merhaba
inmemiş testis den dolayı bizede azosperm teşhisi kondu ne yapacaz şimdi çaresiz olduğumuzu düşünüyüorum
merhaba arkadaşlar sizleri bilgilendirmek istedim alman hastanesinden emre beyle görüştük eşimin sperm sayısı 5 milyon ama hareketlilik yüzde 2 morfolojik bozukkluk var vitamin filan verdi bir ay sonra bir test daha yapalım , tüp bebeğe başlayın dedi basit bir operasyonla kaliteli sperm arayacağını söyledi . tabi öncelikle benim tedavimin önemli olduğunu da söyledi sperm kadar yumurtada önemlidir dedi,hayırlısı bakalım söylenenleri yapıp gerisini allaha bırakıcaz.
Aramıza hoş geldin canım,sizdeki durum nedir tam olarak ameliyat olup indirilmişmi testisler tek taraflımı çirt mi ? hala inmemiş mi durum nedir. Herkeste durum farklı oldugu için belki siz daha şanslı olabilirsiniz.
Hoşbulduk;
Bzideki durum şöyle;12 yaşıda indirilmiş testiler çift taraflı.Cumartesi doktora gittik.Emre bey ile görüştük.Biz daha önce başka yerlerde test yaptırmıştık onları da yanımızda götürdük azosperm teşhisi kondu şimdi tekrardan test yapılacak birde onlar görmek istiyorlar sonuçları durum bundan ibaret.
Ben çok korkuyorum ve çok ağlıyorum bundan dolayıda çevremdeki insanlar benim bu kadar üzülmemi istemiyorlar ama elimden gelen bişey yok sadece korkuyorum ve ağlıyorum hep...
Canım bu kadar üzülme bak beterin beteri var.Bizde oldugu gibi.siz bize göre daha şanslısınız. Tülay24 arkadaşımız var sizinle aynı durumda olan onlarda mıkro tese ile sperm bulundu.Bu kadar umutsuz olma inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
sizdeki durum nedir arkadaşım
merhabalar inmemiş testis bolumunu görunce hemen yazmak istedim azosperm bolumune de yazmistım bizde de azosperm sorunu var..Allah hepimizin yuzunu guldursun arkadaşlar...
Sizinde inmemiş testisten dolayımı azospermı var? durumunuz nedir tam olarak.
bizim de tek taraflı inmemi testis hipogonadotropik hipoganadizm 6 aylık iğne tedavisine başlayacağız sperm ckısı olmazsa mikro tese yapılacak..
kızlar bizim gibi durumlarda çocuk sahibi elbette olunabiliyor benim denememde 15 tane 1.kalite embriyolar oluştu ama kısmet değildi şimdi 2. deniyoz inanıyorum oalcak hatta dondurulucak kadar sağlıklı embriyolar olacakk
arkadaşlar benim eşimde de aynı problem var 1 yaştan önce geçirilmesi gereken inmemiş testis ameliyatını 10 yaşında geçirmiş şuan sperm sayımız 200-300 bin civarında mikroenjeksiyon ile 10 tane sağlıklı embiryomuz oluştu. fakat genelde bu durumu yaşayanların azospermi problemimi oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?