yuznden diyor 😞

Öyle arkadaşım bişeyi dedi diye takip sorun yapmaz rahattır fakat ailesiyle ilgili sorunlar olmustu yıllar öncesi eşimin maddi manevi kariyerini etkiledi geriye attı eşimi onu aklına gelince ailesi ne söyler sizin yüzünüzden oldu suan daha iyi konumda olabilirdim diye vurur yuzlerine.bana ben senden önce böyle takıntılı değildim senin yüzünden oldu diyor bende sen takıntıliydin ama farkında değildin diyorum hala senin yuznden diyor 😞

Vallahi pes yani :) Bilmiyorum tatile falan gidiyor musunuz, stresten mi yapıyor, uğraşacak şey mi bulamıyor anlamadım. Siz elinizden geleni de fazlasıyla yapıyrsunuz bu tamamen açık...Acaba ne istiyor ne olmasını beklıyor, böyle deşmenin zararı çok görmek istemiyor herhalde, insan bunalır ya sureklı kendını anlatmaktan.

Merhaba. Benim evlenmeden önce aşk sevgili işim olmadı. Olanlara saygım sonsuz herkesin tercihi. Eşim ile bu konu hakkında konuşmuştuk. Eğer olsaydı beni ilgilendirmez. Önemli olan şimdi olup olmaması. Geçmiş adı üstünde demişti. Bazı erkekler sorun yapıyor malesef benim kayınım eltimin eskiden sevgilisi olduğunu öğrenmişti. Kıyameti koparmıştı. Tabi desenki kendisi evlenene kadar hiç sevgilisi olmadımı. Oldu hem de boşanmıştı ama eltimin lisede aşık olmasına kafayı bir ara baya takmıştı. Benim şahsi fikrim eğer eşin sevgilin senin geçmişine kafayı takmışsa, kendi geçmişi çok karışık olduğu için.
Kayninizda kendi yaptığını görmeyenlerden eşim gibi erkekler evlenene kadar istediği kadınla kızlar konuşur serbest biz konusunca suç oluyor mantıklarına sinir oluyorum.evet eşimin geçmişi karışık haklısınız.

Vallahi pes yani :) Bilmiyorum tatile falan gidiyor musunuz, stresten mi yapıyor, uğraşacak şey mi bulamıyor anlamadım. Siz elinizden geleni de fazlasıyla yapıyrsunuz bu tamamen açık...Acaba ne istiyor ne olmasını beklıyor, böyle deşmenin zararı çok görmek istemiyor herhalde, insan bunalır ya sureklı kendını anlatmaktan.
Dediğiniz gibi banada daral geliyor bazen ayni seyleri anlatmaktan geriliyorum biz genelde evcimeniz dışarı pek çıkmayız arada o da.evet ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum dün ilk defa söyledi eşim sen bizi ayakta tutmaya çalışıyorsun bunun farkındayım dedi ve ben sasırdım bunun farkinda olmadığını sanıyordum.bize psikolojik destek şart oldu kabul eder umarım 😐

Evlendigim ilk 2 sene esim acayip bi seklde eski sevgilime takmsti kafayi evden cikarmadi resmen tek basima biryere yollamak istemedi karsilasrm diye paronayakti resmen ama snra konuşa konusa ikna ettim
Dışarı bile çıkarmayan birisi konuşarak iyi düzelmiş ne mutlu size 😊

dün ilk defa söyledi eşim sen bizi ayakta tutmaya çalışıyorsun bunun farkındayım

Bunu söylemesi yani sizin sanki evliliğiniz bitmiş de çabalıyorsun gibi o ne garip cümle öyle ya.
Ben çok üzülüyorum bu tip şeylere, farkındaymış beyefendı o zaman totoyu kaldırıp bıraz sen ugras beyefendı.

Hiç gerçekci yorumlar yok.. Hangi kadın beraber olduğu erkeğin geçmişini merak etmez. Kazara karşınıza çıksa onun eski sevgilisiyle resimleri.. Ay lütfen yaa

Bunu söylemesi yani sizin sanki evliliğiniz bitmiş de çabalıyorsun gibi o ne garip cümle öyle ya.
Ben çok üzülüyorum bu tip şeylere, farkındaymış beyefendı o zaman totoyu kaldırıp bıraz sen ugras beyefendı.
Biara bitirmeyi düşündü evliliği olmuyor sürekli düşünüyorum böyle yillar geçmezdi bana zarar verir dedi sonra kendine geldi seni bırakamam cok seviyorum seni dedi bende kendimle savaşıyorum aklima takmamak icin çabalıyorum diyor ama haftada bir on günde bir açılır bu konular mutluyken bile tam mutlu olamiyorum yine ne zaman açacak bu konularıda huzur kaçacak diye hep düşünürüm cok zor bir durum 😐

Hiç gerçekci yorumlar yok.. Hangi kadın beraber olduğu erkeğin geçmişini merak etmez. Kazara karşınıza çıksa onun eski sevgilisiyle resimleri.. Ay lütfen yaa
Bende eşimin gecmisini cok merak ettim sordum anlattığında sinirlendim onu Başka kadınlarla hayal ettiğimde deli oluyorum ama o eşim gibi uzatıp uzatıp büyütmedim icime attım huzursuzluk olmasın diye eşim bana demişti kadınlar erkeklerin gecmisine takmazmış neden ben takmiyayim bende insanım ve duygusal bir varlığım bende takarım kadınlarda takar elbet demiştim.

Biara bitirmeyi düşündü evliliği olmuyor sürekli düşünüyorum böyle yillar geçmezdi bana zarar verir dedi sonra kendine geldi seni bırakamam cok seviyorum seni dedi bende kendimle savaşıyorum aklima takmamak icin çabalıyorum diyor ama haftada bir on günde bir açılır bu konular mutluyken bile tam mutlu olamiyorum yine ne zaman açacak bu konularıda huzur kaçacak diye hep düşünürüm cok zor bir durum 😐

Terapi şart; sorun tamamen kendisinde, ayol asıl sizin için böyle geçmez manyak eder böyle biri insanı.
Bu zamana kadar iyi sizin dengeniz bozulmamış panik atak bile olabilirdiniz.
Siz değil konu çok başkası olsa yine takardı, hatta emin olun ayy eli kimsenin elime değmedi gibi biri olsa bile ona da bu sefer acaba nıye degmedı yada yalan mı soyledı falan der.
Çocuk var mıydı?

Terapi şart; sorun tamamen kendisinde, ayol asıl sizin için böyle geçmez manyak eder böyle biri insanı.
Bu zamana kadar iyi sizin dengeniz bozulmamış panik atak bile olabilirdiniz.
Siz değil konu çok başkası olsa yine takardı, hatta emin olun ayy eli kimsenin elime değmedi gibi biri olsa bile ona da bu sefer acaba nıye degmedı yada yalan mı soyledı falan der.
Çocuk var mıydı?
Dediğiniz gibi yok desen muhakkak olmustur yalan soyleme vs vs bi sürü kuruntular zaten psikolojim iyi değil bende sağlıklı düşünemiyorum düşünceli oldum baya dalıp dalip gidiyorum yaşama sevincim az herseye pozitif bakamıyorum bir çocuğumuz var yeri geliyor ona verimli olamiyorum kafa dolu stresli olunca 😞

Back
X