Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bugüne kadar bir kez dahi sormadı böyle birşey. Geçmişte değil şuanda yaşıyoruz. Soran kişinin kendi bayağı işler karıştırmıştır diye düşünürdümMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler![]()
Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyorAnladığım kadarıyla bi ruh hastası var hayatınızda![]()
Eşiniz mi?Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor![]()
Birilerininki sorguluyorsa bunu normal mi kabul edeceksin?Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler![]()
Kendi hayatına benden önce baya kişi girmiş ama kimseyi kandirmadim umit vermedim dürüst oldum diyor.peki sizin esiniz size karşı nasıl cok ilgili size düşkün birisimi?Eşim bugüne kadar bir kez dahi sormadı böyle birşey. Geçmişte değil şuanda yaşıyoruz. Soran kişinin kendi bayağı işler karıştırmıştır diye düşünürdüm
Maalesef evetEşiniz mi?
Hayır tabiki ne ben ona sordum ne de o bana sordu geçmiş geçmiştir ne önemi var bilmenin bildiğimiz ikimizin de birbirinin ilk eşi ilki olması önemli olan arada ki güven ve sevgi bağıMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler![]()
evet çıkardığı oldu, erkeklerin geneli nedense kendisinden önceki kişiye karşı içinde pişmanlık varmı hala unutamadımı acaba diye şüpheye düşüp bu gibi konularla ilgili sorgulamayı sever hoş değil tabiki çok rahatsız edici bir durum böylesi konulara girince direk net cevaplar verip ve bir daha açmamasını söyleyerek konuyu uzatmadan olayı kapatmak gerekli ,çünkü ilişkinin sağlığı açısından hoş değilMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler![]()
Dediğiniz gibi zulüm valla bende esimi cok cok kıskanırım eski kızı ark lari aklıma gelir deli olurum ama bunu ona pek yansıtmam bastırmaya calisirim kendimiPeki bayanlarda yokmu bu, bende var mesela çok kıskanırım, düşünsenize sizden önce bir kadını çok sevmiş kadın çocuklu boşanmış onun için herkezi karşısına almış... Onunla resimlerinde gözlerinin içi gülüyor... Ellerine tanıştıkları tarihi dövme yptırmışlar sonuç olarak olmadı yani... Zulüm gibi ya.
Öyle canımı cicimli aşk lafları etmez, ince bir insan değil. Yapısının bu olduğunu söylüyorKendi hayatına benden önce baya kişi girmiş ama kimseyi kandirmadim umit vermedim dürüst oldum diyor.peki sizin esiniz size karşı nasıl cok ilgili size düşkün birisimi?
eee? ben bu adami duzeltirim mi diyosun sende? su hayatta hicbisey icin net konusamam, boyle ruh hastalarinin duzelmeyip daha beter oldugu soylemek disinda.Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor![]()