• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin'de ileri hareketlilik hızı düşük olanlar önemli!!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Arkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?
bizde o sorun var ama dktor normal dedi düşük hareketlilikten olmuyomus sperm dna hasarında kaynaklıymıs biz simdi o testi yaptırcaz sizde sonuc nedir

bizimde ileri hızı düşük
eğer hamile kalmak kısmet olursa bebek karnımda ölür korkusumu yaşıcaz yani

banada mantıken doğru gelmedi sonuçta yumurta 1 tane sağlıklı spermle dölleniyor ,o düşük ve ölümlerin sebebi spermin genetik yapısı bozukluğu gibi nedenlerden olabilir ,bir arkadaş yazmış insanların morelini bozmaya yer arıyor bu doktorlarda bi ilginç ya

Kendimiz istedikte buna Dr karar veriyor biz sorduk daha erken dedi boşu boşuna tekrar yaptırmanız gerekir dedi bizde Dr soylemesini bekliyoruz..

dna hasar testi nasıl yapılıyoki doktora biz bunu istiyozmu dicez
bize dktor önerdi cnm özelde yapılıyo 10 güne cıkıyomus sonuc bizde hızlı ileri harektli % 0 ve marfoloji normal de %0 ama bunların cok önem li olmadıgını dna hasar testinin önemli oldugunu söledi sizin degerler nasıl kac yıldır ugrasıyosunuz hangi sehirdesin doktorunuz kim cnm ufff kusura bakma cok soru sordum galiba konusmuktuk senle gerci ama unuttum ben

bize dktor önerdi cnm özelde yapılıyo 10 güne cıkıyomus sonuc bizde hızlı ileri harektli % 0 ve marfoloji normal de %0 ama bunların cok önem li olmadıgını dna hasar testinin önemli oldugunu söledi sizin degerler nasıl kac yıldır ugrasıyosunuz hangi sehirdesin doktorunuz kim cnm ufff kusura bakma cok soru sordum galiba konusmuktuk senle gerci ama unuttum ben
daha önce konuştukmu hatırlamıyorum hiç. bizim ileri hız 31, morfoloji 6 balıkesirdeyiz 2 yıldır uğraşıyoruz

Kizlar benim esimdede ileri hareketlilik 0 :( diğer hareketlilikler normal ama moralim bozuldu. 3 milyon sperm cikti cok mu kotu :(

Kizlar benim esimdede ileri hareketlilik 0 :KK43: diğer hareketlilikler normal ama moralim bozuldu. 3 milyon sperm cikti cok mu kotu :KK43:
canım benım esımınde 0ıdı varıkosel vardı amelıyat oldu yıne 0 dı.asılama vs denedık aralık ayında zaten ben cogu yerde yazmıstık sızede bılgı olsun dıye yazıyorum...asılama tutmadı amelıyatın ustundede 1 sene gectı dogal yoldan hamıleyım bakalım nasıp olursa bebegın kalp atısını almayı beklıyorum...en son 3 ay once vs esım test yapmıstı yıne 0 idi

Canim senin esinin sper
canım benım esımınde 0ıdı varıkosel vardı amelıyat oldu yıne 0 dı.asılama vs denedık aralık ayında zaten ben cogu yerde yazmıstık sızede bılgı olsun dıye yazıyorum...asılama tutmadı amelıyatın ustundede 1 sene gectı dogal yoldan hamıleyım bakalım nasıp olursa bebegın kalp atısını almayı beklıyorum...en son 3 ay once vs esım test yapmıstı yıne 0 idi

Canim senin esinin sperm sayisi kaçtı :(

Canim senin esinin sper

Canim senin esinin sperm sayisi kaçtı :KK43:
canım ilk test amelıyat oncesı gecen nısan ayı...toplam sperm sayısı 375 ..ileri hız 1.......yavaş 34....yerinde 10......morfoloji 2 ayrıca testte yıne toplam sperm sayısı yazan yer var 131 milyon vs....amalıyat sonrası ılk test agustos ayı ....toplam sperm sayısı 165 .....ileri hız 0......yavaş 25 yerinde 20......morfoloji 4.....sonrakı test eylul....toplam sperm sayısı 75.. ileri hız 0....yavas 30....yerinde 20.....morfolojı 4.....en son ıse aralıkta asılama yapmıstık tutmadı onun degerlerı ıse......toplam sperm sayısı 82.5.......ileri hız 0......yavaş 41......yerinde 11......morfolojı 4......yıkama sonrası degerlerını yazmıyorum canım ama ileri hız 15 olmus .....bu mılyon vs degerlerle dr amalıyat yuzde 90 basarılı demıstı bıze

Slm kızlar yazacağım degerlere bi yorum yaparmisniz iyimi kötümu :):( toplam spermatozoa sayisi=66 000 000 ileri hareketli=%30 yerinde hareketli%5 hareketsiz= %65 ve son olarak morfoloji%3 2,5 senedir çocuk istiyoruz 2 ay klomen tedavisi uygulandı bana.ama eşime herhangi bi ilaç verilmedi abi sonuç alamadim He bu arada bi tane oğlum var çok şükür oda 2 yıl sonra klomifen tedavisiyle olmustuu şimdi ikinci çocuğu istiyoruz ama olmadı. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Back
X